Tema Bespin pikeun KDE diideuan ku OSX

Halo, waktos ieu kuring masihan anjeun soca-permén pikeun KDE. Ieu topik bespin naon anu kuring lakukeun, dumasar kana sababaraha téma Emerald sareng Bespin, éta henteu rahasia yén kuring resep penampilan OSX, ku sabab éta téma diideuan ku éta, éta henteu milari 100% sami sareng OSX, sabab anjeun bakal ningali tombol Pikeun nutup, ngamaksimalkeun sareng ngaleutikan, aranjeunna langkung alit, ieu mangrupikeun detil anu ngahaja, nyaéta didamel sapertos kieu kusabab sacara éstétis sigana kuring katingalina langkung saé.

Éta mangrupikeun vérsi 1 tina téma janten kuring henteu terang kumaha éta bakal tiasa dianggo dina méja sanés tibatan kuring. Teras abdi tinggalkeun sababaraha screenshot kumaha katingalina sareng tautan unduh 😀

CATETAN: Kuring ngalakukeun téma ieu nganggo Bespin, perhatoskeun kalenturanna dina hal konfigurasi detil, nyaéta nyebatkeun ampir naon waé anu anjeun badé robih kana téma ieu atanapi upami anjeun badé ngagunakeunana pikeun nyiptakeun téma anjeun nyalira, Bespin bakal ngagampangkeun damel 😀

jepretan102 jepretan101

Anjeun tiasa ngaunduh dina tautan ieu:

Téma unduh

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elendilnarsil cenahna

    Kuring gusta.

  2.   ed cenahna

    sareng kumaha cara dipasangna?

    1.    x11 tete11x cenahna

      Dina tautan anu napel file anu dikomprés ngagaduhan bacaan anu ngajelaskeun léngkah-léngkah pamasangan

  3.   Percaff_TI99 cenahna

    Éta katingalina saé pisan, kuring bakal nyobian.

  4.   neomyth cenahna

    Éta saé tapi palang hideung henteu jalan, tés ku téma ieu http://lgsalvati.deviantart.com/art/AcquaGraphite-Qtcurve-326827079 🙂

    1.    x11 tete11x cenahna

      Abdi henteu resep qtcurve .. anjeun moal tiasa ngarangkep kancingna .. bilah hideung tiasa dicabut, di jero bespin dina Worksaround sareng hapus centang anu nyarios: "Dolphin: Invert URL navigator"

  5.   Alberto Aru cenahna

    Hai Tete, tingali, kuring teu tiasa mendakan bungkus smaragd dina kagumantungan debian kuring

    (PEMASANGAN
    1) masang smaragd pikeun ngatur ujung zamrud)

    Naha éta mangrupikeun iket kanggo dipasang tina Repository atanapi naha éta dipasang dina zamrud atanapi kumaha jalanna?
    sambutan!

    1.    x11 tete11x cenahna

      esaaa kuring nganggap éta dina kalolobaan distro xD, éta mangrupikeun paket pikeun tiasa nganggo wates jandéla zamrud, éta henteu masang kagumantungan gtk naon waé, sareng dina bacaan éta ngajelaskeun kumaha ngarobih téma zamrud tanpa nganggo aplikasi gtk zamrud pikeun ngarobih téma . (Éta henteu penting) téma ogé bakal jalan tanpa wates éta, tapi didieu kuring ngantunkeun anjeun tautan resmi pikeun aplikasi, upami anjeun henteu tiasa masang atanapi nyusunna, milari kuring dina G + sareng kuring bakal masihan anjeun http://kde-look.org/content/show.php/?content=125162

  6.   Daniel Garcia cenahna

    Pak Tete, hatur nuhun!

  7.   Alberto cenahna

    Nya, kuring parantos bespin, kuring ngagaduhan Xbar sareng kuring henteu tiasa ngantep kuring angkat ka Arch, Tete, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi, punten?
    Sigana anu kuring leungit nyaéta file config, tapi kuring henteu ngagaduhan ~ / .kde

    Hapunten naros di dieu, tapi anu kuring mendakan nyaéta ti taun pir sareng éta sapertos «Kuring nganggo menubar-window-elpaquetedeturno», «install Arch with KDE» atanapi «katingal kumaha saé Arch kuring sareng Xbar siga Mac ".
    Naha anjeun perhatoskeun yén éta mangrupikeun pertama kalina kuring masang Xbar? xD