Teror Perkotaan: Kaulinan Shooter Person First (FPS) anu hadé pikeun Linux

Teror Perkotaan: Kaulinan Shooter Person First (FPS) anu hadé pikeun Linux

Teror Perkotaan: Kaulinan Shooter Person First (FPS) anu hadé pikeun Linux

Dinten ayeuna, kuring badé nyarioskeun perkawis a kaulinan online, anu kuring parantos ngamimitian nganggo salami 1 minggu kanggo nyéépkeun artos abdi waktos luang saatos damel. Éta pastina sanés kaulinan anu henteu dikenal atanapi énggal dina Ruang lingkup Linuxero, tapi anjeunna nyiptakeun yén éta patut disorot ayeuna sareng anu énggal. Sareng ieu sanés sanés sanésna Teror Perkotaan.

Como Teror Perkotaandina éta Ruang lingkup Linuxero Aya gim anu sanés anu ku kuring pribadi parantos dimaénkeun sateuacanna, sapertos Alien Arena, Cube narajang, Open Arena. Nanging, sanaos parantos maca ngeunaan Teror Perkotaan Kuring henteu kantos nyobian sateuacanna sareng pangalaman éta pikaresepeun pisan. Salaku tambahan, pikeun koméntar ngeunaan éta, éta moal lami deui bakal aya warta anu aya hubunganana kalayan anjeun ditunggu-tunggu vérsi anyar 5.

Teror Perkotaan: Kaulinan multipemain sapertos First Person Shooter (FPS)

Pastina, dina kasempetan anu sateuacanna urang parantos nyarios sakedik perkawis Teror PerkotaanKusabab kitu, saatos maca ieu publikasi, anu resep kana inpormasi lengkep tiasa marios deui pikeun ngalengkepan naon anu dicarioskeun di dieu, sabab éta ngajelaskeun leres pisan syarat kaulinan jeung cara pamasangan, anu sama sakali henteu robih. Nanging, perlu diémutan yén dina publikasi éta dijelaskeun sapertos kieu:

"Urban Terror mangrupikeun gim multiplayer jelema kahiji multiplayer gratis. Urban Terror nganggo mesin ioquake3, ogé janten pelengkap Arena Quake III. Kaulinan ieu difokuskeun ngagabungkeun réalisme sareng aksi némbak gancang sapertos Quake III Arena sareng Unreal Turnamén. Realisme dina mod diwanohkeun ngalangkungan sababaraha parobihan". Teror Perkotaan mangrupikeun gim penembak multiplayer online unggulan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Teror Perkotaan mangrupikeun gim penembak online multiplayer anu hadé

Anjeun tiasa ogé maca tulisan lami anu sanés ieu ngeunaan Teror Perkotaan, kalayan langkung seueur inpormasi anu patali ngeunaan anu béda-béda modeu kaulinan:

Tulisan anu aya hubunganana:
Maénkeun dina GNU / Linux: Teror Perkotaan

Teror Perkotaan: Vérsi 4.3.4

Teror Perkotaan: FPS Multiplayer Online

Naon ari Kota Teror?

Dicutat tina website resmi, Teror Perkotaan ayeuna diwanohkeun salaku:

"Témbok multiplayer jalma munggaran multiplayer gratis dikembangkeun ku FrozenSand anu bakal tiasa dianggo sareng mesin anu cocog sareng Gempa III Arena. Éta sayogi pikeun Windows, Linux, sareng Macintosh. Teror Perkotaan tiasa didadarkeun salaku penembak taktis Hollywood; hal dumasar kana réalisme, tapi moto na "pikaresepeun tinimbang realisme." Ieu ngakibatkeun kaulinan anu unik pisan, pikaresepeun sareng adiktif.".

