Survey: Dina 2012 kuring bakal mésér ...

Ieu hasil tina survey saméméhna: «Distro anu pangsaéna 2011 nyaéta ...«, Ku hasil anu jelas, éta sakali deui ngalaksanakeun Ubuntu salaku juara anu teu dibantah.

Polling anyar dina bulan ngagaduhan topik anu béda pisan. Kalayan seueur pisan proyék software gratis meunang beuki loba rohangan (jeung pasar), patarosan tetep:di mana anjeun badé nyéépkeun tabungan sakedik anjeun?

Hasil survey sateuacanna: distro anu pangsaéna 2011 nyaéta ...

  • Ubuntu: 669 sora (38.99%) 
  • Linux Mint: 356 sora (20.75%)
  • Debian: 203 sora (11.83%)
  • Arch Linux: 141 sora (8.22%)
  • Fedora: 135 sora (7.87%)
  • Lian: 53 sora (3.09%)
  • OpenSUSE: 53 sora (3.09%)
  • Cakra: 25 sora (1.46%)
  • Lubuntu: 19 undian (1.11%)
  • Mandriva: 18 sora (1.05%)
  • CentOS: 14 sora (0.82%)
  • Sabayon: 10 sora (0.58%)
  • PCLinuxOS: 9 sora (0.52%)
  • Puppy Linux: 7 sora (0.41%)
  • Mageia: 4 sora (0.23%)

Leres, leres ... Ubuntu anu pangsaéna. Hidup Ubuntu! : S

Kalayan hiji leungeun dina haté kuring, kuring ngantepkeun anjeun sapotong nasihat: tong cicing di Ubuntu, cobian distro anu sanés.

Hatur nuhun ka langkung ti 1700 pamilih!

Survey: Dina 2012 kuring bakal mésér ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ulises Carbajal Alday cenahna

    Kuring parantos ngagaduhan tablet sareng Android sélulér, kuring milih pikeun Ubuntu TV, tapi saleresna kuring bakal mésér Google TV.

  2.   Lipe Gutierrez Cotapos cenahna

    Kuring parantos nyobian nganggo Debian, OpenSuse sareng Fedora, sareng kuring teras-terasan mulih deui ka Ubuntu, éta ngan hiji-hijina anu tiasa dianggo sakumaha kuduna, sareng anu sanésna kuring sok ngagaduhan masalah sareng anu béda.

  3.   Carlos Mateu cenahna

    Arch Linux langkung seueur dianggo tibatan Fedora sareng OpenSUSE? Luar biasa kumaha sakedik demi sakedik pangguna na ^^

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Leres ... kuring henteu merhatoskeun ... mmm ... pikaresepeun pisan!
    Nuhun kana panineungan anjeun!
    Rangkulan! Paul.

  5.   kawani cenahna

    Nya, anu teu dipikaharep ku kuring bakal janten komputer anyar

  6.   Paul234 cenahna

    Abdi badé mésér topéng Guy Fawkes

  7.   saeutik cenahna

    «Seueur dianggo» .. dina kontéks alit pisan populasi anu ngajawab survey. Sub-kontéks, dina kontéks blog ieu, anu mangrupikeun bagian tina "dunya linux".

  8.   Lucas matias gomez cenahna

    Leres Pablo, éta biasana dina sisi waktos sareng kumaha teu raoseun ieu. Kalayan Mint, Ubuntu atanapi Fedora kuring tiasa nganggo printer sanaos ku CD live, sareng Chakra kuring henteu tiasa.
    Kuring moal nyerah dina Arch, éta pasti, upami kuring mendakan waktos angkat ti Windows ka GNU / Linux, kuring ogé bakal mendakan waktos kanggo nyéépkeun Arch dina komputer kuring sareng sacara teu dihaja diajar atanapi langkung paham kana seueur hal anu masih Abdi henteu ngartos.

  9.   Lucas matias gomez cenahna

    Leres Pablo, éta biasana dina sisi waktos sareng kumaha teu raoseun ieu. Kalayan Mint, Ubuntu atanapi Fedora kuring tiasa nganggo printer sanaos ku CD live, sareng Chakra kuring henteu tiasa.
    Kuring moal nyerah dina Arch, éta pasti, upami kuring mendakan waktos angkat ti Windows ka GNU / Linux, kuring ogé bakal mendakan waktos kanggo nyéépkeun Arch dina komputer kuring sareng sacara teu dihaja diajar atanapi langkung paham kana seueur hal anu masih Abdi henteu ngartos.

  10.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kami bakal aya pikeun nyobaan masihan anjeun.
    Surak! Paul.

  11.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Tingali .. Jigana éta sadayana gumantung:

    1) tina waktos anu anjeun gaduh (lengkungan peryogi langkung waktos pikeun ngonpigurasikeun ... ieu henteu dianggap ngarugikeun tapi sabalikna). 2) dokuméntasi / forum / komunitas anu sayogi pikeun méréskeun masalah anjeun (dina lengkungan aranjeunna seueur)
    3) katerampilan (kuring terang yén sakedik katerampilan kedah dipiboga)

    Surak! Paul.

  12.   Lucas matias gomez cenahna

    Dear Pablo, nyaéta yén dina waktos ieu Ubuntu sareng Mint seueur ngabédakeun distro anu sanés, langkung ti naon waé dina saderhana éta ngagunakeunana, saur kuring mah pangguna anu langkung maju atanapi sahenteuna henteu deui novice, tapi pikeun conto, dipasang Arch, sareng éta masihan kuring seueur perjuangan anu kuring tinggalkeun deui.