Tina Linux éta mendakan distro mana anu anjeun anggo pikeun nganjang

Téma anyar nyandak seueur parobihan, kalebet sobat anu ngprogram téma (alaintm), éta ningkatkeun fungsi PHP anu kuring parantos ngadamel pikeun ngadeteksi distro pangguna.

Sateuacan urang nunjukkeun distro anu unggal pangguna anggo spanduk, ayeuna urang ngalangkungan sidebar kami:

Kieu carana ditingalikeun ka kuring, ogé gambar logo ngagaduhan tautan kana artikel anu aya hubunganana sareng distro tro na

Pikeun pangguna Ubuntu éta bakal ditingalikeun sapertos kieu:

Janten sareng ArchLinux:

Sareng sajabana sareng sajabana ... ieu mangrupikeun daptar distro anu kami dukung dugi ka ayeuna:

  • ArchBang
  • ArchLinux
  • chakra
  • Crunchbang
  • Debian
  • Fedora
  • Frugalware
  • Gentoo
  • Kubuntu
  • linux mint
  • LMDE
  • Mageia
  • Mandriva
  • openSUSE
  • Pardus
  • Pink Linux
  • sabayon
  • Slackware
  • Slitaz
  • Trisquel
  • Ubuntu

Sakumaha ogé Android (satengahna) sareng Windows NGABARAKATAK.

Kami masih teu tahan Lubuntu, Xubuntu, chakra, PardusSanés kusabab urang henteu hoyong, tapi kusabab kami henteu ngagaduhan .SVG atanapi .PNG logo distro ieu, kuring ngagaduhanana tapi kuring leungit 🙁… upami aya anu ngagaduhan, punten kirimkeun ka kuring kzkggaara [@] tina linux [.] net

Upami anjeun perhatoskeun yén anjeun henteu kéngingkeun logo na enya a Tux, sapertos didieu:

Éta hartosna urang terang yén anjeun nganggo Linux, tapi kami henteu tiasa ngaidentipikasi distro na.

Sareng ... upami ningali padamel damel:

Éta hartosna urang masih henteu terang naon anu anjeun anggo HAHA.

 

Naon anu kedah dilakukeun pikeun nunjukkeun logo distro kuring?

KusababLinux diprogram sahingga upami panyungsi anjeun nyaritakeun naon distro anu anjeun anggo, DesdeLinux bakal nunjukkeun logo na, masalahna nyaéta upami panyungsi anjeun henteu nyarios éta ... kami sanés peramal.

Pikeun éta, anjeun tiasa ngadamel konfigurasi sakedik dina panyungsi anjeun sareng ngawartosanna pikeun nyarios naon distro anu anjeun anggo, ieu aya tautan kana tutorial anu parantos kami laksanakeun pikeun ieu:

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, saran, jst ... hayu urang terang 😉

Ampir pasti yén kami bakal ngarobih cara ditampilkeun logo distro, sigana urang bakal ngajantenkeun langkung pikaresepeun, nganggo logo latar tukang widget éta atanapi anu sapertos kitu, tapi kuring henteu terang kumaha ngarancang hahahahaha, janten kuring nempatkeun logo na parantos. Iraha elav balikeun deui (anjeunna nuju liburan ayeuna) kuring yakin anjeunna leres, sabab anjeunna langkung terang ngeunaan desain sareng éta tibatan kuring haha.

Pokokna, aya di dinya ... émut yén masalahna masih dina fase béta hahaha.

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

179 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ubuntero cenahna

    saé 😀 aranjeunna katingalina saé, dugi ka sababaraha dinten ka pengker katingali goréng sareng ayeuna sadayana saé 😀 Abdi resep desain anyar, éta ngingetan kuring ngeunaan Bootstrap: http://twitter.github.com/bootstrap/

    1.    Angel_Le_Blanc cenahna

      anjeun resep Ubuntu?

