Survey: Bantosan ningkatkeun jasa GNUTransfer

Kusabab siga kamari, tapi urang parantos nganggo GNUTransfer Salaku panyadia hosting urang langkung dua taun saatos ninggalkeun Hostgator, sareng kuring kedah nyarios, urang moal tiasa langkung bagja ku kaputusan éta. Pangalusna sadaya, kami ngagaduhan Dukungan dina basa Spanyol sareng ampir langsung, hiji hal anu urang henteu kagungan perusahaan sateuacanna.

Kauntungan sanés anu dipibanda GNUTransfer Éta Panel Kontrol anjeun nyalira pikeun ngatur sérver kami, disebatna VPS Control, anu ngagaduhan menu turun-handap kalayan genep tina sebaran GNU / Linux anu paling populér sareng dianggo: Debian, Ubuntu, CentOS, Fedora, OpenSuSE y Slackware masang aranjeunna dina VPS kami.

Dina pamasangan anu munggaran, anjeun tiasa ngantepkeun konfigurasi standar, anu diwangun ku partisi swap sareng anu sanés pikeun sistem, atanapi ngalakukeun pamasangan canggih sareng nyiptakeun titik-titik anu masihan ukuran anu pas. Panel ngagaduhan dukungan pikeun sistem ext3, ext4, sareng ReiserFS. Kami teras-terasan ngalebetkeun paningkatan sareng fungsionalitas kana panel administrasi ieu anu kalebet kana sérver maya kami.

VPS Control

GNUTransfer hoyong langkung saé

Tapi barudak ieu sanés ngan ukur hoyong "bageur," aranjeunna hoyong janten "anu pangsaéna" sareng aranjeunna peryogi bantosan kami pikeun dugi ka ditu. Kami henteu kedah mayar nanaon, atanapi nyumbang atanapi naon anu sami, urang ngan kedah 5 menit waktos urang pikeun ngajawab survey anu aranjeunna laksanakeun.

Tingali survey

Sanaos anu nyiptakeun GNUTransfer ti Argentina, aranjeunna nawiskeun ka kami server virtual Xen anu dumasarkeun di Atlanta sareng dinten-dinten ieu hiji studi nuju dilakukeun pikeun ngaevaluasi minat anu ayeuna dina linux VPS server. Pikeun ieu aranjeunna nyandak salaku rujukan rencana paling beredar aranjeunna anu diwangun ku:

  • RAM: 4GB (khusus teu dibagikeun)
  • Hard drive: 80GB (Hardware RAID 10)
  • Lalu lintas bulanan 1000 GB
  • Aksés root SSH
  • Jauh Wéb Control Panel
  • (biaya dasar: US $ 300 / taun - biaya anu diproyeksikeun: US $ 250 / taun)

Hasil survey bakal ngabantosan jalma-jalma di GNUTransfer pikeun nawiskeun jasa anu langkung saé, kalayan harga anu langkung saé sareng tipayun ningali minat nyata ngagunakeun server VPS dina waktos solusi CLOUD ngalikeun.

Ilubiung dina survey

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raphael Castro cenahna

    Ngan koméntar yén hésé pisan pikeun jalma anu ngajual anjeun VPS tiasa ngajamin yén RAM anjeun moal dibagi.

    Upami teu kitu kuring bungah anjeun hasil kalayan GNUTransfer

  2.   zetaka01 cenahna

    Kuring ngartos kabutuhan pembiayaan, tapi pangguna normal henteu kedah server. Nya, meureun kuring mikir ngeunaan éta pikeun halaman wéb. Sacara umum, henteu.
    Patarosanana pisan Amérika sareng langsung, tingali waé upami anjeun hoyong nyéwa server virtual, henteu saé pisan sareng mikiran masa depan. Ringkesan, kuesioner anu agrésif pisan.

  3.   zetaka01 cenahna

    Éta panginten saé pisan, kuring henteu terang aranjeunna, tapi aranjeunna peryogi angket ku sakedik kahadean. Pikeun robot Hal9000.
    Masih, kuring bakal ningali aranjeunna, supados aranjeunna henteu saé.

  4.   eliotime3000 cenahna

    Punten wé domain jual kanggo hiji dolar.