Sedengkeun di tempat sapertos Teror Perkotaan Spanyol, anu mangrupakeun Komunitas Teror Perkotaan Resmi, éta dijelaskeun salaku:

"ATAWAModifikasi tina Quake3, anu antukna janten langkung mandiri ti buruan ieu, ngahontal titik pikeun bébas pisan maénkeun éta sareng teu kedah gaduh lisénsi QUAKE3 anu asli berkat vérsi sumber kabuka anu disebut ioQuake3. Urban Terror dicirikeun ku multiplayer anu disebut First Person Shooter (FPS) anu nawiskeun pikaresepeun diluhur kanyataan sareng nawiskeun playability dina sababaraha modus gim sapertos anu paling dikenal, Mode Bom, Capture the Flag Mode, Team Mode, Jump Mode, antara séjén". Kanggo inpormasi salengkepna buka Discord ti Urban Terror Spanyol.

Pangalaman pribadi

Sacara pribadi, kuring sanés pamuter sering sareng kirang kana Komputer, ti saprak kuring alit kuring langkung milih Kaulinan konsol, sareng saprak kuring nganggo Lisénsi / Linux Ubuntu sapinuhnya dina komputer kuring, sababaraha kali kuring parantos mutuskeun pikeun nyéépkeun waktos luang pikeun maénkeun anu kuring pilih CSGO via Steam. Nanging, dinten-dinten permainan anu kuring pimpin di payun Teror Perkotaan aranjeunna leres-leres pikaresepeun. Teu aya anu sirik kana sensasi pikaresepeun sareng pikaresepeun maén CSGO.

Emang Abdi nyarankeun anjeun ka jalma anu ngagaduhan karep Kaulinan Shooter, baca, unduh sareng cobian kumaha permainanna pikaresepeun sareng adiktif, sareng sanés ngan ukur kusabab modeu kaulinan, pakarang jeung petatapi pikeun anu hébat komunitas global anu gaduh, anu nyumbang sareng ilubiung dina éta.

Sacara pribadi, kuring tiasa nampi sababaraha jam anu saé tina sési tempur sareng jalma anu teu dikenal dugi ka subuh, sareng anu sanésna dugi ka tengah wengi, sareng rombongan babaturan Linuxeros anu hadé ti Komunitas Server Teror Perkotaan disebut linuxitos, seueur diantarana ti Uruguay y Argentina.

Warta ngeunaan Teror Perkotaan

ayeuna, Teror Perkotaan sayogi di anjeun Vérsi 4.3.4 dina anjeunna bagian downloadNanging, unggal dinten langkung caket harepanana dileupaskeun tina Teror Perkotaan 5. Anu tiasa diverifikasi ku paguneman ngeunaan versi 5 dina forum anjeun sareng pidéo ngeunaan éta dina na Saluran YouTube Resmi. Nanging, ieu mangrupikeun pidéo ti 4 bulan kamari, janten anjeun tiasa ningali sakedik perkawis anu bakal datang.

Istirahat, kuring ngarepkeun resep rekomendasiCoba éta sareng senang-senang jam némbak, sareng sababaraha jalma asing atanapi kenalan.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Urban Terror», Anu mangrupikeun gim penembak multiplayer online jalma munggaran anu saé pisan; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   noobsaibot73 cenahna

    A video 4 menit 32 detik, sarta ngan dina 32 detik final, 2 nembak katempo ... Diitung, Kuring teu exaggerating, 2 nembak. Sésana diitung luncat, sapertos dina "platform" saumur hirup ... sareng éta FPS, ati-ati ...
    Kami siap, pikeun ningali nalika aya anu ngalakukeun sapertos Call of Duty, Medan perang asli pikeun Linux sareng urang ngeureunkeun janten anu hilap di dunya supir sareng kaulinan vidéo.
    Linux bakal jauh pisan upami kaulinan henteu ngan ukur kaluar pikeun Windows sareng Mac, sanaos dipikiran deui ... meureun éta sababna kaulinan anu jarang ditransfer ka Linux.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Noobsaibot73. Hatur nuhun komentar anjeun. Sareng enya, hayu urang ngarepkeun kaulinan tingkat AAA asli pikeun Linux enggal-enggal kaluar pikeun ngalegaan panggunaanana.