Tips: Kumaha ngarobih Agén Pangguna Firefox?

Pikeun sababaraha alesan kanyahoan, éta Agén Pamaké tina panyungsi kuring (iceweasel) Éta henteu nunjukkeun kuring mana distribusi anu kuring anggo khusus dina plugin anu urang énggal diaktipkeun di dieu Tina linux.

Kuring parantos parantos ngarobih sakumaha anjeun tiasa tingali, tapi patarosan na kumaha kuring ngalakukeun éta? Saderhana:

1- Urang muka tab sareng jinisna ngeunaan: config sareng naon anu kuring sering nyarios, aranjeunna nipu Firefox / Iceweasel nyarios ka aranjeunna yén kami moal nempelkeun leungeun 😀

2- Pencét katuhu kana nilai naon waé » Anyar [Anyar] » Senar [Senar] sareng urang nyerat:

general.useragent.override

3- Teras we nyalin ieu:

Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Debian Iceweasel/7.0.1

Jelas éta aya dina kasus kuring. Anu lucu nyaéta ningali naon anu lumangsung nalika urang nempatkeun hal-hal sapertos kieu:

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US) AppleWebKit/534.16 (KHTML, like Gecko) Linux Mint/11 Chrome/11.0.696.57 Safari/534.16

Mozilla/5.0 (X11; Linux:Debian x86_32; rv:2.0b8pre) Gecko/20101011 Opera/10.0

Urang tiasa nyobian tés sareng varian sanés 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

493 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Hatur nuhun kana tips na tiasa dianggo leres.

    1.    Sunda @ iden cenahna

      excelente

  2.   kawani cenahna

    Mozilla / 5.0 (X11; Linux i686; rv: 7.0.1) Gecko / 20100101 Arch Linux Firefox / 7.0.1

    Naon anu kuring salah lakukeun?

    1.    kawani cenahna

      Ah, teu nanaon, éta kaluar

      1.    elav <° Linux cenahna

        Hahahaha… Rasakeun !!

      2.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

        Tingali ... 😉

    2.    Genténg cenahna

      hihihi hahahahahaha
      ieu
      hermoso

  3.   Anu coklat cenahna

    ningali naha éta jalan ...

    1.    ksskK cenahna

      NGABARAKATAK!

  4.   Anu coklat cenahna

    Mozilla / 5.0 (X11; Linux i686; rv: 7.0.1) Gecko / 20100101 Linux Mint / 10 firefox / 7.0.1

    Kuring nempatkeun sapertos kieu sareng sigana henteu jalan, naha kuring nempatkeun anu lepat?

  5.   Anu coklat cenahna

    Éta jalan sampurna haha ​​kuring ningali 😉 hatur nuhun

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Kasenangan 🙂

  6.   KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

    Nguji ... muhun kuring ngalih ka Firefox ayeuna tibatan Opera, sareng kuring hoyong terang upami éta parantos nunjukkeun yén distro kuring nyaéta Arch.

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Nguji deui ...

  7.   Edward2 cenahna

    Abdi badé nempatkeun IE sareng Mac OS X hahaha.

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      NGABARAKATAK!!! Langkung saé, Windows 2000 & IE 4… HILANG !!!

  8.   Edward2 cenahna

    Ku jalan kitu, téma-téma ieu ngajantenkeun anjeun hoyong ningali aranjeunna, kuring parantos lami ngalakukeun ieu, tapi saleresna mah kuring henteu terang naon nami, jinis atanapi nilaina.

    1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Nya ... pikaresepeun terang yén kami nyebarkeun hal anu dipikaresep ku anjeun 😉 ... anu henteu sadayana tiasa guyonan sareng guyonan HAHA 😀

  9.   spyker1925 cenahna

    Patarosan ...
    Aturan naon anu dipaké pikeun ngarobah parameter? Éta anu kuring nganggo Debian amd64 sareng kuring hoyong nunjukkeun éta, sareng sanés tux xDD, tapi kuring hoyong nempatkeun naon anu kuring tingali perlu sareng miceun sésana ~ Kuring henteu weruh lamun anjeun néwak kuring xD

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Kuring parantos nyobian sadaya cara pikeun nunjukkeun Debian x64 ... tapi henteu ogé, kuring henteu tiasa nunjukkeun éta yén 64 bit, upami anjeun henteu kapikiran yén Debian ngan ukur némbongan (tanpa x64) anjeun ngawartosan tinggalkeun garis.

      urang ngarepkeun éta elav nalika kuring balik deui kuring gaduh solusi pikeun ieu.

