Brain Plugins: Plugins pikeun ningkatkeun produktivitas

Brain Plugins: Plugins pikeun ningkatkeun produktivitas

Brain Plugins: Plugins pikeun ningkatkeun produktivitas

handap 2 tulisan saméméhna on Aplikasi otak, anu difokuskeun ngaronjatkeun produktivitas tina pangguna dina komputerna, kami bakal ditungtungan ku anu katilu ieu ieu publikasi pikeun nyebarkeun deui poténsialna ku cara ngagunakeun plugins pangalusna dipasang sareng sayogi di dinya.

Pantes diémutan sareng nekenkeun yén sanaos Aplikasi otak anjeun gaduh 2 taun tanpa ngamutahirkeun, éta ngamungkinkeun aranjeunna anu ngagaduhan pangetahuan anu diperyogikeun, jieun plugins anjeun sorangan sareng bagikeun aranjeunna ka komunitas pikeun teras-teras ningkatkeun poténsi aplikasi.

Suplemén otak: perkenalan

Dinten, numutkeun bagian dina plugins de la Halaman wéb resmi Cerebro dina GitHub Ayeuna aya plugins ekslusif sareng umum-panggunaan ieu:

Asesoris pamakean éksklusif

Éksklusif pikeun Sistem Operasi MacOS

  • otak-osx-kontak: Dipaké pikeun ngamungkinkeun ngatur inpormasi ngeunaan aplikasi kontak OS
  • ngahartikeun otak-osx: Dipaké pikeun ngamungkinkeun ngatur inpormasi ngeunaan aplikasi kamus OS
  • uteuk-osx-eject: Dipaké pikeun ngatur épék gancang tina OS anu dipasang
  • sistem otak-osx: Dipaké pikeun ngatur otomatis sababaraha fitur tina sistem OS
  • otak-iterm: Dipaké pikeun ngahontal palaksanaan paréntah Shell tina garis pamilarian, saolah-olah, tina aplikasi terminal (konsol) OS

Éksklusif pikeun Sistem Operasi Windows

  • uteuk-téh-sagalana-plugin: Dipaké pikeun ngamungkinkeun milarian data sareng inpormasi nganggo aplikasi Sagala ti Voidtools. Sadayana mangrupikeun utiliti milarian desktop pikeun Windows anu tiasa gancang mendakan file sareng folder dumasar nami.
  • otak-windows-system: Dipaké pikeun ngatur otomatis sababaraha fitur tina sistem OS
  • batok-jandéla-batok: Dipaké pikeun ngahontal palaksanaan paréntah Shell tina garis pamilarian, saolah-olah, dina aplikasi terminal (konsol) OS

Éksklusif pikeun Sistem Operasi Linux

  • sistem otak-linux: Dipaké pikeun ngatur otomatis sababaraha fitur tina sistem OS
  • otak-jandela-gerentes: Dipaké pikeun daptar windows aplikasi anu kabuka sareng nempatkeunana di payuneun atanapi nutupkeunana.
Tulisan anu aya hubunganana:
Otak: Aplikasi Buka Palang-Platform pikeun Produktivitas

Tulisan anu aya hubunganana:
Produktivitas dugi ka maksimal: Kumaha cara nganggo aplikasi Otak dina jero?

Plugins Tujuan Umum

Ieu nami teh asesoris resmi pikeun panggunaan umum atanapi universal, nyaéta, aranjeunna tiasa dianggo dina OS anu dipasang:

