Téknologi Intel SST datang ka kernel Linux 5.3

Intel Xeon Cascade Lake (chip)

Intel Speed ​​Select Technology atanapi SST Mangrupikeun téknologi énggal ti Intel anu kalebet dina mikroprosesor dumasar kana mikroarkitektur Cascade Lake. Téknologi ieu ngamungkinkeun kontrol anu langkung lengkep pikeun kinerja CPU sareng ningkatkeun konsumsi dina sababaraha kasus. Unggal sérver nganggo beban damel anu bénten sareng ngagaduhan kabutuhan anu béda, janten kulawarga SST anu fungsina ngamungkinkeun ngaoptimalkeun anu langkung saé.

Kalayan SST anjeun tiasa ngonpigurasikeun CPU pikeun adaptasi sareng beban padamelan anu béda, ngendalikeun frékuénsi dasar pikeun beban kerja anu tangtu nalika anjeun meryogikeunana, jsb. Nya, sadayana ieu bakal dirojong dina Linux ti saprak kernel Linux 5.3, anu bakal dimana éta kalebet kanggo pertama kalina. Ayeuna 5.2 parantos siap, tapi éta henteu lami pikeun RC mimiti 5.3 sumping dimana anjeun tiasa gaduh ideu ngeunaan naon vérsi anyar ieu sareng dimana anjeun tiasa nguji pengontrol anyar ieu.

Sadaya mesin o server sareng chip Cascade Lake kalayan dukungan SST aranjeunna bakal tiasa ngamanfaatkeun Linux 5.3. Supir anyar pikeun SST bakal ngijinkeun kakuatan granular sareng kontrol kinerja, nambihan profil konfigurasi anu tiasa disaluyukeun tina sistem operasi pikeun sacara dinamis ngalebetkeunana sacara real time, sareng pikeun tiap inti anu kalebet chip.

SST bener dina Prosesor Xeon, Janten pikeun pangguna di bumi anjeun moal tiasa ngandelkeun éta kecuali upami anjeun ngagaduhan workstation, Mac, atanapi server anu nganggo chip ieu.

Detil ieu ngeunaan inpormasi Intel SST dina Linux parantos dipikaterang ku runtuyan tambalan anu parantos diwanohkeun nembé tiasa dihijikeun sareng tangkal utama kernel Linux kalayan tujuan pikeun diintegrasikeun dina 5.3. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa maca sumber ieu, khususna hiji email, dimana éta dibahas dina LKML. Éta milik pangguna Srinivas Pandruvada, salah sahiji padamel di Intel Corp di Oregon, sareng didédikasikeun pikeun nyumbangkeun kode kana kernel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Taraak cenahna

    Sareng abdi didieu ngantosan berita ti Risc-V.