Flattiance: Téma semi datar dumasar kana téma Ambiance Ubuntu

Salah sahiji hal anu paling mekar ku Linux nyaéta dina penampilanana, di tukangna nyaéta aspek visual anu rata sareng campuran warna anu hanjelu, ayeuna aya seueur konfigurasi anu tiasa urang anggo pikeun ngagaduhan desktop anu urang cinta. Dina kasempetan ieu kami nampilkeun Flattiance, un téma semi-datar dumasar kana Téma Ubuntu Ambiance anu ngahontal bérés visual anu saé pisan.

Naon ari Flattiance?

Flattiance mangrupakeun téma semi-datar anu dumasar kana Téma Ubuntu Ambiance, dihasilkeun ku ionik Bizau, dileupaskeun dina lisénsi MIT anu leres ngagabungkeun warna sareng gaya anu caket pisan sareng Flat. Éta dirarancang pikeun dianggo dina Ubuntu sareng desainerna kabuka pikeun paningkatan ti kontributor. téma semi-datar

Kumaha cara masang Flattiance?

Pamasangan na Flattiance Éta saderhana pisan, cukup pikeun diklon Repository resmi téma teras nyalin kana diréktori téma, maka urang kedah ngaktipkeunana.

Anjeun tiasa ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:

git clone https://github.com/IonicaBizau/Flattiance.git cp -r Flattiance / / usr / share / téma /

Aktipkeun ngagunakeun unity-tweak-tool

Kuring miharep téma ieu dipikaresep ku pangguna Ubuntu sareng turunan, sareng éta ngatur pikeun cocog sareng kustomisasi na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mapplebos cenahna

    nalika kuring nempatkeun paréntah terakhir kuring kéngingkeun:
    cp: teu tiasa ngadamel file biasa '/usr/share/themes/Flattiance/package.json': Idin ditolak
    Kuring ogé parantos nyobian ngalakukeunana dina modeu SU tapi henteu nanaon.

bool (leres)