Tanya Fedora: Portal Pitulung Anyar kanggo Pamaké Fedora

Ngeunaan peluncuran Fedora 16 Verne, pamekar distribusi ieu parantos ngumumkeun sékrési a proyék samping. éta Tanya Fedora, un portal di mana anu pamaké bakal tiasa naros, ngajawab sareng koméntar sagala jinis mamang anu timbul ngeunaan distribusi.


Dina denominasi Tanya Fedora, Para ahli proyék Fedora parantos ngaluncurkeun jasa anu maju anu nawiskeun forum pangrojong téknis pikeun pangguna anu nganggo distro Linux anu populér ieu.

Rahul Sundaram, salah sahiji kontributor utama pikeun proyék Fedora, ngajelaskeun yén tujuan jasa anyar nyaéta "ngajantenkeun tempat anu pangsaéna pikeun kéngingkeun inpormasi dukungan téknis ngeunaan sistem operasi."

Halaman tiasa dianggo sareng alat Askbot, anu nawiskeun forum tanya jawab anu dikembangkeun dina bahasa pemrograman Python sareng Django.

Sateuacan datangna Tanya Fedora, pangguna anu hoyong aksés pitulung téknis kedah ngalakukeun éta ngalangkungan saluran resmi Fedora IRC, milis atanapi forum resmi FedoraForum.

Dina raraga ilubiung dina Tanya Fedora, pangguna tiasa ngadaptar nganggo ID Fedora na atanapi ngalangkungan OpenID, layanan anu ngamungkinkeun panggunaan data anu dianggo dina Google, WordPress atanapi Yahoo! pikeun oténtikasi dina halaman wéb anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jorge antoni ramirez cenahna

    abdi gaduh masalah masang fedora 14 dina pc kuring sabab henteu aya jaringan kartu anu dikenal (henteu aya jaringan jaringan anu dipasang).

    PC abdi mangrupikeun optiplex 9020.
    Sambungan abdi nganggo kabel kana swich (ip tetep).

    Kuring henteu terang naha sistem operasi ieu dina versi ieu henteu ngadukung dukungan jaringan.

    Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo Jorge!

      Kuring nyarankeun anjeun ngarujuk pamundut ieu kana jasa tanya jawab kami disebut Tanya FromLinux sahingga sakumna masarakat tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

      Rangkulan, Pablo.

  2.   Osman andrade cenahna

    Hello Friends, kuring ngagaduhan masalah sareng Fedora 20, éta masang sadayana bungkus PHP, MySQL, PHPMyadmin, dina localhost halaman wéb kuring katingalina sampurna sareng éta tiasa dianggo, tapi upami kuring hoyong ningali tina jaringan abdi sareng ip server éta teu mungkin pikeun aksés, naon anu kuring lepat?

    Abdi ngahargaan pisan dukungan anjeun.

    Best Regards

  3.   JACK JIMMY cenahna

    Wilujeng wengi,
    Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring ku sababaraha hal punten:
    1. Abdi hoyong aya dina domain diréktori aktif perusahaan dimana kuring damel tapi nganggo workstation fedora 22 kuring

    Kumaha kuring jarak jauh nyambung kana sérver aktip atanapi domain ti fedora 22 wkt, ogé dina windows liwat remote desktop tapi dina linux, fedora 22

    Hatur nuhun, kuring bakal syukur

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Halo! Mimiti, hapunten anu kasép dina ngawaler.
      Kuring nyarankeun anjeun nganggo jasa Tanya Ti Linux kami (http://ask.desdelinux.net) pikeun ngalaksanakeun jenis konsultasi ieu. Ku cara éta anjeun tiasa kéngingkeun bantosan ti sadayana masarakat.
      Rangkulan! Paul

  4.   Jibril cenahna

    Halo, sababaraha taun ka pengker kuring masang fedora 17 dina buku catetan mini hp mini 110, éta biasana ngeusi batre, tapi dina pembaruan saterusna dugi ka ngahontal Fedora 23, ayeuna éta henteu ngecas atanapi ngadeteksi batré notebook, sareng ayeuna éta ogé sok ngawartosan kuring gaduh tumpukan mouse analog dina 0%.

  5.   Edwar roa cenahna

    dimana anjeun tiasa ngaunduh installers atanapi repositories (.rpm) pikeun feodra 21, kuring kedah masang program dina sistem operasi ieu tapi tanpa internét

  6.   Agustín cenahna

    Kuring nganggo fedora 24 sareng sigana ngabobodo sababaraha program. Kuring curiga aya anu salah. Naha aya pilihan tina boot disk pikeun ngapdet sistem atanapi ngalangkungan terminal?

bool (leres)