Talika: applet pikeun panel gnome anu ngirangan jandéla kabuka anjeun kana ikon

Talika mangrupikeun applet pikeun panel gnome anu ngamungkinkeun anjeun ningali jandéla anu anjeun kabuka ngalangkungan ikon sakedik, nyingkahan panggunaan persegi panjang ageung anu klasik ayeuna dimana judulna jandéla dilebetkeun, jsb.

Apét ieu langkung saé pisan pikeun anu ngagaduhan buku catetan, netbook atanapi monitor anu cekap alit. Entong hilap yén Ubuntu dicirikeun ku ngalebetkeun seueur ikon, ménu sareng sanésna dina panel gnome, anu ngirangan ruang bahkan langkung.

Talika ngadukung pengelompokan jandela anu sami, klik mouse tengah, sareng versi pangénggalna kalebet sababaraha fitur anu hadé:

  • Pangrojong pikeun ngaitkeun kana panel gnome
  • Sawangan Windows
  • Kamampuhan ngagunakeun ikon monokrom
  • Seueur bug anu dilereskeun

Anjeun tiasa ngaunduh Talika 0.48 tina IEUH.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gusti Oracle cenahna

    blog lami anu saé. Abdi parantos maca anjeun dina pamaca. Salam.