Tilikan Sneak di Naon Salajengna dina Xfce 4.12

Minggu ayeuna, berita anu cukup menarik ngeunaan pamekaran sababaraha aplikasi Xfce pikeun siklus 4.12 parantos terang, anu masihan kuring ide ngadamel kasimpulan kumaha pamekaran umumna dumasarkeun kana berita sareng pangalaman kuring nyalira sabab kuring nganggo sagala rupa paket pangembangan ngalangkungan ppa.

Émut yén dina waktos ieu iket masih di uji sareng henteu dianjurkeun pikeun lingkungan anu stabil sabab tiasa nampilkeun kasalahan, nanging pikeun anu hoyong ngabantosan uji coba sareng ngalaporkeun kasalahan sadaya kode aya dina halaman GIT proyék, kanggo pangguna Xubuntu aya pamekar ppa  tapi émut yén perlu aya sateuacanna Xfce 4.10

ngajadikeun bebas lan aya saratna

Pamuter média Xfce parantos kaluar dina édisi anyar anu henteu ngan ukur ngalereskeun sababaraha bug (sapertos katirisan sareng sababaraha tarjamahan anu sering kajantenan kuring) tapi ogé sareng sababaraha fitur anyar:

  • Sejarah file sareng lokasi
  • Deteksi sareng pamasangan codec leungit
  • Unggah tarjamahan khusus (sateuacanna ngan mungkin pikeun nempatkeun éta kalayan nami video anu sami dina lokasi anu sami)
  • Pangrojong daptar puter CD sareng DVD
  • Plugin bewara Anyar
  • Pintonan anyar pikeun muterkeun format audio
  • Modeu tertanam énggal kanggo dianggo contona dina panyungsi wéb (sapertos anu tiasa dilakukeun ku Totem atanapi Xine tapi dina hal ieu kedahna dilakukeun ti mozplugger)
  • Parole dina pidangan putereun Audio (malire kasalahan tarjamahan, perbaikan parantos dikirim)

  • Konfigurasi porting ka Xfconf
  • Perbaikan potong kompas keyboard

    umum

    Kombinasi
    Ctrl + O Buka Dialog
    Ctrl + L Buka Lokasi Dialog
    Ctrl + Q Kaluar Parole

    Daptar puter

    Kombinasi
    F9 Tembongkeun / Sumputkeun Daptar puter
    Luhur sareng ka handap Kotektak Daptar puter

    Baranahan

    Kombinasi
    F11 Lebetkeun Layar Pinuh
    kabur Kaluar layar lengkep
    Kénca Katuhu Milarian Tengah Balik / Teruskeun 10 detik
    Ctrl + Kénca / Katuhu Milarian Tengah Balik / Teraskeun 1 menit
    0 (enol) Jempekeun
    - (Langkung sakedik) Turunkeun Jilid
    + (tambah), = (sarua) Ngaronjatkeun Jilid

Anjeun tiasa ningali pedaran anu langkung jembar ngeunaan fitur-fitur anyar sareng langkung seueur screenshot dina Sean Davis blog anu damel atos dina proyék ieu. sareng anjeunna ogé ngalakukeun sababaraha hal sabab anjeunna damel dina desain ulang peramban file lele sareng nambihan sababaraha kamampuan éditan pikeun MenuLibre (anu mangrupikeun proyek anjeun ogé) anu bakal langkung kapaké pikeun lingkungan sapertos Xfce sareng Lxde

Sawangan leutik desain ulang lauk lele

Mousepad

Éditor téks proyék mulih saatos waktos anu lami (ampir 4 taun) dimana kamekaranana dianggap ampir maot, hayu urang émut yén Mousepad anu berbasis di Leafpad dikembangkeun pikeun nyayogikeun dukungan percetakan anu henteu dimungkinkeun ku saat éta. Sareng ayeuna versi 0.3.0 sumping sareng berita ieu:

