Tina Android.net: Lahirna proyék anyar

Sanaos kanyataan yén sababaraha pamiarsa urang ngusulkeun urang ngadamel hiji domain kanggo alamat topik dina Sistem Operasi Seluler, kami yakin yén éta mangrupikeun gagasan anu langkung saé pikeun misahkeun topik kana proyék mandiri ku sababaraha alesan. Tapi éta sanés patarosan ayeuna.

Kuring resep ngembarkeun kalahiran hiji Proyék anyar, fokus sadayana ka pangguna Héjo Droid: FromAndroid.net.

fromandroidnet_logo

Proyék ieu bakal babarengan sareng sobat urang Alain, anu gaduh pangalaman lega dina Sistem Operasi ieu sareng sababaraha alat na.

Salah sahiji tujuan utami DesdeAndroid.net nyaéta pikeun ngadeukeutkeun pangguna anyar tina Sistem Operasi ieu, anu teras-terasan ningkat unggal dinten kalayan kagancangan anu teu tiasa dicegah.

Sajauh ieu tulisan anu saé pisan parantos diterbitkeun, sababaraha sipat téknis anu bakal ngabimbing urang ngaléngkah ngalangkungan sababaraha rupa pangropéa, pamasangan, pembaruan sareng panggunaan alat. Tangtosna, anjeun bakal mendakan potongan pendapat dina kritik anu leres.

Kuring henteu reureuh catetan ieu deui. Tingali sorangan:

FromAndroid.net

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

44 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   3 ndria cenahna

    Kuring ngarepkeun desdeios.net

    1.    elav cenahna

      Nya lanceuk kuring, upami anjeun nyimpen éta, urang bakal nempatkeun panangan kami kana xDDD

      1.    3 ndria cenahna

        réngsé urus

  2.   Gregory Pedang cenahna

    Enggeus! Hayu urang peluncuran FromElav.net, FromGespadas.net, FromArenoso.net, jsb, jsb, jsb ... hehehe 🙂

    1.    elav cenahna

      ¬_¬ Abdi TEU resep anjeun ..

      1.    Gregory Pedang cenahna

        Yaaaa, anjeun moal tiasa nyandak lulucon XDDD

        1.    elav cenahna

          HAHAHA…

          1.    eliotime3000 cenahna

            IvánLinux sareng kuring ngurus miscellany (upami anjeun terang naon anu kuring hartosna).

    2.    kennatj cenahna

      Ayeuna kuring émut naon anu lumangsung ka elav.desdelinux.net henteu deui kaluar atanapi kuring henteu émut ogé alamat blog anjeun oO?

      1.    elav cenahna

        Hahaha henteu, ngan ukur sakedik gangguan anu KZKG ^ Gaara kedah dibéréskeun 😀

  3.   Alain cenahna

    Haturan baraya, kuring miharep proyék éta tiasa minuhan fungsi utami.

    1.    elav cenahna

      Pasti enya! Anjeun kedah ngaraos resep 😛

  4.   Fernando cenahna

    pantun,

    Kuring miharep anjeun henteu tinggaleun Ti FirefoxOS ...

    Hiji salam.

    1.    elav cenahna

      Henteu, teu aya hubunganana sareng anu sanés, tong hariwang Fernando 😉

      Nuhun parantos mampir

  5.   Cocolium cenahna

    Sanaos kuring resep namina, saur éta lepat, sabab éta ngawatesan, kuring pikir éta bakal janten ponsel gratis anu langkung saé atanapi anu sami kumargi Android sanés mangrupikeun hiji-hijina OS gratis pikeun smartphone, sapertos Firefox OS, Ubuntu sorangan, sareng batur.

    Salam sareng wilujeng sumping dina usaha énggal ieu.

    1.    BGBgus cenahna

      Salain ti kusabab kasalahan anu salah tanpa H sareng sapatu Herradura bade sareng H, kuring satuju sareng anjeunna.

      Nempatkeun nami sapertos DesdeARM atanapi anu sapertos éta bakal langkung lega. Éta henteu pantes ditingali ogé, kana kanyataan dada. Atoh, sigana urang gaduh Android bari xD

      1.    Cocolium cenahna

        Uta anu nolak leres, kuring ngédit, hatur nuhun parantos nunjukkeun kasalahan.

      2.    Cocolium cenahna

        Bisi wae anjeun ogé ngalakukeun kasalahan, pisah éta babarengan, atanapi éta ironis 😉 Salam.

  6.   diazepam cenahna

    Abdi hoyong Abdi hoyong !!!

  7.   Manual Sumber cenahna

    Abdi nyungkeun FromWindows.net 🙂

    1.    pandev92 cenahna

      Aya halaman anu saé pisan ngeunaan windows pikeun ngajantenkeun halaman anu sanés di dieu, xD

      1.    peuting cenahna

        Utamana upami anjeun kedah moderat supados jalma henteu nyebarkeun serial, retakan, sagala rupa bajak laut, file anu kainfeksi sareng hal-hal éta 😀

        1.    ucing cenahna

          Persis, blog Windows umumna ngeunaan hal éta.

