DebianLight, téma pikeun KDM (modifikasi tina KubuntuLight saméméhna)

Naon anu anjeun pikirkeun? :

Mangrupikeun modifikasi anu kuring dilakukeun KDM de Kubuntu yén kuring ngantunkeun anjeun kamari.

Pikeun masangna, kuring ninggalkeun léngkahna:

1. Buka terminal, di jerona nyerat ieu sareng pencét [Lebetkeun]:

cd $HOME/ && wget http://desdelinux.net/ftp/DebianLight_KDM.tar.gz && tar -xzvf DebianLight_KDM.tar.gz && sudo cp -R DebianLight_KDM/ /usr/share/kde4/apps/kdm/themes/

2. Aranjeunna bakal dipenta pikeun kecap aksesna, aranjeunna nempatkeun éta sareng éta waé.

3. Buka éta Kahoyong sistem sareng lebet Layar Login.

4. Sakali aya, urang angkat ka palang luhur anu nyebatkeun "poko".

5. Kami milih anu anyar anu urang gaduh (DebianLight) teras pencét aplicar.

6. Kami bakal dipénta password sakali deui sareng éta that's

Ieu mangrupikeun hasil tina sababaraha menit padamelan, janten aya saran, ideu, mamang, masalah ... punten wartoskeun ka kuring 😀

Luhur, naon distro sanés anu anjeun pikahoyong kuring adaptasi ieu KDM? ..

Salam sareng mugia anjeun resep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Patriziosantoyo cenahna

    Kuring henteu gaduh kasempetan nganjang ka Linux dina saminggu, tapi kumaha saéna lebetna sareng ningali ieu. Éta saé pikeun Debian kuring