  • Panulis ulang lengkep Mousepad. Kode na ayeuna ditulis dina GObjects pikeun ngagaduhan pondasi anu kuat pikeun pamekaran salajengna.
  • Sababaraha jandéla dina hiji conto
  • Pangrojong pikeun nyeret sareng ngaleupaskeun téks dina dokumén, antara tab sareng antara windows, sareng ogé pikeun muka file ku cara nyeret kana jandela.
  • Pangrojong pikeun sababaraha tab dina hiji jandéla, anu diatur deui sareng tiasa dicabut.
  • Dukungan pikeun file-file anu énggal dilaksanakeun deui. Sejarah panganyarna tiasa diberesihan, sareng file dihapus tina nalika Mousepad henteu tiasa mukakeunana.
  • Dukungan pikeun akselerator anu tiasa diédit
  • Sintaksis panyorot pikeun seueur jinis file.
  • Dukungan pikeun skéma warna (sapertos Gedit)
  • Bar status sareng jinis file, lokasi kursor sareng upami nimpa diaktipkeun.
  • Ngunggah sababaraha file sakaligus tina dialog pembuka sareng tina garis paréntah.
  • Milarian sareng sorot nalika anjeun ngetik (ala Firefox)

Mousepad 0.3.0 kalayan fitur-fitur anyar kalebet skéma warna Oblivion karesep kuring

xfce4-terminal

Émulator terminal Xfce ogé ngagaduhan sababaraha parobihan, éditor pintas keyboard parantos dipiceun tina karesep tibatan nganggo akselerator anu tiasa diédit tina menu anu ngatur lingkungan pikeun ngarobih jalan pintas aplikasi anjeun (contona Thunar) sareng kamampuan pikeun ngédit tulbar anu ngamungkinkeun ngaleungitkeun sababaraha kagumantungan. Ogé fitur anu narik pisan pikeun kuring nyaéta ayeuna bakal ngagaduhan modél turun-handap 'atanapi gaya Yakuake!. Iklan na tiasa ditingali di dieu

 

Terminal Xfce anu tiasa dianggo dina gaya Yakuake sareng anu sapertosna

 thunar

Sanaos sanés berita dina minggu ieu pamekaran Thunar saatos parobihan ageung dina vérsi 1.6 kalayan ngenalkeun tab henteu lirén, sababaraha bug parantos dibenerkeun sabab ayeuna tiasa ningali sipat sababaraha folder dina waktos anu sami, sadaya partisi ditampilkeun dina panel samping sanaos aranjeunna parantos dipasang via fstab.

Salaku tambahan pikeun desain ulang panel téténgger sareng kamampuan nyimpen bookmark liwat jaringan, janten Gigolo moal kedah deui, sareng ogé integrasi sareng gphoto anu nawiskeun pangrojong anu langkung saé pikeun alat Android sareng kaméra.

Salaku tambahan, versi anyar Tumbler parantos dileupaskeun anu ayeuna ngadukung file konfigurasi kanggo ngontrol prioritas, lokasi ukuran file anu dianggo plugin, sareng fitur anu langkung pikaresepeun, tiasa kéngingkeun sampul gambar leutik pilem ngalangkungan hiji API tina Databés Pilem Buka o Pilem DB , sanaos ditumpurkeun sacara standar sabab nganggo inpormasi (Judul pilem anu dikaluarkeun tina nami file) pikeun ngirimkeunana online sahingga kéngingkeun poster.

Inpormasi anu dikirim henteu bahaya, tapi sacara pribadi aranjeunna mutuskeun yén anu pangsaéna pikeun pangguna pikeun mutuskeun. Kanggo inpormasi lengkep parios halaman dina wiki.