  2.   ubuntero cenahna

    Kuring menerkeun sorangan, aranjeunna nganggo bootstrap! 🙂

  3.   TheSandman86 cenahna

    Desain anu saé pisan sacara umum sareng detil ieu khususna, éta katingalina langkung bersih sareng langkung jelas, teraskeun !! Surak!

  4.   Gregorio Espadas cenahna

    Hayu urang tingali naha éta parantos nunjukkeun yén kuring nyerat tina ArchLinux ...

  5.   Gregorio Espadas cenahna

    … Leres ayeuna! 🙂

  6.   Yesus cenahna

    Sakur ideu ngeunaan kumaha carana dianggo pikeun Fedora 17 sareng Chrome?

  7.   Root87 cenahna

    ka kuring upami anjeunna nunjukkeun ka kuring hehehe ayeuna ningali naha éta tiasa dianggo pikeun kuring

  8.   Oberost cenahna

    Abdi didieu ogé, xDDD

  9.   Manuel de la Fuente cenahna

    Nya, kuring kéngingkeun rupa Tux sareng tangtosna ngagaduhan éta agén pangguna ogé ngonpigurasi ...

  10.   Manuel de la Fuente cenahna

    Kalayan téma sateuacana, kuring ngagaduhan logo Arch, janten sigana aranjeunna ngaco deui, hahaha.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kuring badé ngaluyukeun, pasihkeun sababaraha menit 😉

      Diédit: Koréksi ... parantos ngalereskeun, ngawartosan upami logo Arch teu némbongan ayeuna.

  11.   Rogger Ortega (@ cronos426) cenahna

    Abdi masih kénging pingguin 🙁

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Naon distro anjeun nganggo?
      Dupi anjeun parantos ngonfigurasi UserAgent dina Firefox?

  12.   nano cenahna

    Éta ngalir ogé pikeun kuring.

  13.   Joshua Hernandez Rivas cenahna

    tingali naha éta jalan ...

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Konpigurasikeun UserAgent di Iceweasel, dina tulisan kuring tinggaleun tutorial 😉

  14.   Miguel cenahna

    Kadang-kadang urang bakal lebet sareng Güindous ti damel ...
    Éta nyeri tapi éta naon éta (sahenteuna urang gaduh padamelan, kanggo ayeuna;))

  15.   elip89 cenahna

    Gawe sareng hébat sareng Arch Linux sareng Chromium 😀

    Wasalam

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun 😉

  16.   Christopher cenahna

    Kuring gaduh patarosan, naha henteu aranjeunna nganggo algoritma anu sami anu aranjeunna anggo dina koméntar pikeun ngadeteksi OS.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Sabenerna, kami nganggo logika anu sami, ngan ukur koméntarna langkung seueur distro anu didukung, diprogram, kusabab éta parantos langkung seueur program anu algoritma hahaha, urang ngan kirang waktos 😉

  17.   Alejandro Mora cenahna

    Cemerlang! Hatur nuhun pisan, kuring resep pisan kana situs ieu.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun ka rerencangan, kasenangan.

  18.   Manuel de la Fuente cenahna

    Ieu tiasa dianggo ayeuna. 🙂

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hihi tangtosna tiasa dianggo, perbaikan anu dilakukeun ku kuring jelas yén bakal méréskeun masalah…. NGABARAKATAK.

      1.    Manuel de la Fuente cenahna

        Deui kuring kéngingkeun rupa Tux. 🙁

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Rengse, beres deui 😉

  19.   SantanAG cenahna

    Nguji!

  20.   AurosZx cenahna

    Pesen uji 😉

  21.   armandoplc cenahna

    tés

  22.   armandoplc cenahna

    Noooooooo .. Abdi henteu dina windbuntu ... Abdi ti Cakra ...

