AOS-P2: Ngalanglang Apple Open Source anu lega sareng berkembang - Bagéan 2

AOS-P2: Ngalanglang Apple Open Source anu lega sareng berkembang - Bagéan 2

AOS-P2: Ngalanglang Apple Open Source anu lega sareng berkembang - Bagéan 2

dina ieu bagian kadua tina séri tulisan dina "Manzana Sumber Terbuka » Kami bakal neraskeun ngajajah katalog anu lega sareng berkembang tina aplikasi kabuka dikembangkeun ku Raksasa Téknologi de «Manzana ".

Dina raraga neraskeun ngembangna élmu kami ngeunaan aplikasi kabuka anu dikaluarkeun ku masing-masing Raksasa Teknologi tina grup anu dikenal salaku GAFAM. Naon, sakumaha anu parantos dipikaterang, diwangun ku perusahaan Amérika Kalér ieu: "Google, Apple, Facebook, Amazon sareng Microsoft".

Sumber Terbuka GAFAM: Raksasa Téknologi langkung milih Open Source

Sumber Terbuka GAFAM: Raksasa Téknologi langkung milih Open Source

Pikeun anu resep ngajajah urang publikasi awal anu aya patalina sareng topik, anjeun tiasa pencét kana tautan ieu, saatos réngsé maca ieu publikasi:

Tulisan anu aya hubunganana:
Sumber Terbuka GAFAM: Raksasa Téknologi langkung milih Open Source

Sedengkeun, pikeun ngajajah Patali bagian sateuacanna tina séri ieu, anjeun tiasa pencét dina tautan ieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
AOS-P1: Ngalanglang Apple Open Source anu lega sareng berkembang - Bagéan 1

Ngajalajah Apple Open Source anu lega sareng berkembang

AOS-P2: Sumber Terbuka Apple - Bagéan 2

Aplikasi tina Sumber Terbuka Apple

Kit perawatan

dina AOS ngajelaskeun sacara ringkes sapertos kieu:

"Mangrupikeun kerangka sumber kabuka pikeun ngembangkeun aplikasi anu ngabantosan jalma langkung ngartos sareng ngatur kasihatanana ku nyiptakeun rencana perawatan dinamis, ngawaskeun gejala, ngahubung sareng tim perawatan, sareng anu sanésna."

Sedengkeun, sorangan website resmi, dijelaskeun langkung lengkep sapertos kieu:

"Aplikasi anu didamel ku CareKit ngabantosan ningkatkeun perawatan pikeun sababaraha kaayaan médis paling parah ayeuna. Kusabab neraskeun perawatan pasién di bumi sareng aplikasi anu tiasa nawiskeun perawatan anu dipersonalisasi, ngalacak kamajuan sadidinten, sareng ngahasilkeun tren antukna waktos tiasa ngabantosan pisan pasién, pangasuh, sareng anggota kulawarga.

Kalayan CareKit aplikasi bawaan tiasa gampang ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun rencana pangobatan sareng ngalacak kamajuan pasién, nawiskeun penderita daptar padamelan sadidinten sareng ngantepkeun aranjeunna pikeun ngontrol perawatanana.

Salian ti sanggup ngumpulkeun inpormasi sareng ngaidentipikasi tren kana waktos, sareng nawiskeun grafik anu nyayogikeun inpormasi sareng tren anu bermakna pikeun pasién. Sareng pamungkas, upami diperyogikeun, kéngingkeun pasién pikeun kontak sareng panyawat kasehatanna ku hiji sentuhan."

AOS-P2: Aplikasi anu dilakukeun sareng CareKit

Inpormasi anu kapaké ngeunaan CareKit

Langkung seueur inpormasi sayogi dina "CareKit", Wétan Kerangka Sumber Terbuka, duanana dina halaman wéb tina apel Dihaturkeun ka Panilitian sareng Perawatan sakumaha dina bagian anjeun tina Aplikasi App Store didaptarkeun pikeun bidang Kaséhatan sareng Kedokteran aranjeunna nganggo ResearchKit sareng CareKit, anu tiasa diaksés ku ngaklik ieu di handap link.

Dina tautan anu terakhir ieu, anjeun tiasa ningali daptar aplikasi gratis anu dikembangkeun ku pihak katilu anu nganggo Kerangka Sumber Terbuka "CareKit" pikeun kapentingan seueur di sakumna dunya. Kanggo ayeuna, éta mangrupikeun daptar alit, tapi pastina bakal tumuh ngadeukeutan. Aplikasi anu ayeuna didamel sapertos kieu:

  1. Ngasuh: Aplikasi pikeun perawatan sareng kontrol kakandungan sareng orok.
  2. Hiji Turun: Aplikasi pikeun perawatan diabetes sareng kaséhatan jantung.
  3. Sayang orok: Aplikasi pikeun manajemén lactation sareng panggunaan popok.
  4. App Kaséhatan Diary: Aplikasi pikeun paningkatan kasihatan pribadi.

nyatet: Émut yén, pikeun diajar langkung seueur ngeunaan masing-masing anu aya Buka Aplikasi Apple, situs wéb ieu sayogi disebat Open Source - Apple Developer (Open Source - Apple Developer) y MacOS Forge (macOS Forge).

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" dina éksplorasi kadua ieu «Apple Open Source», nawiskeun aplikasi kabuka anu pikaresepeun sareng gunana langkung dikembangkeun ku Technological Giant of «Apple»; sareng dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.