 

Tab dina Thunar sareng panel sisi anu didesain ulang

 

Trabasan kibor

Pagawean ogé dilakukeun pikeun ningkatkeun pananganan cara pintas keyboard, langkung spésifikna sababaraha perbaikan bug tina palaksanaanna dina vérsi 4.10 sareng ngajantenkeun labélna tiasa dibaca dina antar muka, kumargi éta muncul sareng nami sistemna [ Super, Utami]

 

Pangrojong Asli pikeun Modeu diperpanjang dina Konpigurasikeun Multi-Monitor

Xfce anu anyar ayeuna nerapkeun dukungan pikeun konfigurasi multi-monitor janten teu kedah nganggo alat-alat tambahan sapertos Arandr kanggo ngadamel konfigurasi ieu. Dialog anu munggaran ditingalikeun nalika layar anyar disambungkeun sareng masihan aksés gancang kana opat modeu anu paling sering dianggo:

 

Dialog Setélan Témbongkeun

Upami konfigurasi anu sanés diperyogikeun, éta tiasa diaksés ku ngaklik Advanced dimana antar muka konfigurasi layar normal ngahontal

Salaku tambahan, idéntifikasi anu muncul ogé bakal ditingalikeun dina bagian handap layar masing-masing nalika dialog kabuka sahingga anjeun terang layar mana anu kami modifikasi, ieu nunjukkeun nami sareng résolusiana:

Monitor idéntifikasi pop-up

Sadaya ieu bakal sumping di Xfce 4.12 tapi masih aya sababaraha inisiatif anu sanaos aranjeunna henteu maju seueur anu pikaresepeun pikeun vérsi payun. Salaku conto, éta direncanakeun mendesain ulang antarmuka preferensi desktop sareng tiasa milih wallpaper anu béda pikeun unggal desktop, éta ogé ngamungkinkeun téma pikeun jandéla Alt + Tab sakumaha anu dilakukeun ku Kayu Manis sareng KDE, sanaos saat ieu henteu ngalangkungan sababaraha mockup mangrupikeun berita anu saé nalika parobihan dipertimbangkeun, sababaraha proyék sanés tiasa ditingali (sakali deui) dina wiki ti Xfce, upami aranjeunna parantos ditampi atanapi henteu sareng berita ngeunaan kamekaranana:

Teu aya téks (nganggo / tanpa komposer)

Kalayan téks

Téks waé

  

Naon deui anu kuring atos réngsé? Nya, pikeun kuring jelas yén Xfce janten seueur pilihan lingkungan desktop anu kalapa sareng sanés seueur pilihan lampu (anu masih kénéh aya) tapi éta parantos ngarobah pokus tina pilihan lampu kana pilihan lengkep pikeun desktop modéren sareng pastina sadaya jalma anu henteu ngagaduhan kabagjaan pikeun nyobaan éta kedah ngalakukeun éta pas versi anyarna dileupaskeun (anu kedahna sakitar awal Maret upami sadayana lancar sareng teu aya kasalahan anu ageung)

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

58 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Holmes cenahna

    halo, hiji patarosan: iraha versi 4.12 sayogi? Holmes

    1.    rayonan cenahna

      Numutkeun jadwal http://wiki.xfce.org/releng/4.12/roadmap pikeun Maret

  2.   elav cenahna

    Kumaha saé Xfce .. kumaha nostalgia: '(sareng éta raos tina naon anu kuring tingali ..

    1.    rayonan cenahna

      Upami Xfce di jero teu tiasa ditingalkeun, kuring tetep tetep dina partisi uji KDE kuring di Chakra sareng sigana fungsina pisan, tapi nalika balik deui ka beurit kuring betah di bumi 🙂

      1.    elav cenahna

        Ehh !! Hayu chu chu, kaluar ti dieu ku ideu-ideu anu nyusup kana otak kuring .. xDDD

        1.    Pavloco cenahna

          Datang deui sapertos putra kabajikan, anjeun terang anjeun henteu kantos ngaraos bébas pisan. ngabarakatak

          1.    elav cenahna

            Henteu, henteu sareng henteu .. Abdi badé di Hotel 7-Star abdi.

