Rukia Kuchiki LXDM téma pikeun sababaraha distro

Salaku hasil ngaleupaskeun téma Rukia Kuchiki GDM pikeun Arch Linux Kuring mutuskeun pikeun ngaleupaskeun pikeun LXDM

Tukangna sami sareng gaduh sababaraha parobihan dina gambar, éta diuji sareng jalan sampurna

 

Waktos Ieu dumasar kana téma standar LXDM, Industrial

Éta sayogi pikeun Arch Linux, Debian, Linux Mint, Fedora, sareng Chakra.

Pikeun masang éta urang kedah ngaleupaskeun zip file dina folder ieu

/usr/share/lxdm/themes

Sakali ieu parantos urang lebetkeun file ieu

nano /etc/lxdm/lxdm.conf

Sareng dina garis Tampilan urang robih industri ku nami folder saluyu

Anjeun tiasa ngaunduh ti dieu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Nuhun Wani, katingalina saé pisan, +1, anjeun seniman.

    1.    kawani cenahna

      Oh hayu manusa upami dibuang hahaha Abdi henteu kedah ngalakukeun nanaon, ngan ukur ngagentos poto na

  2.   Arturo Molina cenahna

    Kuring ogé bakal nyobian, kuring parantos kedah ngarobih anu datang sacara standar. Salam.

  3.   Arturo Molina cenahna

    Sanés ngaganggu, tapi anjeun henteu tiasa nempatkeun eunteung, kuring henteu tiasa ngaunduh: p

    1.    kawani cenahna

      Kuring henteu terang kumaha carana ngalakukeun éta, naon anu kuring tiasa lakukeun nyaéta ngirimkeun éta ka anjeun

  4.   Arturo Molina cenahna

    Éta henteu kunanaon dipasang, sigana sampurna.

    1.    kawani cenahna

      Kuring parantos ngintunkeun ka anjeun, tingali naha éta ngahontal anjeun

  5.   archer97 cenahna

    tautan henteu jalan