        2.    eliotime3000 cenahna

          Moal langkung saé nyauran "fromwarez.net"? Oh antosan! Kami bakal kebat.

    2.    eliotime3000 cenahna

      Kuring bakal ngurus éta (sareng omong-omong: enol warez).

  8.   nosferatuxx cenahna

    Kuring sigana henteu ngaganggu, tapi kuring mikir yén ku proyék "lanceukna" anu muncul ngalangkungan "desdeLinux"; Salian ti ménu utama situs éta, peryogi ménu sareng proyék sadulur.

    Hal anu sami sareng situs alt1040.com, aranjeunna henteu nyangka. !! O_O

    1.    elav cenahna

      Éta henteu ngaganggu pisan, sabalikna. Parobihan ieu aya dina topik blog salajengna 😀

    2.    kennatj cenahna

      Hei budak lalaki, ide anu saé xD

    3.    rlsalgueiro cenahna

      Gagasan ngahijikeun sadaya situs saé saé pisan tapi saur rujukanna bakal langkung saé upami aya hal anu sami sareng tuts + anu aranjeunna kagungan

  9.   Gerno cenahna

    Saé !!

    Naha anjeun tiasa ningali topik RSS dina desdeandroid? Upami kuring ningali usemoslinux / desdelinux kuring kéngingkeun tulisan anu lengkep, tapi dina desdeandroid, kuring kéngingkeun hiji garis sareng sésana dipotong. Kuring ngabayangkeun yén éta henteu aya dina kabijakan anjeun, janten kuring ngarepkeun anu gaduhna dina feed reader kuring geuwat!

    Kabeneran ku proyék éta, kuring bakal nuturkeun sacara raket

  10.   Tahuri killer cenahna

    Jigana ieu ideu anu saé 🙂

  11.   Fabian cenahna

    Tapi Android sanés perangkat lunak gratis, Richard Stallman nyalira nyarios kitu.

    1.    ucing cenahna

      Upami anjeun gaduh ROM Khusus, anjeun henteu lebetkeun Gapps dina éta sareng ngan ukur ngaunduh aplikasi ti F-Droid éta (kecuali ROM Cina sapertos MIUI), kecuali driver anu jelas.

  12.   Leo cenahna

    Alus teuing. Android nganggo Linux janten hébat pisan aranjeunna ogé nyarioskeun ngeunaan éta. Kuring miharep anjeun sadayana anu pangsaéna dina prakarsa anyar ieu.

  13.   Blaire pascal cenahna

    Proyék sanés? Sora alus pikeun kuring ... kumaha ogé urang kedah ningali kumaha tilu proyék ngembangkeun babarengan sareng upami éta henteu binasa nalika sababaraha bulan. +1

  14.   eliotime3000 cenahna

    Langkung saé langkung saé upami nempatkeun palang luhur anu nunjukkeun mana anu blog anu ngawangun proyék anu aya hubungan sareng DesdeLinux dina gaya Weblogs SL (Genbeta, Xataca ...), sahingga bakal aya aksés anu langkung gancang kana blog-blog anu aya tanpa kedah ngetik alamat masing-masing blog.

    Kanggo waktos ayeuna, kuring nuju daptar.

    1.    Cocolium cenahna

      Sapuk sapuk Elio.

    2.    Noctuid cenahna

      Gagasan anu hadé pikeun nyebarkeun sagala rupa anu aya ku akar anu sami.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Éta sami. Ku cara kieu urang nyingkahan kekeliruan.

  15.   Charlie-coklat cenahna

    Anjeun nyarioskeun Green Droid sareng gambar na biru ... Naha éta kuring janten buta warna? NGABARAKATAK…

    Serius; Sigana mah mangrupakeun ide anu saé pikeun kuring sareng kuring ngarepkeun ningali topik anyar gancang-gancang kalayan tautan kana sesa proyék ...

  16.   Dr Byte cenahna

    Éta mangrupikeun berita anu saé, sareng leres unggal dinten jumlah jalma anu ngagunakeun Android langkung seueur sareng aranjeunna sok milari inpormasi hehehehe. Salam.

  17.   Sephiroth cenahna

    Bener nyaéta android henteu resep pisan ka kuring, tapi ideu na saé pisan. wilujeng sumping sareng proyék éta sareng kuring yakin kuring bakal nongkrong maca tulisan anjeun

  18.   Jon ngaliuk cenahna

    Abdi langkung ti FromFireoksOS.net 🙂

    Sareng upami anjeun buru-buru kuring, dina Android kuring resep Replicant sareng OmniROM.

  19.   pablox cenahna

    Naon anu parantos terjadi sareng proyék éta? Abdi henteu acan tiasa ngakses blog fromandroid.net 🙁

    Wasalam