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Cakra urang tetep henteu ngadukung, nyaéta, kuring kedah ngadamel logo sareng nambihan garis kode pikeun ngadeteksi éta, tong hariwang yén minggu ieu anu bakal dimimitian, Cakra parantos didukung, kuring bakal ngadamel tulisan ngumumkeun éta 😉

  23.   davidlg cenahna

    Abdi di Archbang sareng nyarios ka kuring Debian

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Anjeun kedah ngonpigurasikeun Chromium UserAgent pikeun nunjukkeun yén anjeun nganggo Archbang, ieu sanés kalepatan kami hehe, perhatoskeun yén bahkan dina koméntar anjeun logo Debian némbongan 😉

  24.   ditangtoskeun cenahna

    Éta dianggo tina buuk

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Éta hartosna jalanna leres henteu? HAHA

  25.   janofx cenahna

    Saé éta, éta tiasa dianggo pisan

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun ^ - ^

  26.   Abraham cenahna

    tés

  27.   Abraham cenahna

    Digawekeun dina makéna

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun kana bewara 😉

  28.   ieu cenahna

    tés

  29.   ieu cenahna

    éta henteu ngadeteksi archlinux kuring, naha éta bakal nganggo beusi? : s

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Sabisa-bisa, tapi solusina saderhana.
      Tingali di posting, di dinya kuring tinggalkeun tautan kana tutorial ngeunaan cara ngarobih UserAgent di Iron, kalayan tutorial éta anjeun tiasa ngadamel konfigurasi alit anu bakal nunjukkeun logo distro na 😉

  30.   Jotaele cenahna

    Sampurna, Debian parantos ngadeteksi kuring.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Saé 😀

  31.   David De L cenahna

    Nguji…

  32.   David De L cenahna

    Kuring ngagunakeun Ubuntu 12.04 tapi ngan ukur nyebutkeun kuring nganggo GNU / LInux

  33.   Sys cenahna

    Nganggo Kubuntu, dina halaman utama desdelinux.net ... kuring ngagaduhan simbol Ubuntu

  34.   Sys cenahna

    Nanging, dina halaman anu sami ieu kuring ningali simbol Kubuntu anu leres.

    "General.useragent.override" kuring nyaéta:
    general.useragent.override; Mozilla / 5.0 (X11; Kubuntu; Linux x86_64; rv: 14.0) Gecko / 20100101 Firefox / 14.0.1

    Kuring malikan deui: nganggo Kubuntu, dina halaman utama desdelinux.net ... Kuring ningali "Pikeun ngaksés FromLinux anjeun anggo" sareng di belah katuhu na simbol Ubuntu

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      O_O ... damn anéh, kuring nuju mariksa éta ayeuna.
      Hatur nuhun kanggo rerencangan tanggapan 😉

      1.    Sys cenahna

        Dina momen ieu nalika lebet https://blog.desdelinux.net Abdi kéngingkeun simbol Kubuntu. OKÉ!

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Leres, kuring ngalereskeun sakedik anu kedah ngalereskeun kasalahan sareng Kubuntu 😉

      2.    Sys cenahna

        Nya, abdi, tétéla yén simbol Kubuntu anu némbongan… nyaéta anu lami. Ubuntu sareng Kubuntu ngarobih lambang langkung ti dua taun ka pengker.

        Anu saé nyaéta anu nembongan dina
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/60/KubuntuCoF.svg

        Anjeun tiasa ningali sababaraha parobihan na di: https://en.wikipedia.org/wiki/File:KubuntuCoF.svg

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Duh… kasalahan kuring 😀
          Siap, ayeuna kuring ngalereskeun logo na nempatkeun anu anjeun pasihkeun, hatur nuhun deui kanggo bantosanna 😉

          Anjeun kedah ngalakukeun [F5] pikeun panyungsi anjeun pikeun muka .PNG anu énggal.

          1.    Sys cenahna

            Simbol Kubuntu ageung, anu nembongan nalika lebet tina linux.net, parantos diénggalan.