    2.    Oberost cenahna

      Balik ka bumi

      1.    elav cenahna

        Henteu, kuring betah di hotél bintang 7 ieu tina ranté KDE SC. Nalika kuring bosen ka kolam renang, tuangeun gratis, pelayanan anu saé, sareng sadaya fasilitasna, kuring balik ka pondok.

        1.    Oscar cenahna

          Hahahaha, urang bakal ningali, urang bakal ningali ... waktos bakal terang, anjeun terang yén «teu aya sesah anu henteu lemes.

  3.   Giskard cenahna

    Éta saé pisan. Abdi resep pisan naon anu datang ka Thunar sareng multimonitor (ayeuna kuring kedah nganggo ARandr). Tapi kuring henteu resep pisan beurat anu aranjeunna badé tambahkeun kana Mousepad. Ngan anu kuring resep ngeunaan éta nyaéta saderhana sapertos kitu. Naha nempatkeun éta sadayana upami aya éditor sanés anu parantos ngalaksanakeunana? Teu aya jalan, kuring kedah masang Leafpad (dugi ka aya anu ngagaduhan ide anu hadé pikeun ngarusakna ogé)
    Kumaha waé ogé.

    1.    rayonan cenahna

      Leres éta saderhana, tapi parantos ampir 4 taun tanpa pamekaran! Ayeuna, sakumaha anu kuring sering nyarioskeun pikeun rasa warna, pilihan anu ditawarkeun ku mousepad mangpaat pikeun kuring, tapi langkung enteng tibatan éditor anu sanés. tapi pikeun anu teu aya, leafpad ieu, salaku éditor téks saderhana, ngalaksanakeun tugasna pisan.

    2.    Pavloco cenahna

      Kuring yakin yén salaku alternatif anu enteng, daun daun henteu aya tandinganana. Mousepad milarian tempat antara Leafpad sareng Gedit. Sigana mah strategi anu leres pikeun kuring.

  4.   Kalangkang cenahna

    Xfce kanggo kuring desktop anu pangsaéna saurna KDE xd pendapat hina
    Éta pisan tiasa disesuaikan sareng dina waktos anu sami éta terang pisan sanaos anjeun tiasa ningali yén éta leungit bagian-bagianna

    hal anu kuring hoyong tingali nyaéta globalmenu 😀

    1.    Giskard cenahna

      Kuring miharep, sabalikna, urang TEU bakal ningali globalmenu di Xfce.

      1.    Kalangkang cenahna

        Naha henteu?

        1.    diazepam cenahna

          Éta salah sahiji seueur alesan kunaon kuring diusir jauh tina gnome

  5.   Héléna cenahna

    Pisan pikaresepeun tur pikagumbiraeun! tapi anjeun teu acan nyarioskeun perkawis dukungan GTK3: O
    singgetna éta mangrupikeun desktop anu paling saé saatos heboh; D

    1.    Héléna cenahna

      aaah sareng hampura ikon windoze, abdi PC injeuman O_o

    2.    rayonan cenahna

      Nya, lereskeun kuring upami lepat harita, tapi kuring ngartos yén hijrah ka GTK3 moal dilakukeun dina 4.12

  6.   jorgemanjarrezlerma cenahna

    Kuring satuju sareng anjeun, XFCE masihkeun jalan pikeun ninggalkeun stigma cahaya (tanpa lirén pisan) janten desktop anu lengkep sareng kalapa. Sanaos kuring kedah mairan yén pencerahan henteu goréng pisan (sanaos masih kirang seueur).

    Kuring nganggo dina PC di bumi kuring sareng kuring henteu leres gaduh keluhan, sabalikna. Pilihan anu hadé pikeun anu milari anu béda.