  1. uteuk-stackoverflow
  2. uteuk-hash
  3. otak-gaji
  4. uteuk-lambé
  5. otak-waktos
  6. ngarobah-warna
  7. uteuk-gkg
  8. taneuh-otak
  9. cangkang otak
  10. uteuk-emoj
  11. uteuk-manusa-milarian
  12. otak-gif
  13. poto-otak
  14. otak-imdb
  15. otak-ip
  16. otak-ngalereskeun-jalur
  17. maehan uteuk
  18. uteuk-github
  19. uteuk-caniuse
  20. otak-clipboard
  21. otak-devdoc
  22. uteuk-vagalume-plugin
  23. uteuk-hex
  24. otak-bebek-bebek-balik
  25. otak-vaporwave
  26. uteuk-npm
  27. goréng-uteuk
  28. otak-aqi
  29. otak-mdn
  30. uteuk-rubygems
  31. lolos uteuk
  32. uteuk-basa2x16
  33. dasar otak64
  34. otak-hawa
  35. otak-téks-bisi
  36. otak-packagist
  37. ngahartikeun uteuk
  38. uteuk-hotél
  39. uteuk-gipsi
  40. otak-hihi
  41. uteuk-youdao
  42. otak-qrcode
  43. uteuk-salin
  44. resep otak
  45. potongan otak
  46. uteuk-npms
  47. uteuk-xkcd
  48. otak-codelf
  49. otak-torrent
  50. uteuk-blockchain
  51. otak-filmaffinity
  52. otak-wolfram-alfa
  53. uteuk-yahoo-des
  54. uteuk-pondokkeun-url
  55. uteuk-file-search
  56. uteuk-baidu
  57. otak-phpstorm
  58. uteuk-nzh

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur sareng ampir sadayana kalayan fungsionalitas anu béda. Nanging, pikeun Pamaké anu henteu masihan aranjeunna Aplikasi otak ngeunaan aranjeunna GNU / Distros Linux atanapi aranjeunna ngan resep éta, aya alternatif anu saé sareng saderhana sapertos tambaga y Albert.

Suplemén otak: Eusi

Suplemén otak

Sakumaha ayeuna, kuring nganggo Aplikasi otak tentang abdi GNU / Linux Distro, tanpa masalah, ku sabab éta, kuring nyarankeun ngagunakeun salain ti 2 plugin eksklusif pikeun "Linux" (sistem otak-linux y otak-window-manager), 10 tambihan anu disebatkeun di handap pikeun panggunaan ieu, sababaraha diantarana parantos dipasang sacara standar:

Utama

  • Google: Pikeun milarian wéb dina browser anu ngonpigurasi sacara standar.
  • Payil Nav: Pikeun kéngingkeun sawangan file anu dipidangkeun nalika ngotéktak jalur OS

Suplemén otak: Top 1

  • Parabot Parobah: Pikeun ngalaksanakeun konversi unit sareng mata uang (mata uang) sareng operasi matematika saderhana.
  • Buka Wéb: Pikeun nilik URL anu diketik. Gumantung kana wéb anu digali, éta tiasa atanapi henteu nyandak ikon na (favicon / logo).

Suplemén otak: Top 2

  • Milarian File Pilarian: Pikeun ngajalajah sistem file tina palang palang.
  • narjamahkeun: Pikeun ngalaksanakeun tarjamahan tina sababaraha basa kana basa Inggris tina palang teang.

Suplemén otak: Top 3

Extras

  • kerang: Ngaeksekusi paréntah kalayan jalur mutlakna anu ngamimitian aplikasi grafis atanapi paréntah terminal, duanana saderhana sareng rumit, anu ngajantenkeun idéal pikeun uji paréntah Shell Scripting ti Desktop.
  • IP: Pikeun ningali alamat jaringan kami anu ngonpigurasi dina panganteur jaringan tina palang palang.

Suplemén otak: Ekstra 1

  • meunang: Pikeun ngajantenkeun jandéla khusus tina salah sahiji aplikasi anu nuju dijalankeun.
  • Cryptocurrency: Pikeun ngabayangkeun nilai sareng kasetaraan seueur kiridit ayeuna tina Blockchain Ecosystem.

Suplemén otak: Ekstra 2

Pondokna, sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur plugins sanés anu sanés éta tiasa dianggo, tapi sabagian meureun moal jalan nyugemakeun dina a Lingkungan Desktop atanapi GNU / Linux Distro ngahususkeun. Nanging, aya plugin anu disebat «Paréntah Paréntah"anu ngamungkinkeun nyiptakeun fungsionalitas khusus, siga a paréntah paréntah standar ngalakukeun tugas anu tangtu, anu masihan aplikasi seueur kalenturan.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun anu katilu sareng terakhir ieu "gunana tulisan saeutik" on  «Cerebro», mastikeun yén éta pastina pikaresepeun sareng fungsional open source sareng aplikasi cross-platform, mangpaat pisan kanggo ningkatkeun urang kakuwatan keur ngasilkeun dina méja komputer urang; sareng kumargi kitu, janten seueur minat sareng kagunaan, Kanggo sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)