            Anu tetep bakal diénggalan nyaéta anu alit, anu ditingali di luhur koméntar ieu 😛, éta https://blog.desdelinux.net/wp-content/plugins/wp-useragent/img/16/os/kubuntu-1.png tapi sigana mah kedah kitu https://blog.desdelinux.net/wp-content/plugins/wp-useragent/img/16/os/kubuntu-2.png

  35.   Anonimo cenahna

    =)

  36.   khourt cenahna

    Kuring mimiti nganggo Mageia 2 dinten ka pengker, sareng kuring ngan ukur ningali pingguin linux, anu henteu goréng pisan, tapi upami kuring hoyong «calderito»

    Pikaresepeun wéb !!!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Halo kumaha kabarna?
      Mimiti ... WILUJENG kana situs ^ - ^

      Anjeun kedah ngarobih UserAgent di Chrome kanggo nyarios ka situs yén anjeun nganggo Linux enya, tapi khususna Mageia. Di luhur kami nyéépkeun sababaraha tautan kana dua tutorial ngeunaan cara ngalakukeun ieu dina Chromium, anu sanés Chrome khusus, tapi prinsipna sami 😉

      Salam sareng hatur nuhun kanggo kunjungan anjeun sareng koméntar

  37.   Pavloco cenahna

    Tilu koméntar henteu nanaon deui,
    1- Tautan kana tutorial kirang diatur
    2- Sakedap kuring masihan anjeun Xubuntu SVG.
    3- Nguji upami Xubuntu némbongan dina koméntar.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Teu aya kasalahan ku tautan hehe, kuring ngan ukur ngalereskeunna, hatur nuhun 😀
      Yap, kuring ngagaduhan email nganggo logo Xubuntu, dina minggu ieu anu bakal dimimitian teu lami deui urang bakal ngadamel pembaruan deui dina téma, bakal aya kode pikeun Xubuntu sareng seueur distro deui
      Ngeunaan logo dina koméntar, okis ogé

      Hatur nuhun pisan kanggo sadaya réréncangan abdi.

      1.    Manuel de la Fuente cenahna

        Éta sadayana masih salah. : S

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Sakumaha lepatna?

          1.    Manuel de la Fuente cenahna

            Tautan anu ceuk Pavloco sadayana lepat. Sareng kuring henteu terang naha blog ieu angker atanapi kuring anu ningali visi, tapi wajah Tux tetep muncul, hahaha. o_O

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Waduh ... kasalahan kuring, nyaéta kamari kuring ngalereskeun detil ieu, tapi dinten ieu nalika urang unggah pembaruan situs anyar, ngalereskeunna henteu aya dina pembaruan janten deui ka kaayaan sateuacana.

              Henteu nanaon, anu kedahna parantos direngsekeun, sareng ayeuna kuring nambihan perbaikan pikeun Arch ka ToDo supados henteu kajantenan deui ka kami hahaha.
              Naha parantos nunjukkeun leres?


          2.    Manuel de la Fuente cenahna

            Ayeuna kanggo ayeuna. 😛

          3.    Manuel de la Fuente cenahna

            Dua tautan anu munggaran masih kénéh goréng.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Rengse 😀


          4.    Manuel de la Fuente cenahna

            Naraka, jaga Tux kaluar tina kuburanana. Pingguin ieu ngahirupkeun langkung seueur tibatan Krillin.

      2.    rayonan cenahna

        Ayeuna nembongan, hatur nuhun parantos nambihan dukungan pikeun Xubuntu, mouse! xD

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Hatur nuhun kana kasabaran anjeun sareng kami hehe.

  38.   Pavloco cenahna

    Hahaha upami nembongan, tapi salah sahiji vérsi sateuacana nembongan, upami anjeun ngarobih pikeun anu kuring kirimkeun éta bakal tiis ... punten: D.

  39.   Ganggang cenahna

    Desain anyarna katingali saé sareng ayeuna upami éta nyarios ka distro anu kuring anggo kusabab kuring henteu terang anu mana anu dianggo (éta banyolan). 🙂

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      HAHAHAJAJAJAJA !!!!
      Nuhun kana koméntar 😀

  40.   Yoyo Fernandez cenahna

    Nya, Debian kuring henteu mikawanoh éta (kamari kuring masang tés sareng KDE) nganggo Firefox sareng tanpa noél agén pangguna.