  7.   cooper15 cenahna

    Xfce ngambil alih laptop kuring saatos bencana gnome 3 nyababkeun kuring, ayeuna kuring nganggo vérsi 4.10 sareng kuring langkung bogoh ka lingkungan anu saé ieu. Hal anu goréng nyaéta ayeuna sareng tulisan anjeun, kuring hoyong anu 4.12: D kaluar. Saha anu terang sabaraha lami siklus pangembangan ieu? Aya jadwal naon?

    1.    rayonan cenahna

      Sakumaha kuring nyebatkeun dina tulisan, peluncuran éta bakal janten mimiti awal Maret upami teu aya kakirangan, ieu timeline pikeun wiki:
      http://wiki.xfce.org/releng/4.12/roadmap

  8.   Pavloco cenahna

    Hirup XFCE desktop pon-kanggo-pon anu pangsaéna.

  9.   maxigens180 cenahna

    Naha aya anu tiasa nyarios ka kuring naon téma gambarna?

    1.    rayonan cenahna

      Téma anu kuring anggo nyaéta Greybird, tapi versi GIT tina Shimmer Project:
      https://github.com/shimmerproject/Greybird

  10.   Blaire pascal cenahna

    Ahh, kuring malah ngeclakeun cimata alit nalika ningali ieu ... T_T. Kuring pikir éta bakal masihan gelut Gnome Shell, kuring bakal ninggalkeun KDE pikeun nguji ieu bari.

  11.   jamin-samuél cenahna

    Sooooo saé 😀

  12.   jamin-samuél cenahna

    Hal-hal janten pikaresepeun teuing ... Abdi henteu bakal ngabayangkeun yén kuring bakal tungtungna bogoh ka XFCE

  13.   Jibril cenahna

    Anjeunna caket kana tungtung kawin.

  14.   cooper15 cenahna

    Maka aranjeunna bakal nyingkat siklus pelepasan, hébat.

  15.   fmonroy cenahna

    Fitur-fitur anyar ieu cool pisan, saé kanggo XFCE.

  16.   JackassBQ cenahna

    Alus pisan ku XFCE. Éta henteu diragukeun, pikeun kuring, desktop anu pangsaéna.

  17.   Pablo cenahna

    Kuring resep pisan XFCE tapi anu leres nyaéta, pikeun putereun pidéo, sareng sajabana kuring nganggo vlc anu sok dianggo saé sareng pikeun musik anu parantos dikenal anu hadé ogé tiasa dianggo pisan, (kuring henteu pernah resep daptar puter otomatis, atanapi nyiptakeun albeum otomatis , jsb). Kacuali kana utiliti ieu, sésana pamutahiran ngajantenkeun kuring resep XFCE langkung unggal dinten.

  18.   ernest21 cenahna

    compgen -c | wc -l
    3478

  19.   Carlos-Xfce cenahna

    Hai Rayonant. Hatur nuhun pisan kana tulisan anjeun. Abdi bungah ngadangu ngeunaan naon waé ngeunaan Xfce. Kuring nyarankeun anjeun langkung merhatoskeun éjahan sareng tanda baca anjeun: aya sababaraha kasalahan sacara standar tina tildes, koma, perioda sareng salah sahiji tanda tanya kabuka.

    Dina kotak peringatan dina awal tulisan, kuring nyarankeun yén anjeun henteu nganggo kalimat anu dimimitian ku infinitive: "Émut yén ...". Dina hal ieu, anu maca, nalika ningali kana tabel, ngartos yén éta ngagaduhan fungsi panyorot inpormasi anu penting, janten dimungkinkeun pikeun ngaleungitkeun dua momen anu anjeun anggo "émut yén ...". Tingali, didieu kuring nyalin éta ditingkatkeun:

    "Paket ayeuna masih dina uji coba sareng henteu disarankeun pikeun lingkungan anu stabil sabab éta tiasa buggy. Nanging, pikeun anu hoyong ngabantosan uji coba sareng ngalaporkeun bug, sadaya kode na aya dina halaman GIT proyek. Pikeun pangguna Xubuntu aya ppa pamekar; perlu Xfce 4.10 »sateuacanna.

