Asalna kauntungan Microsoft?

Di tempo anu kalangkung Lebak Montevideo, wawakil Microsoft masihan ceramah ngeunaan sababaraha produk perusahaan sareng nyebatkeun sababaraha kanyataan anu pikaresepeun.


data panghasilan microsoft
Kuring salawasna resep tetep dina pikiran sareng ngabandingkeun jumlah ageung anu dicekel ku raksasa komputer. Numutkeun kana slide, Microsoft parantos invoice taunan 60 milyar dolar, anu ditarjamahkeun kana basa Spanyol (milyar = hiji milyar) ngalakukeunana 60 miliar dollar.

Pikaresepeun yén Microsoft henteu ngajual produkna sacara langsung sareng yén pikeun unggal dolar anu dihasilkeun, mitra bisnisna ngasilkeun 20 langkung. Salaku tambahan, aranjeunna parantos nanem modal ampir 9 milyar dolar dina panilitian sareng pamekaran téknologi, inohong anu hartosna henteu kurang.

Asalna kauntungan Microsoft:

Grafik ieu nunjukkeun mana anu babagian anu ngahasilkeun langkung seueur kauntungan di perusahaan Redmond, aranjeunna dibagi kana 5: Kantor, Server sareng Tols, Windows, Jasa Online sareng Hiburan sareng Alat.

panghasilan microsoft
Sapertos anu diarepkeun, salah sahiji produk anu ngahasilkeun langkung tikét nyaéta penjualan éta sistem operasi, Windows. Produk unggulan sanésna anu kawéntar kantor, nyaéta, suite kantor anu kalebet Word, Excel, PowerPoint, jst.

Versi server Windows sareng alat-alat sanésna aya dina tempat katilu, sedengkeun divisi anu ngajaga jasa online sareng hiburan aranjeunna henteu paling nguntungkeun.

Kanyataan yén aranjeunna ngahasilkeun "karugian" atanapi henteu ngahasilkeun seueur kauntungan sapertos anu diarepkeun sanés hartosna aranjeunna henteu kedah ngajaga "kakaisaran." Hayu urang émut, salaku conto, Google sareng portal pidéo YouTube na ... éta kantos nyarios yén éta bakal ngahasilkeun karugian pikeun mesin pencari anu hébat kusabab biaya pangropéa anu luhur, tapi dina kanyataanana karugian ieu henteu matak dianggap sapertos kitu. Dina akhir dinten, Google tagihan sakedik kirang, tapi YouTube ngahasilkeun nilai anu penting pisan pikeun perusahaan.

Data ieu ogé ngagambarkeun persaingan kaku anu aya diantara raksasa, Windows, Google OS, Office, Google Docs sareng daptar panjang jasa sareng produk anu milari tempatna di pasar. Ngeunaan hal ieu, dina ieu tulisan dina basa inggris anjeun tiasa ningali 10 slide anu nunjukkeun kumaha Google hoyong "maéhan" Microsoft.

Ditempo dina | Spamloco


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   KARATAS DIEGO cenahna

    Éta logis, upami pangwangunan ngahontal posisi anu hadé di pasar sareng ku "paningkatan" kuring ngajantenkeun sauyunan, anu henteu ngagaduhan éta bakal dipaksa mésér sareng anu masihan seueur artos ... atanapi aranjeunna teu acan ningali format anu pikareueuseun anu nyetak kana file ... pikaresepeun pisan, panggunaan ingetan anu saé pisan, henteu aya gunana pikeun sistem anu sanés sapertos Linux ...

    Nya, sigana mah ...