Proyék Shimmer: Téma anu saé pikeun Xfce

Proyék Shimmer ngagaduhan handapeun ciptaan na 3 téma éndah anu dirancang khusus Xubuntu 9.10 / 10.04 (Albatross), Ubuntu 10.10 (Bluebird) y Ubuntu 11.04 (Manuk Grey).

Anu terakhir tiasa dipasang tina Archlinux AUR jeung susu haseum jeung kentel:

yaourt -S xfce-theme-greybird

Éta ogé tiasa dipasang ti anjeun PPA atanapi sapertos dua téma anu sanés, éta tiasa diunduh tina Github.

- Manuk Grey @github
<° - Bluebird @github
<° - Albatross @github

Katiluna lagu sareng vérsi na pikeun Gtk, Metacity y xfwm. Kantun geulis ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Aranjeunna masihan kuring ideu ku ngagabungkeun aranjeunna sareng wallpaper anu sanés sareng kustomisasi anu sanés.
    mmm Kumaha kuring masangkeunana dina Fedora 16?
    Kumaha anjeun masangkeun hal tina Github?

  2.   antolieztsu cenahna

    Hai Eduardo, kuring henteu terang paréntah fedora, tapi paket git dipasang sareng anjeun tiasa ngakses proyek anu disayogikeun dina github. Kantun buka halaman proyék sareng salin tautan na teras dina folder ~ /. Téma dina terminal anu anjeun nempatkeun:

    tautan klon git

    Jelas ngagentos tautan sareng alamat wéb proyék. Nalika anjeun badé ngamutahirkeunana, buka folder anu didamel teras nempatkeun "git tarik" sareng éta waé.

  3.   Eduardo cenahna

    Hatur nuhun antolieztsu 🙂
    Naon kelas anu disingkat dina panggunaan git anu anjeun pasihkeun ka kuring.

    1.    antolieztsu cenahna

      Wilujeng sumping Eduardo, kuring diajar teu lami ogé kuring hahaha