    Dina alinea aslina anjeun, teu aya jaman; saolah-olah sakabeh paragrap mangrupikeun hiji kalimat. Di dieu éta dibagi janten tilu kalimat, sareng ieu dina gilirannana ngagaduhan koma anu ngagampangkeun maca ku pamiarsa. Mudah-mudahan anjeun henteu nyandak koréksi ku cara anu salah. Urang sadayana tiasa diajar di dieu sareng kuring resep nawiskeun koréksi kusabab blog ieu nawiskeun inpormasi kualitas; Abdi henteu hoyong pamiarsa ka hareup ngagaduhan kesan anu goréng tina Ti Linux ku nyatet kasalahan dina nyerat, tanda baca, sareng éjahan.

    Kuring miharep anjeun terus ngabagi langkung seueur inpormasi ngeunaan Xfce. Salam.

    1.    rayonan cenahna

      Lalaki, teu aya deui anu leungit, kritik konstruktif sok disambut, Hapunten leres-leres kasalahan éjahan, sanés gaya kuring, pikeun sababaraha waktos ka payun kuring bakal masihan ulasan tambahan pikeun ngabenerkeun éta. Subjék tanda baca sok janten nunjuk pikeun ningkatkeun. Hatur nuhun pisan kana koméntar anjeun, kuring bakal ngobrol sareng moderator kanggo ningali naha kuring tiasa ngédit sababaraha bagéan tulisan.

      1.    Carlos-Xfce cenahna

        Halo deui, Rayonant. Entong hariwang ngeunaan kasalahan, éta tiasa teras dilereskeun. Sareng tangtosna moderator bakal ngantep anjeun ngédit éta, sigana mah aranjeunna moal nolak.

        Tangtosna, aya hal anu kuring hilap ngawartosan anjeun, tapi kuring ayeuna béjakeun ka anjeun: kasalahan anjeun sanés leres kusabab anjeun salah éja kecapna (surat anu salah), tapi ku henteu: anjeun henteu nempatkeun aksen sareng anjeun henteu nempatkeun tanda baca. Dina hal ieu, koréksi sareng perawatan anu diperhatoskeun ka hareup langkung gampang: teras hariwang pikeun nambihan.

        Ati-ati sareng mangga teraskeun langkung seueur inpormasi ngeunaan Xfce.

  20.   cryotope cenahna

    Pikeun aranjeunna anu naroskeun ngeunaan hijrah ka GTK3, sababaraha komponén parantos dialihkeun salaku gtk3-engine-xfce, nanging kanaékan konsumsi sumberdaya sareng sauyunan pamekar GTK (anu ngarobih hal-hal dasar tina hiji vérsi ka versi sanés) parantos ngajantenkeun pamekar xfce (Sareng Nick Shermer dina Helm) henteu pati jelas ngeunaan porting sadayana xfce kana versi 3 perpustakaan.
    Sadaya ieu parantos dibahas panjang-panjang dina milis, bahkan aya ogé anu nyarankeun ngiringan sistem ka perpustakaan proyek Enlighment sareng opini anu sanésna pikeun porting ka QT. Duanana opini dipecat kusabab understaffing sareng kaleungitan stabilitas.

    Sareng perkawis tetep di GTK2, gancang atanapi engké pangropéa bakal ditilar, nalika GTK3 (sareng pamekar) langkung dewasa sareng henteu meryogikeun parobihan anu radikal sapertos anu kajantenan ayeuna.

  21.   cryotope cenahna

    Sareng saatos gulung sateuacanna, parobihan anu dilakukeun pikeun 4.12 bakal saé pisan praktis (sapertos Terminal kalayan fitur drop-down) anu bakal nyegah ngagunakeun program ad hoc (upami kuring nganggo guake) sareng anu sanésna langkung gaya "katingali saé", sapertos gaduh latar desktop anu béda dina desktop virtual.