    SolusOS anu didasarkeun ku Debian ogé, tina Windows kuring henteu acan lebet atanapi ti Ubuntu sareng dina Mac éta henteu ogé mikawanoh kuring, sanés? Kuring kéngingkeun padamel anu damel nganggo sekop dina tumpukan pasir.

    Hayu urang tingali buktina. Ngomentaran ti OS X Mountain Lion sareng Firefox 14.0.1

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Naha éta Debian henteu ngonpigurasikeun UserAgent naon waé dina pangotéktak nalika anjeun masangkeun 🙁
      Anjeun kedah ngonpigurasikeun UA nyalira.

      SolusOS teu acan ngadukung na, tapi pas kuring ngagaduhan logo dina PNG atanapi SVG kuring bakal 😉

      Mac tetep henteu ngadukung na, tapi Ubuntu sareng Windows ngalakukeun 😀

      1.    Manuel de la Fuente cenahna

        Abdi henteu tahan Mac. 😛

  41.   Yoyo Fernandez cenahna

    Dikonfirmasi, dina koméntar upami katingalina mah kuring aya di Mac tapi di luhur spanduk kuring kéngingkeun padamel anu teu dibayar biasana damel ti matahari terbit dugi ka surup: - /

  42.   Stume Kewoto Fume cenahna

    Dina daptar éta nyatakeun yén éta ngadukung kubuntu, tapi katingalina kuring mah nganggo ubuntu.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Leres, kuring kedah parios kode ieu kusabab éta tiasa dianggo pikeun kuring dina tahap uji coba O_O.
      Nanging, naha anjeun parantos nyobian ngarobih UserAgent Chrome?

  43.   Manuel de la Fuente cenahna

    Nya, hayu urang tingali naha anjeun parantos "ngalereskeun" koméntarna ogé, kuring janten bosen teu tiasa nyarang réspon. ¬¬

  44.   elip89 cenahna

    Ieu tautan pikeun anjeun kéngingkeun karya seni Lubuntu http://lubuntublog.blogspot.com/p/artwork.html meureun aranjeunna tiasa mendakan logo anu diperyogikeun

    Wasalam

  45.   davidlg cenahna

    ayeuna enya, abdi parantos nganggo UserAgent sareng ayeuna jalan (sateuacan kuring ngalakukeunana lepat hehe)

  46.   davidlg cenahna

    didieu anjeunna henteu acan kenal ka kuring

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Naon UserAgent anjeun nempatkeun?

  47.   jamin-samuél cenahna

    muhun anjeunna henteu mikawanoh kuring 🙁

    Kuring nempatkeun ieu dina agén pangguna:

    / opt / google / chrome / google-chrome –user-agent = »Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit / 535.1 (KHTML, sapertos Gecko) Ubuntu Chrome / 19.0.1084.46 Safari / 535.1 ″% U

  48.   Ganggang cenahna

    Coba nuturkeun léngkah ieu.

    milarian chrome.desktop
    sareng edit ieu di handap.
    sudo nano /usr/local/share/applications/google-chrome.desktop
    Milarian garis "Exec = / opt / google / chrome / google-chrome" sareng tinggalkeun sapertos kieu.
    Exec = / opt / google / chrome / google-chrome –user-agent = "Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit / 535.1 (KHTML, sapertos Gecko) Ubuntu Chrome / 19.0.1084.46 Safari / 535.1 ″% U
    Meureun kuring tiasa ngabantosan anjeun 🙂

  49.   Pavloco cenahna

    Hatur nuhun, parantos atosan pisan ku pangguna 🙂.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Dina waktos ayeuna ieu kuring nambihan dukungan pikeun Xubuntu hihi

  50.   davidlg cenahna

    Hayu urang tingali ayeuna

  51.   Kemah cenahna

    Nguji Android sareng Chrome

  52.   JP (@dina_krisna) cenahna

    Nguji…

  53.   Rogger Ortega (@ cronos426) cenahna

    Masih henteu ngadeteksi Cakra 🙁

  54.   Rogger Ortega (@ cronos426) cenahna

    masih 🙁

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Siap, anjeun kedah ngadeteksi na, sakedik kalepatan kuring 😉

