Kaulinan KDE: Kaulinan Puzzle, Strategi sareng seueur deui

I am a pamaké senang a Nexus 5 sareng kuring kedah nyarios yén pangalaman ngagunakeun Android sabab 'kedah', éta mangrupikeun hal anu kuring resep pikeun kaalaman. Upami Andy ngagaduhan hal anu saé, éta mangrupikeun sababaraha gim anu dipimilik ku anjeunna, sareng seueur diantarana kualitasna hadé.

Dinten-dinten ieu kuring ngait tugu Valley kaulinan anu luar biasa adiktif dumasar kana dunya anu diideuan ku karya Éster sareng yén kuring kedah uninstall sabab produktivitas kuring turun di handap nol. Hanjakalna kuring milari vérsi pikeun GNU / Linux tapi teu aya, ogé kaulinan anu sami.

Tapi urang gaduh Game KDE

Tapi hei, upami urang hoyong ngahibur diri urang tiasa teras-terasan kana kaulinan di Repository, sareng nalika kuring nganggo KDE, Lingkungan Desktop ieu ngagaduhan bagian anu disebat Kaulinan KDE anu ngagaduhan katalog éksténsif tina kaulinan, sareng sababaraha leres-leres adiktif. Ngawangkong ngeunaan sadayana ayeuna mah bakal ngakibatkeun langkung ti hiji tulisan, janten kuring ngan ukur nyebatkeun tulisan anu kuring paling resep.

capman

Dumasar kana PacMan legendaris, gim ieu ngagaduhan filsafat anu sami kecuali karakterna mangrupikeun jenis Indiana Jones anu nyobian henteu didahar ku mumia nalika ngoleksi poin (koin?).

Kaulinan KDE: Kapman

KGoldRunner

Sareng kumargi urang nyarioskeun ngeunaan Indi, kaulinan anu rada mirip nyaéta KGoldRunner, dimana urang kedah ngendalikeun karakter urang ku beurit atanapi keyboard pikeun ngumpulkeun intan. Hal anu rumit ngeunaan gim nyaéta pikeun ngahontal tujuan urang kedah ngali, sareng kadang-kadang urang tiasa kajiret.

KGoldRunner

KBounce

Kaulinan bal anu bouncing sareng urang kedah ngalampirkeunana dina rohangan anu pangleutikna, nyingkahan éta tabrakan sareng halangan nalika urang nyiptakeunana.

KBounce

KBreakOut

Ieu mangrupikeun salah sahiji karesep kuring, sareng kuring nyéépkeun waktos lami maén deui, sanaos kuring kantos kénging sajuta kali. Saperti ampir di sadaya buruan KDE, éta tiasa disaluyukeun pikeun ngarobih tampilan unsur permainan.

KBreakout

tabrakan

Sejen ti gim anu paling ngait kuring. Tujuanana nyaéta pikeun nyegah bal beureum tina némpél bola biru urang. Jigana ieu kaulinan anu pantes pikeun pilot perang atanapi jalma anu tingkat réaksina luhur dina réfléksi na.

tabrakan

Kasabaran

Kaulinan ieu nawiskeun kami sababaraha modalitas pikeun anu resep kartu .. diantara karesep kuring salaku varianna Klondike, nyaéta Solitaire has anu urang mendakan dina sistem operasi anu sanés.

Kasabaran

KInten

Lian ti kaulinan khas pikeun nyocogkeun langkung ti tilu elemen dina warna anu sami online. Aya seueur jinis kaulinan ieu dina internét, sareng kuring resep pisan.

KInten

KNetWalk

Sejen karesep kuring dina kategori Stratégi. Tujuanana nya éta pikeun nyambungkeun sadayana PC kana Server utama ku mindahkeun pipa nganggo beurit. Kalayan klik katuhu pipa muterkeun dina hiji arah sareng pencét kénca dina arah anu sabalikna. Anjeun ogé tiasa ngaropea sareng ngarobih téma standar.

KNetWalk

Perang laut

Panungtung tapi teu saeutik urang gaduh Naval Battle, buruan sanés anu aya dina Game KDE anu mangrupikeun salah sahiji anu paling ngahibur kuring. Tujuanana pikeun nempatkeun unit kami dina kotak di kénca sareng némbak kapal musuh (anu jelas-jelas henteu katingali), dina kotak di belah katuhu.

Perang laut

Sanaos buruan KDE Games henteu maju, sahenteuna upami aranjeunna lumayan ngahibur. Aya seueur deui pikeun sadaya rasa sareng karesep, sareng upami éta henteu cekap, maka dina Repository aya seueur deui.

Pokokna upami anjeun gaduh telepon Android kuring nyarankeun Unduh Lebak Tugu Supados anjeun nyobian, sanaos kuring ngingetkeun anjeun, anjeun tiasa mopohokeun padamelan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nano cenahna

    Koméntar ngeunaan «aranjeunna sampah» dina 3 ... 2… 1 xD

    Kaulinan sakedik ieu narik perhatian, anu leres nyaéta ku banding anu langkung sakedik langkung grapik aranjeunna bakal langkung matak.

    1.    Carlos cenahna

      «Éta téh sampah» 😀

      Cuma guyonan, sababaraha kali anjeun henteu kedah kaulinan sareng grafik anu hébat pikeun senang-senang, sareng seueur gim "konyol" anu tiasa ngajantenkeun anjeun waktos anu saé, bahkan bahkan sonten bari henteu anjeun sadar ... Sababaraha kuring henteu terang ....

  2.   Menz cenahna

    Bosen pisan! Linux jauh tina ngahontal persaingan kaulinan Windows. Nalika kuring nganggo Linux kuring langkung resep maén sareng émulator, éta mangrupikeun hiji-hijina hal anu tiasa disalametkeun tina OS. Sanés ogé Steam dianggo saé sareng driver gratis ... kuring henteu terang kumaha aranjeunna tiasa nyebat "Ngahibur"

    1.    x11 tete11x cenahna

      @Nano didieu anjeun gaduh bos xD, lalaki, naha anjeun maca berita? henteu acan, tapi aya gim anu kawéntar, anu nuju ngadeukeutan ka Linux (The Witcher 2, mesin Crysis, XCOM, Peradaban V ...)

    2.    x11 tete11x cenahna
  3.   Fega cenahna

    Kuring parantos nyobian sababaraha gim KDE sareng éta saé, sababaraha adiktif. Hiji-hijina hal anu tiasa dikritik nyaéta kaleuleuwihan K dina nami 😛

  4.   vinsuk cenahna

    Aranjeunna nembé ngaleupaskeun Arasy Nuklir sareng éta hal anu goréng: - \ Aduh kana kahirupan sosial kuring!

bool (leres)