    Ngeunaan parol, aranjeunna henteu seueur nganggo éta kusabab dina vérsi anu munggaran (nalika Ali Abdalah nyiptakeunana) kaleresan langkung ti kirang dina fitur
    masalahna aya dina stabilitasna. Sareng ogé di payuneunana nyaéta VLC. Kuring bakal masihan nada anyar nalika versi 4.12 kaluar.

    Mousepad teuing kawatesanan. Éta nganggo notepad Windows dina Linux. Ngalangkungan file konfigurasi anu rada ageung sareng anjeunna mangrupikeun mimpi ngimpi. Dua modifikasi anu saur kuring bakal pang gunana pikeun kuring nyaéta tab sareng panyorot sintaksis. Sareng pikeun tugas-tugas tinangtu éta bakal ngusir VIm.

    Nanging, upami aya anu ningali kana changelog pikeun masing-masing paket aranjeunna bakal ningali yén bagian ageung tina modifikasi mangrupikeun perbaikan bug, anu ngajelaskeun stabilitas bom-buktina desktop.

  22.   peupeus cenahna

    Versi anyar Xfce katingalina saé pisan. Kuring hoyong tetep stabil sareng Debian 7, tapi urang kedah uih deui ka pengujian, kuring henteu hoyong cicing tanpa nguji vérsi 4.12 éta.

    Patarosan konyol anu kuring badé naros:

    Naon cara anu leres pikeun nulis xfce?
    XFCE, xfce atanapi Xfce
    Ukur panasaran. Hatur nuhun.

    1.    rayonan cenahna

      Di dieu dicandak tina wiki:

      «Kumaha cara ngucapkeun Xfce sareng naon hartosna na?

      "Ecks Eff Tingali Eee." Ngaran Xfce asalna nangtung pikeun XForms Common Environment, tapi ti saprak éta, Xfce ditulis dua kali sareng henteu nganggo toolkit XForms deui. Ngaranna salamet, tapi F langkung ageung dimodalan (sanés "XFce", tapi "Xfce"). Ayeuna akronim éta sanés kanggo naon waé (saran: Lingkungan Tiis X Freakin).
      »
      Jawaban: Xfce

  23.   elruiz1993 cenahna

    Masih teu aya anu nyarios ngeunaan pindah ka GTK3?

  24.   omarxz7 cenahna

    Abdi resep pisan kumaha xfce mekar, sanaos ogé alat audio sareng pidéo kuring langkung resep anu sanés tibatan anu standar, nanging sésana saé pisan kusabab kinerja sareng fluidity, utamina kusabab puluhan windows sareng terminal anu kuring buka, abdi Saran badé masangkeunana di Ubuntu, kumargi Xubuntu tiasa dianggo saé, tapi anjeun kedah masang aplikasi Gnome 3 anu sanés di dinya, sigana rada telat, sanaos henteu goréng teuing.

  25.   Percaff_TI99 cenahna

    Dinten ayeuna elav nuju ningali mockup anu dilakukeun ku anjeun dina blog elav ngeunaan xfce 4.8 sareng kumaha saé na dina versi ieu kalayan transparansi.

    1.    elav cenahna

      O__O Anu mana?

  26.   Percaff_TI99 cenahna

    Posna ti 7 Juli 2009, bakal katingalina anéh anjeun yén éta muncul ku hal-hal ieu tapi kuring nuturkeun anjeun tiheula dina blog anu sanés sareng éta sababna kuring sumping ka FromLinux, hal anu sanés anu kuring nuturkeun nyaéta tunjukkeun ka anjeun desktop anu masih ayeuna pisan janten mimitina dina eusi anu paling sering didatangan ku 3572 réspon, anu anjeun mimitian ku garis ieu:

    "Kuring henteu terang naha aranjeunna ngagaduhan ideu ieu sateuacanna, kuring bahkan henteu terang naha urang tiasa ngalaksanakeunana, tapi naha henteu urang ngadamel jinis galéri pikeun ningali kumaha kami ngagaduhan méja?"

