Sumber Terbuka pikeun nuturkeun taun 2012, numutkeun PC World


Taun ieu anu akhir henteu tanpa kontropérsi; jelema tina Ubuntu, anu menurut kuring diideuan ku sepuh NEXTSTEP de jobs, aranjeunna ngaluncurkeun cangkangna nyalira disebat persatuan saha batur hate jeung batur bogoh; GNOME Anjeunna ogé ngarobih paradigma ku nyalira, anu nyababkeun sababaraha panolakan sareng Clement lefebvre sareng timna ogé nyiptakeun perdebatan anu ngaduruk sareng gairah ngeunaan "Urusan Banshee".

Naha taun payun janten guligah sapertos anu ieu?

Kami henteu ragu, kumaha Yoak jackson, éditor sareng spesialis tina PC World, masihan kami pedoman dina tulisan na Lima Open Source Technologies pikeun 2012 naon anu anjeunna yakin bakal aya kajadian anu, dina hiji cara, bakal nyandak berita utama taun payun

Hayu urang tingali.

  1. Nginx: nurutkeun Jackson kanyataan yén perusahaan ieu ngoperasikeun modal swasta moal nyegah parangkat lunak na kabuka. Nginx parantos nempatkeun diri dina pasar sérver dina persaingan terbuka ngalawan colossi Apache y Microsoft sareng tempat sapertos Facebook, Zappos, Groupon, Hulu, Dropbox y WordPress lumpat handapeun bimbinganna. Nginx nampi pembiayaan anu kuat tina US $ 3 taun ka tukang, nanging dina waktos ayeuna suntikan kauangan anu langkung kuat diperkirakeun ngamangpaatkeun tumuhna komputasi awan sareng pasar berkembang pikeun layanan babarengan.
  2. OpenStack: Kusabab diluncurkeun dina Juli 2010, OpenStack gancang meunang seueur dukungan ti perusahaan anu resep kana ruang komputasi awan, sapertos Hewlett-Packard, Internétly Dell. "Kami henteu nyarioskeun - OpenStack pikeun ngajalankeun awan 100 server atanapi rébuan, tapi puluhan rébu server. Pilihan séjén henteu leres-leres ngitung volume éta »cenahna Jonathan Bryce, Présidén Perusahaan.
  3. nyeureud: Pengamat ngaduga yén anjeun tiasa nembus ceruk dina jaringan sosial kumargi kabutuhan ieu bénten sacara intrinsik sareng jinis padamelan sanés, sareng anjeun bakal nguntungkeun tina basis data numutkeun kabutuhan anjeun, dina premis yén anjeun moal tiasa janten jasa anu aya hubunganana sareng rohangan ieu tanpa tiasa skala kana dimensi planet.
  4. linux mint: Dirancang khusus pikeun jalma anu ngan hoyong sistem operasi desktop sareng henteu hoyong langkung terang ngeunaan kumaha jalanna Linux. Pendekatan anu sigana saderhana ieu mangrupikeun konci pikeun ngamungkinkeun anjeun masang, ngajalankeun perangkat lunak, sareng ngajaga bahkan anu pang anyarna. linux mint éta nekenkeun betah panggunaan aranjeunna sanajan biaya henteu nganggo fitur anyar dugi ka aranjeunna kabuktian tiasa dipercaya. 2012 bakal diragukeun janten hiji deui kamekaran pikeun sistem operasi upami neraskeun ketaatan anu ketat pikeun kagunaan.
  5. Gluster: Saatos diala ku red Hat Oktober kamari patarosan ageung nyaétared Hat bakal tiasa ngarevolusikeun dunya perangkat lunak panyimpenan dina cara anu sami sareng éta merevolusi pasar pikeun sistem operasi dumasar Unix? Seueur anu yakin yén éta sareng pikeun ngahontal éta, éta ngarencanakeun nerapkeun metode anu digunakeunna pikeun ngadominasi pasar sistem operasi. Linux.

Atoh, mata uangna aya dina hawa sareng urang bakal ningali taun payun kumaha kamajuanana ogé Yoak jackson kautamaan na salaku python, henteu saur anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav <° Linux cenahna

    Jigana PCWorld poho jalma anu penting pisan: Android 😀

    1.    Tina Toledo cenahna

      Éta leres, tina pandangan kuring dua hal kaget kuring: éta Android parantos katinggali tina inkwell sareng anu sanésna nyaéta linux mint muncul dina daptar éta ... sareng pikeun rékor kuring pangguna pikeun Linux Mit.

      1.    elav <° Linux cenahna

        Nya, upami urang nyarioskeun tentang Linux Mint salaku proyék, sigana henteu goréng yén éta aya dina daptar, utamina upami urang ngémutan éta tiasa janten sebaran Linux anu paling sering dianggo (sanaos tungtungna éta masih Ubuntu).

  2.   kawani cenahna

    Ubuntu, anu saur kuring diideuan ku NeXTSTEP lami Jobs, ngaluncurkeun cangkangna sorangan anu disebut Unity

    Kabeneran, kuring henteu ngan ukur anu mikir éta deui

  3.   pandev92 cenahna

    Nyalin henteu goréng, nyatana ampir sadaya parangkat lunak nyalin * diideuan * ku anu sanés.
    Kanggo sésana kuring ngarepkeun meego, ngantosan tizen parantos didugikeun 😀

    1.    kawani cenahna

      Éta mangrupikeun hal anu janten inspirasi sareng anu sanés pikeun terang-terangan nyonto

      1.    pandev92 cenahna

        Nya, sadaya panyungsi disalin xD sacara jelas