Microsoft Edge, langkung kabuka ku RemoteEdge

Sakumaha anu parantos anjeun terang, Microsoft ngaleupaskeun versi pang anyarna pikeun sistem operasi kirang ti sataun katukang, sareng diantara seueur paningkatan, aya hiji khususna anu narik perhatian kami: gaganti panyungsi wéb standar anjeun. 

Windows 10, anjeun parantos ningalkeun wéb standar anjeun. abdiInternet Explorer parantos luntur, sareng jaman énggal dimimitian ku panyungsi anyar. Microsoft Tepi, anu logo na mirip pisan sareng anu sateuacanna, nyaéta peramban anyar anu dileupaskeun sacara éksklusif pikeun vérsi sistem operasi Windows 10, sareng ngagambarkeun pamutahiran anu penting dina browser Windows standar.

Internet Explorer - Microsoft Edge

sisi, anu asalna katelah Spartan, dirancang pikeun janten browser anu enteng, sareng mesin rendering EdgeHTML y chakra, duanana sumber kabuka. Dina waktu diluncurkeun, éta ngagaduhan performa anu jauh langkung luhur di JavaScript dibandingkeun sareng InternetExplorer 11, salian ti kéngingkeun pagelaran anu tiasa dibanding sareng anu diala ku Google Chrome 41 sareng Mozilla Firefox 37. Tepi, kalayan versi stabil anu pangénggalna dirilis dina bulan Nopémber kamari, bersaing sareng vérsi anu anyar tina peramban sanés dina pasaran.

ME

Watesan utama Edge, dibandingkeun sareng panyungsi anu sanés, nya éta dirancang pikeun ngajalankeun ukur dina Windows 10.

Jauh Jauh

Nanging, sareng pikeun masihan langkung raos kana ieu publikasi, Microsoft ngan kaget kami ku pengumuman anyar. Microsoft Edge tiasa dianggo dina sistem operasi anu sanés. Janten Edge ayeuna tiasa dilakukeun dina sistem Linux sareng MacOS.

MicroEdge

Ieu alatan Jauh Jauh, jasa Microsoft dumasar kana Azure, anu ngamungkinkeun gaduh aksés virtual ka Tepi sareng dianggo dina panyungsi anu sanés. Éta tiasa dianggo dina HTML5, janten éta cocog sareng kaseueuran panyungsi ayeuna, sapertos Google Chrome.

Sugan ideu ngagunakeun panyungsi ieu dina sistem operasi anu sanés sigana henteu aya hubunganana atanapi ku cara anu tangtu mangpaat pikeun anjeun. Nanging, aya alesan anu narik ati anu ngajantenkeun pengumuman ieu penting: pamekar.

Kalayan aplikasi RemoteEdge, anjeun ayeuna tiasa ngembangkeun alat sareng ekstensi anu pas sareng Edge tanpa ngajalankeun Windows. Kalayan strategi ieu, Microsoft narékahan pikeun ngahontal saloba pangembang sabisa-bisa sareng ningkatkeun minat kana panggunaan browser anu anyar na.

Peluncuran RemoteEdge diperkirakeun bakal dilakukeun akhir bulan ieu.

Sanaos Microsoft negeskeun yén panggunaan Edge bakal éksklusif pikeun Windows 10, sareng yén éta henteu ngarencanakeun ngaluncurkeun vérsi asli pikeun sistem paramban Linux sareng Windows, éta mangrupikeun waktos waktos kanggo terang berita naon anu bakal dibawa ku Microsoft ku sikap unggal unggal waktos. langkung gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tr cenahna

    Aranjeunna mimiti ngahina urang sareng ngahargaan kami kana tulisan-tulisan ieu teras aranjeunna nyungkeun dihargaan.
    naon anu henteu hormat

    1.    Gonzalo Martinez cenahna

      Upami anjeun damel salaku programer wéb, éta mangrupikeun kanyataan yén situs anjeun kedah damel di Edge / Internet Explorer.

      Dunungan henteu paduli kana kapercayaan anjeun. Upami anjeunna naros ka anjeun "ngadamelna tiasa dianggo di IE sabab 70% pasar anu kuring tujulkeun ngagunakeunana" anjeun ngagaduhan dua pilihan, naha anjeun damel éta, kusabab éta tugas anjeun, atanapi anjeun ngalaan pandangan fundamentalis anjeun pikeun ngahutbah perangkat lunak gratis, sareng nalika sadayana karep anjeun bérés ngobrol sareng anjeunna salami 4 jam ngeunaan kaunggulan sareng karugian sareng kumaha karajaanna goréng, anjeunna bakal tungtungna nyarios "Nya, ka kantor personalia, anjeun dipecat, kuring bakal mendakan jalma anu ngalakukeun anu kuring butuhkeun."

