Add-on anyar pikeun Firefox anu nyegah Google crawls

Upami anjeun nganggo Firefox sareng bosen Google ngalacak kagiatan anjeun, anjeun kedah nyobian Google Sharing, a tambahan anyar pikeun Firefox anu ngagunakeun a server proxy pikeun "trik" Google kana salancar wéb sacara anonim. Google Sharing henteu museur kana sadaya patalimarga anjeun ngalangkungan proksi, ngan ukur komunikasi sareng Google, janten ngan ukur bakal nganapigasi sacara anonim sajauh Google prihatin sareng sanés perkawis sésana situs anu anjeun buka.

Ieu mangrupikeun usulan anu matak ngémutan jumlah inpormasi anu dikumpulkeun Google tanpa ngawartosan nanaon pisan.

Entong hilap yén anjeun ogé tiasa nganonaktifkeun "riwayat wéb" anjeun ti Google, anu saliwatan mimiti ngawartosan akun abdi sababaraha taun ka pengker tanpa masihan béja ka kuring, ku jalan ka kaca ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Wali Komputer cenahna

    Pikaresepeun sanaos panggunaan proksi tungtungna nyiratkeun kecepatan sambungan anu langkung handap.