Supir NVIDIA OpenGL 4.0 Anyar pikeun Linux

Spésifikasi OpenGL 4.0 dileupaskeun dina pertengahan Maret dina waktos anu sareng pembaruan OpenGL 3.3. NVIDIA henteu tiasa langsung nyayogikeun OpenGL 4.0, sabab teu aya kartu dina waktos éta anu cocog sareng spésifikasi énggal. Ayeuna kartu GeForce GTX 470/480 parantos dileupaskeun sareng aya hardware anyar anu cocog sareng DirectX 11.0 / OpenGL 4.0, NVIDIA parantos masang driver OpenGL 4.0 anyar pikeun Linux sareng Windows dina halaman wéb na.

Supir anyarna nyaéta 195.36.07.04 sareng éta nyayogikeun dukungan lengkep pikeun OpenGL 4.0 sareng GLSL 4.00 (GL Shading Language 4) sareng pikeun pakakas anu teu cocog sareng GL4, éta kalebet OpenGL 3.3 sareng GLSL 3.30 Anjeun tiasa ngaunduh supir énggal ti Kaca NVIDIA.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauricio cenahna

    Hébat!
    Naha mungkin pikeun kéngingkeun kapadetan warna 32-bit sapertos dina Windows?
    Dugi ka ayeuna kuring ngan ukur terang 24.
    Hatur nuhun.

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Halo! Tingali, tétéla Linux henteu ngadukung 32 bit sapertos Windows. Intina nyaéta, kanyataanna, kapadetan warna 32 bit Windows sanés: nyaéta 24 bit + 8bit pikeun ngatur transparansi. Kalayan kecap séjén, sacara praktis henteu aya bédana antara 24bit dina Linux sareng 32bit dina Windows. Dina tautan ieu (dina basa Inggris) aya inpormasi lengkep. ngeunaan topik: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=217770