Sprite Fright, pilem pondok anyar ti Blender

Proyék Blénder parantos dileupaskeun presentasi pilem pondok animasi anyar na, "Sprite Fright", pilem komedi horor ti taun 80-an Lebaran themed. Proyék ieu dipingpin ku Matthew Luhn, dipikawanoh pikeun karyana di Pixar Studios.

Pilemna dijieun ngan ngagunakeun parabot gawé open source pikeun modeling, animasi, rendering, compositing, tracking gerak, sarta ngedit video.

proyék nu dilayanan salaku basa test pikeun nyaring kamampuhan anyar jeung téknologi pikeun nyieun épék visual modern dikembangkeun dina cabang Blеnder anyar. Ieu mangrupikeun proyék animasi katilu belas ti komunitas Blender.

Pilem Pilem Terbuka sareng sumber anu aya hubunganana (desain 3D, tékstur, sketsa di-antara, épék sora, sareng komposisi musik) dirilis dina lisénsi Creative Commons Attribution (CC BY) gratis.

Lisensi ngamungkinkeun anjeun nyalin, nyebarkeun sareng nyiptakeun karya turunan anu tiasa dianggo, malah keur kaperluan komérsial, merlukeun di balik ngan indikasi pangarang jeung sumber. Aksés ka bahan palatihan, modél sumber, jeung sumber ngaliwatan cloud.blender.org merlukeun pendaptaran ku ladénan langganan nu mayar.

Sedengkeun pikeun sadaya pilem Blénder kabuka, sadaya prosés produksi sareng sadaya file sumber na dibagi kana platform produksi Blender Cloud.

Pilem komunitas Blénder sanés di luhur nyaéta:

  • Musim semi: Dijieun dina genre fantasi sarta ngabejaan ngeunaan tabrakan tina angon jeung anjing nya anu adu arwah kuna dina usaha neruskeun siklus lifestyles.
  • Impian Gajah: carita pondok dua karakter: budak ngora ngaranna Emo na Proog, dua jalma anu babagi hiji dunya surreal atanapi fantastis nu aranjeunna immersed jeung nu beda-beda nalika aranjeunna ngawangun pikiran sorangan. Proog, anu ngarti naon anu lumangsung, fascinated ku eta na mysteries na, tapi Emo balik ti jahiliah ka bosen naon lingku anjeunna.
  • Big Buck Bunny:Ieu nembongkeun carita «Bunny» atawa «JC», kelenci badag, kalayan gaya ramah, anu, nalika kaluar tina burrow anak, observes kumaha hiji kukupu geulis diserang, ku Frank, Rinky jeung Gamera, tapi «Bunny» terus jeung jalan-Na; engké anjeunna sorangan diserang ku tilu ruffians ieu, sarta jam tangan kumaha Frank murders kukupu nu, na teu ngan éta tapi maranéhna moyok jeung mayit na, tapi Frank, Rinky na Gamera, nyingsieunan Bunny nyingsieunan anjeunna jauh.
  • Sintel:  Difilmkeun dina genre fantasi, plot ngagabungkeun komponén émosional anu ngagerakkeun sareng adegan aksi sengit anu aya hubunganana sareng konfrontasi antara Srikandi sareng naga.
  • Tears of Steel: pilem gerak-tracking kalawan aktor hirup jeung pintonan nyata kota Amsterdam.
  • Dilamma walkers hébat: Urang bakal ningali petualangan anu dilalui ku Llama simpatik pikeun milarian tuangeun.
  • Kosmos Laundromat: pondok dimimitian ku domba ngaranna Franck nyobian ngagantung dirina dina dahan tangkal. Tapi, dahan anu anjeunna nyobian ngagantungkeun dirina rusak. Kaméra ngazum kaluar nalika Franck ngagorowok hanjelu pikeun nunjukkeun yén anjeunna aya di pulo anu ageung. Teras, masih ditalian dina dahan anu rusak, anjeunna leumpang ka sisi gawir pulo. Anjeunna nyobian nyorong dahan anu dihijikeun kana beuheungna, tapi nalika anjeunna nyobian, saurang lalaki anu namina Victor leumpang ka arah Franck ti tukang. Anjeunna nyarios, "Hapunten," teras naroskeun upami "naha anjeun gaduh sakedap?" Franck responds kalawan, "Kuring di tengah hal," nu Koswara ngawaler, "Kuring geus datangna cara lila pikeun anjeun Franck," sarta mangka ngaranna. Victor nyoba ngayakinkeun Franck teu bunuh diri jeung nanya pikeun menit waktu-Na
  • Kaca Satengah
  • Llamas Walkers: Koro papanggih jeung Oti, hiji pingguin Magellanic, dina perang epik leuwih berries beureum ngeunah salila usum tiis.
  • Agén 327 Operasi Barbershop: Hendrik IJzerbroot, Agen 327, nyanghareupan salah sahiji misi anu paling hese nalika anjeunna mutuskeun angkat ka salon pikeun cukuran rambut. Tapi aya anu salah
  • Dweebs sapopoé
  • pahlawan

Tungtungna, upami anjeun resep tiasa terang langkung seueur ngeunaan éta, anjeun tiasa konsultasi detil dina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.