Téma endah pikeun Conky anu cocog sareng Lucid

Conky mangrupikeun sistem monitoring sistem anu enteng pisan anu tiasa disaluyukeun. Téma pikeun Conky didamel ku Veoduendes, sareng naon anu kuring mendakan YA ALLAH! Ubuntu, éta pasti ngabuktoskeunana.

Téma na disebut "Conky Ubuntu Lucid Theme" sareng dirarancang, sakumaha namina namina, cocog sareng panémbong visual Ubuntu anyar.

Conky = hésé pisan dianggo sareng ngonpigurasikeun
Conky ngagaduhan reputasi pikeun hésé pisan dianggo, anu leres-leres leres pisan. Sakali anjeun biasa, éta henteu sesah, tapi éta pasti nangtang pikeun pangguna novice. Hatur nuhun kana skrip ieu malah pangguna anu kirang pinter bakal tiasa ngagunakeun sareng ngonpigurasikeunna tanpa masalah.

ngalesotkeun
Unduh topikna ti Gnome-Look.

Masang / Anggo
Pikeun masang Conky, kuring muka terminal sareng ngetik:

sudo apt-get install konky

Teras, pasang téma anu énggal diunduh ...

1) Kuring unzipped file anu anjeun unduh.
2) Kuring mindahkeun folder .conkytheme anu sasari ka HOME anjeun (upami éta henteu aya deui)
3) Kuring nulis ieu di terminal:

conky -c ~ / .conkytheme / conkyrc

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ngegelan cenahna

    Halo, kuring ngan ukur ngalaksanakeun sagala rupa anu anjeun nyarioskeun tapi jaringan sareng suhu kuring gagal, kumaha kuring tiasa ngalereskeunana?

  2.   ngegelan cenahna

    Kuring parantos ngalereskeun jaringan ku googling sakedik, éta kusabab kuring nganggo wlan0 sareng file anu dianggo eth0, naha aya cara pikeun ngadeteksi antar muka anu nyambungkeun sareng nganggo éta?
    Hal anu sanés nyaéta nalika kuring ngajalankeun éta kuring nampi ieu:
    Conky: /home/pepe/.conkytheme/conkyrc: 22: henteu aya konfigurasi sapertos: 'border_margin'
    sareng ieu anu sanés
    sh: /home/pepe/.scripts/ip.sh: teu kapendak

    Naha aya kasalahan?

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Sigana mah. Ip.sh mangrupikeun skrip anu balikkeun IP umum anjeun. Pasti, upami anjeun merhatoskeun, data éta katingali kosong dina Conky anjeun, ieu kusabab henteu tiasa mendakan naskah éta. Abdi leres-leres henteu terang dimana kéngingkeunana. Anu pamungkas, anjeun tiasa ngédit file ~ / .conkytheme / conkyrc sareng ngahapus unggal garis anu nyauran naskah éta.
    Éror border_margin sabab properti éta henteu dianggo deui. Ganti ku: window.border_inner_margin
    Ah! Entong hilap anjeun tiasa ngonpigurasikeun latar tukang pikeun adaptasi sareng diménsi monitor anjeun. Pikeun éta anjeun kedah ngédit gambar anu aya dina ~ / .conkytheme / pix /
    Kuring miharep pitulung kuring parantos dilayanan.

  4.   ngegelan cenahna

    Hatur nuhun kana bantosan anjeun, kuring bakal nyobian.