Saringan anti-Hoygan pikeun blog

Seueur jalma mendakan patarosan énggal dina blog internét anu nyarios mutiara sapertos:

HOYGAN KOMO INTALO ER MEZENLLER DI UVUNTO ME HURJE MUXO MI KOREO EZ LOQUEZEA@JOTMEYL.COM ANTEBRASO FATS

Bahasa ieu disebut Hoygan sareng anu leres nyaéta anjeun tiasa seuri ka jalma-jalma ieu bari tapi tungtungna Hoygan capé.

Nya, dina Kuring Teu Percaya aranjeunna parantos ngadamel skrip anu ngahalangan koméntar dina hoygan ngantunkeun peringatan sapertos kieu:

Parentah instalasi sapertos kieu:

lengkah 1. Unduh file antiHOYGAN.js sareng nyalin kana pangladén wéb.

lengkah 2. Kalebet antiHOYGAN.js dina jero "sirah" halaman html anu ngandung bentuk pikeun dikontrol.

lengkah 3. Milarian formulir dina halaman html sareng kalebet fungsi panggero saringanHOYGAN dina "onclick" tina "kirim". Pastikeun yén parameter fungsi saluyu sareng "nami" input téks pikeun dianalisis (anu ditandaan beureum dina conto ieu).

sumber: abdi henteu percanten


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   diazepam cenahna

    JavaScript ditumpurkeun. : troll:

    1.    kawani cenahna

      Éta salah sahiji hoygan henteu terang kumaha ngalakukeun xd

      1.    diazepam cenahna

        tapi troll sapertos Cesar Bruto terang

    2.    elav <° Linux cenahna

      ngabarakatak

  2.   ren434 cenahna

    Waspada anu anjeun carioskeun, kuring henteu ningali, parios tulisanana.

    1.    kawani cenahna

      Tangtosna, blog ieu henteu dipasang

  3.   v3 asup cenahna

    sareng sadayana kanggo komentarna anu kuring jieun ,,,

    parios file js, sareng kuring mikir yén sababaraha kecap henteu cekap ,,, nyatana kuring mikir yén éta henteu cekap nyaring kecap, tapi aturanana, sapertos: dua Z berturut-turut, dina basa Spanyol henteu (sigana mah) kecap sareng dua Z sakaligus, henteu kuring terang upami anjeun ngajelaskeun ka kuring ,,,

    Upami teu kitu urang kedah ngamuat koropak sakitar 2 mb ku kamungkinan kombinasi hahahaha xD

    hahahahaha xD


    HOYGANseed = new Array("wenas","wapo","wapa","weno","fabor","kiero","nesecito","plis ","pliss","plisss","grasias","antebraso"," ke "," k "," q "," d "," pq"," xq","aaaaaaaaaaa","eeeeeeeeeeeee","iiiiiiiiii","oooooooooooo","uuuuuuuuuuu","jajajajajajajaja","hahahaha","jejejejejejejeje","!!!!!!!!!!","?????????",".......","?!?!?!?!?!?!","!?!?!?!?!?!?!","ddddddddd","ffffffffff","gggggggggg","jjjjjjjj","llllllllll","mmmmmmmmmmm","nnnnnnnnnn","rrrrrrrrrrr","xxxxxxxxxxx","zzzzzzzzzzz","sssssssssss");

  4.   dwqd cenahna

    Hoygan

    1.    taragon cenahna

      Hahahaha, koméntar saderhana sareng henteu sanggup nyaring éta xD

      1.    kawani cenahna

        Éta henteu ditunda

  5.   kawani cenahna

    Hayu urang tingali, hiji hal jelas.

    Kuring henteu kantos ngadamel skrip ogé kuring henteu tiasa ngalaksanakeunana

    1.    elip89 cenahna

      Hahahaha teraskeun Wani nerapkeunana dina blog janten sadayana Hoygan angkat di dieu xD

      Wasalam

  6.   Yoyo Fernandez cenahna

    HOYGAN, Dimana kuring tiasa muragkeun kartu ENEVIDIA pikeun KOMPUTER kuring

    BAPA ANTEBRASUS

    [/ modeu tés]

    1.    Windousian cenahna

      PEROSSSTO TEU RASA JADI BURUK. YEBO UN HAÑO PEMBELAJARAN GRASIS KA ZUS HARTICULOS TEU KIERO K KITEN ME THE ISKIERDO Pikeun NGASILKEUN. BÉRÉKÉKEUN JAWABNA KA KORREO ELESTRONIZO. kOURAJE ANJEUN A BUG MUGER. [/ tés modeu sanés]

      1.    elav <° Linux cenahna

        Hahahahahahaha

      2.    taragon cenahna

        Hahahaha XD

  7.   sengit cenahna

    Mangrupikeun basa anu dicirian ku henteu ngagaduhan hurup leutik, nganggo h dina posisi anu sanés (ubieran, hoygan) sareng nganggo k tibatan c. Éta dianggo ampir sacara éksklusif pikeun naroskeun patarosan anu bodo, trolling sareng ngobrol.

  8.   pandev92 cenahna

    Dina blog ieu kuring mikir yén éta moal diperyogikeun, kuring henteu acan ningali pesen-pesen sapertos kitu ...

    1.    Merlin The Debianite cenahna

      [modeu troll dihurungkeun]

      THU KREEZ KE NO AY MENZAGEZ DHE HEZTE THIPO?

      [modeu troll off]

      XD

      1.    pandev92 cenahna

        Hihihi tos hargana! xD

  9.   Christopher cenahna

    Hoygan henteu tiasa lebet IRC ...

    : D ...

  10.   assuarto cenahna

    tru estori

  11.   ditangtoskeun cenahna

    Hoygans, Hoygans dimana-mana ...

  12.   Mamuel Villacorta cenahna

    Jaaaa tulisan lucu pisan

  13.   dirtyboss cenahna

    Sora pikaresepeun, hayu urang tingali kumaha jalanna.

    hatur nuhun