Telepon anu munggaran nganggo FirefoxOS dijual minggu payun

Abdi mendakan ngalangkungan Hispanik Mozilla yén minggu payun bakal dijual telepon sélulér munggaran anu nganggo Firefox OS salaku Sistem Operasi, sasarengan sareng telepon geek.

Éta tiasa dipésér dina dua jinis, Keon anu munggaran, kalayan harga 91 Euro + PPN anu ngagaduhan layar 3.5 ″ HVGA Multitouch, prosésor 1Ghz Qualcomm S5 Cortex A1, 4GB ROM + MicroSD, 512MB RAM, Wifi N, BT, FM Radio, GPS sareng batréna 1580 mah.

Keon

Teras sumping Puncak ku harga 149 Euro + PPN, kalayan layar 4.3 ″ qHD IPS Multitouch, prosésor 4Ghz Qualcomm Snapdragon S1.2 DualCore, 4GB ROM + MicroSD, 512MB RAM, kaméra pungkur 8MP + flash, kamera hareup 2MP, Wifi N, BT, FM Radio , GPS sareng batréna 1800 mAh.

puncak

Duanana alternatif difokuskeun pikeun pamekar, tapi hé, upami kuring sanggup, kuring bakal mésér salah saurang ti aranjeunna. Aranjeunna tiasa langganan di kaca ieu ambéh aranjeunna ngabéjaan nalika aranjeunna tiasa mésér éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rob3r cenahna

    Di dieu di komunitas Kuba kami gaduh prototipe pangwangunan sareng éta saé pisan éta dijalankeun dina zte kalayan 256 ram pisan cairan ogé aplikasi, desain anu seger pisan saderhana ... moal lami kami bakal nampilkeun pikeun sakumna masarakat Kuba di jero sareng di luar ICU kami masih ngacapruk ngeunaan gggg .. kami ngarepkeun anjeun aya sobat ... salam ti firefoxmania ..

  2.   Saulot cenahna

    Mudah-mudahan éta tiasa dipasang dina telepon naon waé anu nganggo android, sapertos Sony Walk sareng walkman wt19a mah

  3.   Root87 cenahna

    Hiji-hijina hal anu maca halaman wéb anu sanés nyaéta Firefox OS lumayan saé tapi anu henteu cukup ngayakinkeun nyaéta dua tim ieu ... disangka kusabab bahan anu aranjeunna anggo éta henteu mulia (kuring henteu terang naha éta hartosna saé atanapi awét), tapi éta kuring resep kumaha rupana kuring resep hehehe

  4.   ngan-lain-dl-pamaké cenahna

    Naha aya anu terang naha éta tiasa dipasang dina Samsung Galaxy Ace

    1.    servraviros cenahna

      Kusabab ciri murni tina pakakas anu aya dina telepon anu bakal narik asal-usulna, sigana mah henteu.
      Tapi anu ngaleungitkeun sareng enya, kuring ogé badé masangkeunana dina LG Optimus Hub kuring anu mangrupakeun persaingan Galaxy Ace. Janten nalika anjeun ngajalankeun Cyanogen Mod.

  5.   st0rmt4il cenahna

    Éta katingalina saé, mudah-mudahan sareng tetep leres sabab proyek sapertos kieu anu kedahna awét: D!

    Salam!

  6.   lain ngaran cenahna

    Sareng firefox ieu pikeun smartphone, naha leres bakal gratis?

    kumargi android henteu

    1.    ucing cenahna

      enya éta, kanyataanna perusahaan telepon sélulér gaduh kabébasan pikeun ngarobih kumaha ogé anu dipikahoyong (tambahkeun aplikasi, modifikasi karya seni, sareng sajabana), éta sababna aranjeunna resep pisan

  7.   auroszx cenahna

    Kuring ngan ukur ngadukung anjeun pikeun ngadukung ARM5 / 6 CPU 🙁

  8.   Wisp cenahna

    Upami Mozilla henteu ngarobih kabiasaanna, sateuacan diobral Firefox OS bakal aya dina versi 27 béta.

  9.   Alf cenahna

    Abdi hoyong tiasa mésér salah sahiji ieu.