  2.   Jose Albert cenahna

    Sadérék, kuring henteu ningali kumaha teu hormat kana tulisan kana Perangkat Lunak Gratis anu mikanyaah ka Umum. Inpormasi henteu pernah matak teu hormat, sabab inpormasi éta ngan ukur inpormasi éta. Komunitas Parangkat Lunak Gratis sok, sapertos intéléktual, ateis, religius, téknologi, politik, sosial atanapi budaya naon waé ayana gerakan nuansa manusa. Sareng dina hal ieu, anu téknologi, urang ogé ngagaduhan Taliban, rata-rata anu percaya, henteu percanten pisan, sareng anu percaya palsu. Pondokna, tanpa henteu hormat ka anjeun, kuring ngadukung kabijakan blog anu ngamungkinkeun dibukaan tulisan anu ngalaan léngkah-léngkah Microsoft anu teu pasti sareng misterius pikeun Parangkat Lunak Gratis, kumargi musuhna kedah diawaskeun sareng diawaskeun, anu Sigana mah éta hajat Pangarang tina tulisan ieu!

    Tulisan anu saé, inpormasi, Gerak. Tanpa mundur tina klaim adil Tr.

    1.    HO2Gi cenahna

      Malah nalika aranjeunna ngabandingkeun Talibanisme sareng penggemar perangkat lunak gratis, kusabab aya bédana, salah saurang anu fanatik sareng anu sanés maéhan anjeun henteu hormat sareng kurang ajar, nyebut aranjeunna Taliban henteu leres, upami tulisan henteu tiasa atanapi henteu resep. Berita mangrupikeun berita, jaman.

      1.    HO2Gi cenahna

        Iraha nalika XD

  3.   Alberto cenahna

    Perkiraan anu saé.

    Kuring henteu ningali nanaon anu teu hormat ngeunaan éta, tapi hé saréréa bébas pikeun ngutarakeun pendapatna. Ngarobih masalah sareng masihan langkung pentingna hal-hal di luhur, kuring parantos maca seueur berita ngeunaan Microsoft sareng "pendekatan kana parangkat lunak gratis". Sigana kuring anu aya anu gaduh baju na sareng nerapkeun paribasa anu lami sareng terkenal "Upami anjeun henteu tiasa ngéléhkeun musuh anjeun , gabung sareng anjeunna. » Ati-ati sareng ieu purun.

  4.   caco222 cenahna

    Lalaki lanceuk.

    Kuring ngahaturkeun nuhun kana tulisan anu saé, anjeun nyeratna pisan sareng anjeun payun ti muylinux.

    Ngeunaan Microsoft, éta nyingsieunan kuring yén éta nerapkeun versi modérn tina "Lebaran Dokumén", aranjeunna ngamangpaatkeun sumberdaya parangkat lunak gratis, teras aranjeunna ngarobihna supados teu saluyu sareng anu ieu teras ka pasar borongan nyarios yén éta mangrupikeun produk "inovatif". pikeun aranjeunna.

    Kuring masihan aranjeunna kauntungan mamang, tapi, dina waktos ayeuna, kuring henteu ningali sumbangan desktop ti aranjeunna.

    Lanceuk kuring pamitan

    Ati-ati

    1.    HO2Gi cenahna

      Aranjeunna ngan ukur milarian panyungsina pikeun maju sareng teu kahaja néwak langkung seueur pasar di server, Azure mangrupikeun bisnis aranjeunna ayeuna, janten aranjeunna bakal nempatkeun alatna pikeun narik langkung seueur pangguna.

  5.   Android sakedik cenahna

    Kuring sok nyarios yén langkung seueur pilihan, langkung saé, sareng dina hal ieu langkung difokuskeun ka pengembang, pikeun jalma komputasi anu internetan, aranjeunna tiasa nganggo panyungsi wéb microsoft waé upami aranjeunna gaduh windows 10 anu dipasang, upami henteu, éta ngan ukur anggo firefox, opera atanapi chrome.

    Kuring masih resep sareng Firefox sareng Opera anu parantos nganggo kromium ogé.

    Pokokna éta mangrupakeun pilihan anu hadé pikeun nyobaan.

  6.   teu aya namina cenahna

    dina padamelan éta mangrupikeun hal anu sanés ... pikeun anu ngritik panyungsi, distro sareng sajabana ... aranjeunna terang yén dina padamelan éta ngan ukur penting pikeun anjeun ngalaksanakeun tugas-tugas anjeun. Bos anjeun henteu paduli upami anjeun nganggo Chrome atanapi Firefox, atanapi Gentoo atanapi Ubuntu. Eureun janten endog ngabareuhan sapertos kitu.