    Anu nuturkeun:

    «Kusabab anjeun ngamimitian utas, hayu urang mimitian ku desktop anjeun, anjeun anu nyiptakeunana, leres henteu?
    Peluk!
    Sebas »

    Ti ayeuna teu aya lirénna. Kuring didaptarkeun di dieu sareng kuring ngajalajah forum sakedik-sakedik, maka kuring bakal nempatkeun 4 méja kuring didieu dimana tempat kuring.

    1.    elav cenahna

      : O Tapi Mockup éta di Xfceando .. muhun .. ayeuna kuring ningali na ngajantenkeun abdi awon hahaha

  27.   Percaff_TI99 cenahna

    Anjeun leres elav, naon anu lumangsung nyaéta kuring nuturkeun anjeun dina blog anjeun anu sanés, kuring henteu terang ngeunaan Xfceando, sareng Mockup henteu awon, éta kedah dimodernisasi sakedik xD.

    Surak !!!

  28.   Carlos JC cenahna

    Pisan pikaresepeun posisi pamekar XFCE. Nalika KDE sareng GNOME "buru-buru" kalayan vérsi énggalna, XFCE ngadukung pangembangan anu langkung saimbang. Sanaos KDE4 sareng GNOME3 pikaresepeun pisan sareng ngandung seueur inovasi anu pikaresepeun, éta ogé ngagaduhan masalah serius anu mangaruhan négatip dina pangalaman pangguna ...

    Saatos "maot" GNOME2, XFCE janten DE favorit kuring, sanaos abdi henteu nganggo DE deui ...

    Wasalam

  29.   Yesus cenahna

    Naha aya anu tiasa nyarios ka kuring naon téma ikon dina gambar tunar?

    1.    rayonan cenahna

      Éta folder Faenk ngajantenkeun aranjeunna gumantung kana Faenza Dark.

  30.   Alrep cenahna

    Éta distro kadua anu kuring nyobian sareng kuring cicing di dinya lami dugi ka kuring ngalih ka debian.
    Tapi upami jalanna saé pisan, anu paling kuring resep nyaéta pangrojong pikeun skéma mousepad sareng anu énggal ti thunar (anu tina sudut pandang kuring langkung saé tibatan nautilus).

  31.   Ignatius Menz cenahna

    Ngahudangkeun deui tulisan ..
    Masih ngarepkeun xfce 4.12 🙂

  32.   eliasmtz cenahna

    Abdi pikir mangrupakeun ide anu saé pikeun ngalakukeun naon anu dihijikeun, ménu global, éta menu rumit ampir sadaya aplikasi anu seueur teuing rohangan dina laptop, unggal piksel pantes dina monitor alit; aranjeunna kedah nerapkeunana, dina waktos payun 😉

  33.   Luis Alejandro CV cenahna

    matak kuring bakal masangna

  34.   joaoco cenahna

    Gélo, kuring hoyong anjeunna sumping, ku Gusti, éta saé pisan, ngan anu dipikahoyong

  35.   Jonathan cenahna

    Kuring nganggo XFCE sakedik pisan, kuring resep éta nyayogikeun desktop anu hampang sareng stabil, tapi aya hal anu henteu ngayakinkeun kuring, kuring mendakan kasalahan tarjamahan sareng unggah Bug sareng kuring resep yén aranjeunna ngabéjaan yén bug éta parantos ditampi (http://git.xfce.org/xfce/xfdesktop/commit/?id=d5efeebceddef920630ce0551035e20ad65fd461) Pokokna, versi ieu anu bakal datang ngajangjikeun pisan kuring bakal gaduhna salaku alternatip dina sababaraha kasempetan. 😀