Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

Ayeuna format streaming dipopulerkeun di sababaraha daérah internét, sapertos video games, pilem sareng video, sareng musik. Streaming ngarobih cara kontén tradisional dikonsumsi sacara online, sareng khususna dina lingkup musik.

Sareng pikeun ngagunakeun téknologi online ieu di unggal daérah anu parantos disebatkeun di luhur, jasa sareng aplikasi tangtu parantos didamel sareng disayogikeun pikeun tiasa ngagunakeun éta. Dina bidang musik khususna, aplikasi anu ringan sareng éndah disebut "Nuklir" menonjol, anu mangrupikeun pamuter musik streaming anu saé sareng nganggo tilu jasa pikeun nawiskeun musik gratis pikeun saha waé anu mikahayang.

Nuklir: Lacak Top

perkenalan

Nuclear mangrupikeun pamuter musik streaming anu dikembangkeun dina GitHub dina lisénsi "Affero GPL"., sareng dina filsafat pangwangunan anu dikenal salaku "GNU / Linux First", anu hartosna yén panerapan ngahargaan kabébasan urang, nawiskeun aksés pinuh kana kode sumber, sahingga urang tiasa ngarobih sareng nyumbang kana proyék.

Slogan resmi aplikasi dina na website resmi Éta nyatakeun yén pamuter Nuklir mangrupikeun:

Pamuter musik modéren fokus kana streaming font gratis.

Sareng pangembangna ngajelaskeun salaku pamuter anu ngamungkinkeun urang pikeun:

Ngadangukeun musik ku istilah urang sorangan. Tanpa kedah nganggo jasa anu ngawatesan kabébasan urang sareng ngusahakeun ngamangpaatkeun urang ngupingkeun seniman paporit anu tangtu. Dangukeun naon anu dipikahoyong, dimana sareng kumaha anu dipikahoyong, leres-leres gratis.

Éta ogé nambihan yén Nuklir ngamungkinkeun ngirimkeun kontén musik tina sumber gratis dina Internét. Sareng yén éta ngadukung jasa YouTube sareng Soundcloud ti mimiti waktos, ngalangkungan panggunaan sistem tambihan (plugins) anu ngamungkinkeun nambihan langkung gampang.

Sareng ngadukung scrobbling ka last.fm sareng ngamutahirkeun status playback ayeuna. Pikeun anu henteu yakin kana naon "Scrobbling" ieu, ieu hartosna tiasa ngirim nami lagu anu didangukeun sareng seniman na kana profil musik online.

Scrobbling biasa, diantara seueur hal, ngabentuk statistik, kéngingkeun rekomendasi pikeun musik anu sami, sareng ngabandingkeun selera musik urang sareng jalma sanés online. Komo pikeun tiasa kéngingkeun peringatan konsér anu caket, grup anu urang sering ngupingkeun.

Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

eusi

Nuklir sajaba ti minimalis sareng fungsional, pamuter anu geulis pisan sareng toél anu hideung dina antarbeungeutna. Antarbeungeut anu di daérah luhurna gaduh palang palang, sareng sumping tanpa tombol klasik "Minimalkeun, Maksimalkeun sareng Tutup".

Descripción

Di daérah pusatna ngagaduhan 3 bagian anu jelas nyaéta:

  • Menu pilihan: Bagéan anu ngagaduhan 6 pilihan anu disebut Dasbor, Unduhan, Daptar puter, Plugins, Setélan sareng Hasil Pamilarian pikeun ngahontal panggunaan aplikasi anu leres sareng éfisién .
  • Panel tampilan: Bagéan anu ngagaduhan 4 pilihan disebat musik énggal Best, Top Tracks, Genres (Styles) sareng News (News) pikeun ningali kontén musik ngalangkungan pola rasa sareng pamilarian anu béda.
  • Menu Utiliti: Bagéan anu ngagaduhan 3 tombol pikeun "mupus eusi, nyimpen eusi sareng muterkeun eusi acak" pikeun ngatur musik anu didaptarkeun atanapi diala pikeun playback.

Di daérah handapna ngagaduhan bar playback saderhana, anu di beulah katuhu na nunjukkeun eusi dina playback, di bagian tengah tombol klasik pikeun "lagu saméméhna, stop / play sareng lagu salajengna", sareng bagian kenca na sareng volume volume palang sareng 3 tombol fungsi sanésna, sapertos anu tiasa diputer deui.

Ayeuna pamuter ieu sayogi kanggo anjeun ngalesotkeun Éta badé pikeun vérsi na 0.4.4 sareng éta multiplatform, nyaéta, éta hadir sareng installer pikeun Mac OS, Windows sareng Linux. Pikeun anu dimungkinkeun éta aya dina peunteun, tar.gz sareng format deb, ogé kode sumber na dina format pos sareng tar.gz klasik na. Sareng aya sayogi sareng manual sareng dokuméntasi online.

Fitur anyar

Sareng bakal ngarepkeun nawiskeun fitur-fitur anyar sapertos:

  • Dukungan pikeun file lokal
  • Ngotéktak popularitas
  • Daptar luhur khusus nagara-nagara
  • Tips kanggo ngupingkeun (seniman, albeum, lagu anu sami)
  • Unduhan anu teu aya watesna
  • Lirik sacara real time ku cara lirik
  • Bagéan perpustakaan sareng Paporit disimpen lokal.

Nuklir: Pamuter musik streaming anu saé

kacindekan

Pamuter musik Nuklir ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dianggo pikeun anu resep kana kontén musik online gratis, sareng kusabab éta minimalis, fungsional sareng geulis pisan ku gaya anu poék. Sedengkeun pikeun anu négatip, upami anjeun gaduh komputer sumberdaya rendah, éta pangwangunanna didasarkeun kana Éléktron, anu maksa aplikasi pikeun ngonsumsi sababaraha sumber daya (memori ram) anu tiasa ngirangan atanapi ngalaunan sorangan.

Sorotan négatip anu sanésna nyaéta kagunaanna pikeun panggunaan keyboard. Kalayan pamuter Nuklir panggunaan kibor minimal atanapi batal. Anjeun kedah nganggo beurit pikeun sadayana. Anu henteu praktis pisan, sabab aya seueur anu resep ngagunakeun keyboard pikeun aplikasi anu sering dianggo. Sareng kusabab tampilan minimalis na, éta kadang henteu ngagaduhan kabutuhan navigasi sapertos tiasa mundur ka tukang dina panel tampilan.

Kanggo sésana, kuring nyarankeun pikeun nyobaan éta supaya masing-masing narik kasimpulan nyalira ngeunaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.