SuperTux: The Linux SuperMario

Sanaos kami parantos nyarios seueur kaulinan pikeun linux Kuring perhatoskeun kami parantos sono hiji: Super Tux

Ieu mangrupikeun gim anu sami sareng Mario, didamel kalayan sagala maksud anu sami ... tapi dina waktos anu sami benten, karakterna, dunya, benten. Dina basa sanésna, éta mangrupikeun gim 2D anu has dimana karakter angkat ka tingkat salajengna, anjeunna kedah nyandak 'sesuatu' pikeun tumuh (supa, jamur atanapi anu sanés), anjeunna ngagaduhan kakuatan némbak nalika ngahontal kembang, jeung sajabana, ngan ukur dina ieu kasempetan ieu sanés perkawis Mario atanapi Luigi, tapi ngeunaan Tux:

supertux-maén_2

Instalasi SuperTux

Upami anjeun nganggo Debian atanapi Ubuntu kantun pasang paket anu disebat supertux anu aya dina Repository anjeun:

sudo apt-get install supertux

Upami anjeun nganggo ArchLinux atanapi distro sanés anu nganggo pacman nyaéta:

sudo pacman -S supertux

Super Tux

Sakali dipasang, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milari éta ngalangkungan ménu aplikasi, didieu kuring nunjukkeun ka ménu awal na:

supertux-ménu

Salaku conto, dina pilihan Kami mendakan anu biasa, lebetkeun jandela dina Layar Pinuh, aktipkeun atanapi pareuman épék musik sareng sora, basa permainan, ogé ngarobih kontrol anu sacara standar:

supertux-kadali

Nalika urang mimiti ngaliwat ka buruan éta aranjeunna bakal nyaritakeun carita visual anu pondok, éta kurang leuwih sami sareng Mario, urang kedah nyalametkeun budak awéwé dina kasusah anu parantos diculik ku monster, teras peta nembongan anu ku urang ngarobah / tingkat maju:

peta-supertux

Terus anjeun ngan ukur kedah maén, maju dina tingkat dugi ka mendakan putri.

supertux-maén_1

Pikeun anu nostalgia pikeun SuperMario, klasik saumur hirup tiasa dipasang Mari0 dina distro anjeun, atanapi niru SuperMario atanapi MarioWorld di Zsnes (Zsnes ogé ngagaduhan vérsi pikeun Windows, upami anjeun hoyong anjeun tiasa maénkeun variasi séjén Mario dina Windows, sapertos Mario VS sonic), tapi anu hoyong masihan langkung seueur deui ... linuxero kana 'mario', kuring nyarankeun anu ieu kuring béjakeun ka anjeun, Super Tux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gustavo cenahna

    Anjeun aya kasalahan dear, dina tés Debian kuring nganggo KDE 4.8 sareng Ubuntu mangrupikeun sampah di gigir Debian, pikeun anu disimpen ku repositors ubuntu ti DEBIAN anu urang pikasih, salam sareng ngawartosan ka diri anjeun sateuacan nyarios sial

    1.    @Jlcmux cenahna

      Kuring nyarios sami ka anjeun. Kanyataan yén aranjeunna henteu nganggo Repository anu sami henteu hartosna éta henteu duanana, sareng aranjeunna disebat sami. Ogé teu aya anu nyebatkeun yén Ubuntu langkung saé tibatan Debian atanapi sabalikna. Ngeureunkeun nyieun karusuhan dimana teu aya nanaon.

      Kuring ngantepkeun anjeun tautan bungkus dina duanana Repository, sareng lirén nyarioskeun omong kosong.

      http://packages.ubuntu.com/search?keywords=supertux

      https://packages.debian.org/unstable/games/supertux

      Salam.

      1.    x11 tete11x cenahna

        @Jlcmux (pak, anjeun ngadamel komén epik) https://gs1.wac.edgecastcdn.net/8019B6/data.tumblr.com/tumblr_m61pq0f2R61ru3xuao1_500.gif
        to @Gustavo hahahaajjajaaj

  2.   elav cenahna

    Kaulinan ieu henteu cukup ngayakinkeun kuring .. Aya gerakan anu kadang henteu tiasa dianggo sareng keyboard, sapertos luncat sareng gerak dina hawa .. 😛

    1.    Giskard cenahna

      Sigana mah kuring émut éta ibarat keran ganda pikeun ngajalankeun sareng luluncatan. Pokokna, dina halangan munggaran luncat game nyarios naon anu kedah dilakukeun. Tapi boro saha anu maca 😛

  3.   @dunya cenahna

    Pikaresepeun, ieu mangrupikeun gim anu kuring resep

  4.   Octavarium Ditangkep cenahna

    Kuring maénkeun éta mangtaun-taun sareng kuring pikir éta parantos teu dilanjutkeun, éta saé pisan sareng dina sababaraha detil sigana kuring ngaleungitkeun Mario ku jalan-jalan akhir-akhir ieu kuring maénkeun kart supertux anu ngajantenkeun kuring saé sanaos henteu ngagaduhan detail