SystemRescueCd 1.5.2 kaluar, distro pikeun ngalereskeun sistem anjeun

SystemRescueCd mangrupakeun Linux distro dina LiveCD pikeun ngalereskeun sistem anjeun sareng ngahanca data anjeun saatos musibah. Éta ogé nyobian nyayogikeun cara anu gampang pikeun ngalaksanakeun tugas administrasi dina komputer anjeun, sapertos nyiptakeun sareng ngédit partisi, jst.

Éta henteu ngagaduhan antar muka anu paling marahmay di dunya sareng éta henteu didesain kanggo fungsina salaku sistem operasi anu lengkep, tapi éta tiasa dianggo sampurna pikeun anu diciptakeunana: pikeun ngaluarkeun anjeun tina masalah..

Ieu ngandung hiji ton utiliti sistem (dipisahkeun, partimage, fstools, ...) sareng dasar (éditor, komandan tengah wengi, pakakas jaringan). Gampang pisan pikeun ditangan: anjeun ngamimitian tina CD-ROM, sareng ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sadayana. Sistem kernel ngadukung sistem file anu paling penting (ext2 / ext3, reiserfs, xfs, jfs, vfat, ntfs, iso9660), sareng jaringan (Samba sareng NFS). SystemRescueCd dumasar kana Gentoo Live CD.

sababaraha perbawa tumut kana akun:

  • Kernel 2.6.33.02 atanapi 2.6.32.11
  • GNU Parted sareng GParted ka partisi atanapi ngarobah ukuran disk, kalebet FAT32 sareng NTFS
  • Manajer Partisi Ranish
  • Fiskisk pikeun ngédit tabel partisi disk
  • PartImage, piringan cloning software anu nyalin ukur séktor anu dianggo
  • TestDisk pikeun nyalametkeun partisi anu kaleungitan sareng PhotoRec pikeun ngahanca inpormasi anu leungit
  • CD sareng DVD burner
  • Dua bootloader
  • Paramban Internét: Mozilla Firefox, Lynx, Tautan, Dillo
  • Panglima Tengah wengi
  • Parangkat lunak pikeun (un) komprésikeun file.
  • Alat sistem: nyiptakeun, mupus, ngarobah ukuran sareng mindahkeun sistem file
  • Pangrojong pikeun sababaraha sistem file: baca / tulisan lengkep pikeun NTFS (ngalangkungan NTFS-3G) ogé FAT32 sareng Mac OS HFS.
  • Dukungan pikeun sistem Intel x86 sareng PowerPC, kalebet Macs.
  • Kamungkinan nyieun disk boot pikeun sistem operasi anu béda.
  • Dukungan pikeun ngédit pendaptaran Windows sareng ngarobih konci ngamimitian sistem.
  • Anjeun tiasa ngamimitian FreeDOS, uji mémori, diagnostik sareng disk boot sanés tina hiji CD.

Halaman wéb resmihttp://www.sysresccd.org/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.