  55.   lolopolooza cenahna

    Hayu urang tingali naon anu kaluar ka kuring… .hehehehe

  56.   kronos cenahna

    enya ayeuna yupiiiiiiiiiiiii 🙂

  57.   kronos cenahna

    nyobian deui 🙂

  58.   kronos cenahna

    hal langka henteu kaluar deui 🙁

  59.   gerno cenahna

    Sareng ngédit UA ku tangan naha Xubuntu ngakuan? Abdi henteu terang kunaon Ubuntu kaluar .. 🙁

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Yap, tanpa ragu anjeun bakal kéngingkeun Xubuntu 😉

  60.   Leper_Ivan cenahna

    Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit / 535.2 (KHTML, sapertos Gecko) ArchLinux Iron / 15.0.900.2 Safari / 535.2

    Éta garis UA.ini kanggo Beusi sareng ArchLinux.

  61.   Jotaele cenahna

    Nguji Icewasel-Debian

  62.   Rekonq cenahna

    Nguji sareng Rekonq

    1.    Rekonq cenahna

      Ku jalan kitu, ikon Rekonq tiasa disalin tina http://en.wikipedia.org/wiki/File:Rekonq-0.3.svg

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Leres kuring gaduh ikonna, kuring ngan ukur henteu acan ngarobih plugin anu nunjukkeun ikon dina koméntar.

  63.   longinus cenahna

    Tina Arch LInux anu énggal dipasang kuring

  64.   Jotaele cenahna

    Punten tés 😀 ayeuna pikeun mariksa parobihan avatar.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Teu aya alesan pikeun 😉

  65.   Wisp cenahna

    Hebat.

  66.   Juancho cenahna

    Lisan, upami kaluarna

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      😉

  67.   Steve cenahna

    Gawéna saé.

  68.   eleefece cenahna

    Nguji Rekonq + Kubuntu 12.04

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hehe, kuring nembé nambihan ikon Rekonq kana koméntar 😀

  69.   Wisp cenahna

    Kuring ogé hoyong teraskeun maénkeun agén pangguna

  70.   Root87 cenahna

    tés ku beusi

  71.   pixie cenahna

    Xubuntu

  72.   Alex cenahna

    Di Firefox anjeun moal tiasa nganggo o 'general.useragent.vendor'?

  73.   x11 tete11x cenahna

    Gentoo + google Chrome henteu ngadeteksi kuring 🙂

    1.    Manuel de la Fuente cenahna

      Anjeun teu acan ngonpigurasi anjeun agén pangguna. Pariksa tautan dina entri ngeunaan cara ngarobih na dina Chromium (padika na sami sareng dina Chrome) sareng parios naha ieu tiasa dianggo pikeun anjeun:

      Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; U;) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Gentoo Chrome/22.0.1229.26 Safari/535.7

  74.   Manuel_SAR cenahna

    Kuring ngagunakeun Midori sareng Fedora sareng éta henteu kaluaran = (

  75.   DMoZ cenahna

    Sareng anjeun tiasa ngawartosan Distro mana anu nganggo xD ??? ...

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      HAHAHA éta hartosna yén panyungsi anjeun henteu nyarioskeun tanda naon anu anjeun anggo 😀
      Anjeun kedah ngonpigurasikeun UserAgent anjeun.

      1.    henteu aya namina cenahna

        Ngeunaan panyungsi, naha koméntarna ogé mikawanoh Icecat?

