StartupEngine: CMS anu saé pikeun ngaluncurkeun ngamimitian

Momen ngamimitian dimimitian kamari, tapi dugi ka ayeuna beuki loba pangusaha wani nyieun hal-hal hébat dina waktos anu singget sareng kalayan pangaruh anu ningkat. Ngaluncurkeun startup mangrupikeun tugas anu pikaresepeun, rumit sareng kadang picilakaeun, kamungkinan tumuh sareng modél bisnis anjeun henteu tiasa diukur dasarna pikeun janten suksés, tapi aya hubunganana sareng aranjeunna nyaéta kamampuan inovatif anjeun, pamasaran sareng di luhur sadaya saluran pamasaran anjeun .

Sacara pribadi, kuring yakin yén startup anu bakal nempatkeun diri dina pasar kalayan henteu kedah peryogi modal anu seueur nyaéta anu ngamangpaatkeun kakuatan kolaboratorna kalayan panggunaan téknologi anyar sareng saluran pamasaran anu utami nyaéta Internét.

Pikeun sadayana anu kasebat, kuring biasa nyebarkeunana Alat sumber kabuka anu ngamungkinkeun Startups ngembangkeun, langkung inovatif, langkung épisién sareng, langkung ti éta, pikeun nutupan daérah anu sacara langsung mangaruhan karaharjaan aranjeunna. StartupEngine salaku conto, éta mangrupikeun CMS anu kuat sareng éndah anu ngamungkinkeun para startup pikeun ngaluncurkeun wéb dina waktos anu singget, bahkan ngamungkinkeun para pamula anu henteu ngagaduhan kamampuan téknologi anu diperyogikeun ogé ngagaduhan ayana dina internét ku cara propésional.

Naon StartupEngine?

Ieu téh hiji CMS sumber terbuka anu kuat sareng éndah diciptakeun ku Kelinci untung, anu diarahkeun ka arah nyiptakeun halaman wéb pikeun ngamimitian anu ngajaga desain inovatif, kalayan témplat sareng modél wéb anu jelas-jelas berorientasi kana struktur "standar" anu dianggo ku kaseueuran startup.

Kalayan StartupEngine urang tiasa nyiptakeun halaman badarat anu saé, anu dilengkepan ku blog anu berguna, halaman dokuméntasi atanapi fitur anu tiasa didamel ku unggal pangguna. Nya kitu, alatna dilengkepan ku a saderhana tapi kuat API anu ngamungkinkeun eusi kami ditingali tina aplikasi atanapi tempat sanés.

StartupEngine Éta nyayogikeun fungsionalitas anu kuat anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur pangguna, kalungguhan, konfigurasi, eusi, fungsi, desain sareng anu sanésna, éta ogé ngagaduhan panggunaan canggih tina versi dumasar kana git.

Demo tina aplikasi tiasa ditingali di dieu, sareng dina galéri ieu urang tiasa ningali sababaraha fungsina:

 

Fitur StartupEngine?

Diantara sababaraha fitur StartupEngine urang tiasa nyorot:

  • Gratis, sumber terbuka sareng éndah.
  • Gampang dipasang, kalayan nganggo Heroku anu cukup saderhana sareng gampang ngartos kode.
  • Ngédit sareng nga parameterisasi halaman wéb nganggo StartupEngine saderhana pisan sareng henteu meryogikeun kanyaho téknis, fungsionalitasna sayogi saatos dipasang, janten program anu fungsionalitas énggal murni opsional.
  • Éta ngamungkinkeun nyiptakeun halaman pikeun ngamimitian kalayan bérés profesional, kalebet nyiptakeun halaman badarat, tulisan blog sareng dokuméntasi proyék kami.
  • Éta ngagabung sareng aplikasi sareng jasa pihak katilu berkat API anu kuat na.
  • Éta ngamungkinkeun ngatur peran sareng aksés kana cms, pangguna, konfigurasi, eusi, fungsionalitas, sareng sajabana ..., sadayana tina manajemén grafik atanapi garis paréntah anu maju.
  • Pamakéan canggih pikeun kontrol vérsi.
  • Dilengkepan desain nganggo Boostrap 4 + Vue.js, anu dina cara nu sami tiasa dilengkepan ku témplat anu urang tiasa ngadamel nyalira.
  • Éta ngahijikeun éditor anu maju anu ngamungkinkeun urang ngadamel modifikasi tina sababaraha jinis.
  • Integrasi sareng jasa statistik.
  • Seueur fitur sanésna.

Cara anu paling gampang pikeun ngamimitian nganggo StartupEngine nyaéta ku nyebarkeun aplikasi dina Heroku kalayan léngkah anu dituduhkeun di na githubDina cara anu sami, anjeun tiasa masangkeunana dina sérver lokal ku nuturkeun léngkah anu ogé muncul di dinya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   AMITEN cenahna

    Patarosan, sadayana urang Latinos nganggo istilah "éndah" pikeun ngahartikeun perangkat lunak, anjeun henteu terang naon anu pikareueuseun?

  2.   Teresita silva cenahna

    "Emplais" ??? "Emplais" salah !!!
    Naha anjeun bakal nyarios "padamelan" tina "padamelan"?
    Jalma kadua jamak (anjeun, anjeun) nampilkeun indikasi "ngagunakeun"?

    1.    Avlis Atiseret cenahna

      "Salah" ?? Karesep anjeun pikeun menerkeun buta huruf mangrupikeun hal anu pikaresepeun. Pokokna…: /

      Teu aya patarosan deui, Yang Mulia.

bool (leres)