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Leres, upami pangotéktak nunjukkeun anu mana éta, éta bakal ngakuan 🙂

  76.   @Jlcmux cenahna

    Abdi milarian ieu. Mangpaat pisan

  77.   @Jlcmux cenahna

    Kuring tumaros sareng éta sacara épéktip ngarobih ikon kuring tapi ayeuna GMAIL sareng Batur ngawartosan yén panyungsi kuring parantos lami sareng henteu ngamuat sadaya komponén

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Tambahkeun kana ranté WebKit pikeun ningali 🙂

  78.   Jose Miguel cenahna

    Probannnnndooooo…! (Xubuntu)

  79.   Mandriva cenahna

    halo

  80.   Lalaki kolot cenahna

    tés (beusi + manjaro)

  81.   Lalaki kolot cenahna

    tés sareng SolusOS

    1.    Zironida cenahna

      Éta dianggo pikeun anjeun? sanés kuring 🙁

  82.   Federico cenahna

    tés

  83.   Federico cenahna

    tés sareng opera

  84.   rayonan cenahna

    Nguji Arch + Midori + Xfce

  85.   lawliet @ debian cenahna

    Halo, kuring ngagunakeun distribusi anu pangsaéna pikeun sadayana, kuring henteu hoyong ngabahas éta di dieu, upami anjeun hoyong ngabahas anu lebet kana topik atanapi forum anu sanés.

    1.    Manuel de la Fuente cenahna

      Henteu, anu nganggo distribusi anu pangsaéna nyaéta kuring, tapi kuring ogé henteu hoyong ngabahas éta di dieu ogé, upami anjeun hoyong ngabahas éta, buka topik atanapi forum anu sanés.

  86.   Béladiri del Valle cenahna

    Hayu urang tingali naon anu muncul, kuring nganggo lengkungan ..

  87.   itachi cenahna

    hayu urang tingali naha éta kaluar

    1.    itachi cenahna

      tés anu sanés

  88.   itachi cenahna

    ver a

  89.   Sasja cenahna

    Abdi kéngingkeun padamel damel, éta bakal sabab kuring nuju psp hehe

  90.   itachi cenahna

    uji coba debian

  91.   itachi cenahna

    ujian

  92.   Julius Caesar cenahna

    ujian

  93.   Julius Caesar cenahna

    uji coba agén pangguna

  94.   Jembar cenahna

    Muy bueno

    1.    Jembar cenahna

      UUUUUUU

  95.   Jembar cenahna

    punten

  96.   VulkHead cenahna

    ujian

  97.   VulkHead cenahna

    test2

    1.    VulkHead cenahna

      test3

      1.    VulkHead cenahna

        test4

        1.    VulkHead cenahna

          ayeuna imut

          1.    VulkHead cenahna

            XD

  98.   Pablo cenahna

    Naha aya anu terang kumaha ngonfigurasi debian firefox?

  99.   msx cenahna

    Nguji, nguji, oh! oh, hiji, dua, tilu, oh! oh, tés, tés
    (Tes Cacho lancar, hayu urang tuang!)

  100.   msx cenahna

    Ngaksés tina Cakra sareng Kromium.

  101.   itachi cenahna

    nguji konqueror

  102.   Oscar cenahna

    Bisi kuring Ubuntu sok némbongan tapi kuring nganggo Xubuntu! 🙂

  103.   Oscar cenahna

    Nyobian ngarobih agén pangguna ...

  104.   Oscar cenahna

    Redios ...

    1.    Oscar cenahna

      Nempatkeun ngan ukur Firefox sareng Xubuntu 12.04

  105.   Oscar cenahna

    Oké! Ayeuna leres. Tapi teras éta salawasna ngarobah kuring deui kana logo ubuntu.

    Saé hatur nuhun! 🙂

  106.   Wisp cenahna

    1

  107.   Wisp cenahna

    2

  108.   Percaff_TI99 cenahna

    Nguji xfce

  109.   Percaff_TI99 cenahna

    Nguji Arch + Kde

  110.   ddavid cenahna

    Pisan pikaresepeun, terang distro masing-masing, kuring parantos ningali sababaraha jandéla.

    1.    sputnik cenahna

      weeeeeeeeeeee

      1.    sputnik cenahna

        hehehe

  111.   Brutico cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta

  112.   Brutico cenahna

    tés ..

  113.   ivan74 cenahna

    nguji, kedah kaluar manjaro sareng firefox