    2.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Ieu bakal ngajantenkeun Firefox nunjukkeun Debian x64:
      Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Debian Iceweasel/7.0.1

      Anjeun tiasa nyobian di Chromium, upami éta tiasa dianggo sareng nunjukkeun x64 saé, maka anjeun ngarobih bagian peramban sareng éta waé.
      Ngarasa Luncat ka coba sakumaha anjeun hoyong 🙂

  10.   mac_live cenahna

    Pikeun ngagaduhan gelombang naon, ayeuna kuring ngarobih mint, teras kuring mariksa fedora dugi ka ayeuna kuring panasaran pikeun nandaanana

  11.   invisible15 cenahna

    Kuring ngantepkeun sapertos kieu, sareng tiasa dianggo:
    Mozilla/5.0 (X11; Fedora/Linux i686; rv:9.0a2) Gecko/20111108 Firefox/9.0a2

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Hébat, hatur nuhun parantos ngabagi 😀

  12.   Eduardo cenahna

    Ngan pikeun nguji agén pangguna kuring 🙂

    1.    Antonio cenahna

      Ngan pikeun nguji agén pangguna kuring

  13.   Oscar cenahna

    Sakumaha anu kuring lakukeun… .. OS sareng kuring kedah ngainstall deui nyaéta tés.

  14.   Alba cenahna

    Abdi laun sareng kuring bingung jalma-jalma ... kuring henteu ngartos anu kadua xD disalin 'kumaha kuring ngantepkeun dina LMDE kuring? o3o sabab harita enya, kuring meunang hiji? ukuran dunya dina lulugu sareng henteu ngartos naon-naon anu dilakukeun, dina léngkah katilu; w; Abdi laun ~

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Nah henteu pisan ... mojangna henteu pernah laun, éta budak lalaki gancang teuing HAHAHA.
      Teu aya anu serius deui 😀

      Debian ogé LMDE dina Iceweasel henteu ngonpigurasi pikeun nunjukkeun distro, naon anu bakal kami laksanakeun di dieu nyaéta ngonpigurasikeunana pikeun nunjukkeun éta.

      Nalika kuring maca, léngkah # 1 henteu kéngingkeun anjeun damel, leres?
      Dina léngkah # 2 nyaéta dimana aya masalah 😀
      Perhatoskeun yén sakali dina "about: config", aya filter bar dimana anjeun tiasa nyerat, nyerat aya "agén" (tanpa tanda petik) sareng tingali sacara saksama upami anu nembongan sakedik di handap, nyaéta ieu: umum.useragent.override

      Upami éta némbongan, anjeun pencét katuhu dina téks atanapi lapangan éta, sareng anjeun masihan pikeun ngarobih, tingali ... ieu poto pikeun panduan anjeun:
      https://blog.desdelinux.net/wp-content/uploads/2011/12/user-agent-firefox.jpeg

      Kuring parantos nyirian atanapi nyorot naon anu penting 😉

      Sakumaha anu kuring carioskeun, anjeun pencét katuhu-na teras pencét ngarobih, jandela alit bakal muncul dimana anjeun bakal nempatkeun ieu:
      Iceweasel/5.0 (X11; Linux i686; rv:8.0) Gecko/20111108 Debian/5.0

      Sareng siap.
      Nyatana ... Kuring ninggalkeun koméntar ieu kalayan parobihan 😀

      Ayeuna ... bisi henteu katingali ku anjeun umum.useragent.override Dina pilihanna, tong hariwang, pencét katuhu dina bagian bodas sareng pilih Anyar - »Ranté, sareng anjeun bakal ningali kotak alit dimana anjeun kedah nyerat naon anu kuring nempatkeun sateuacanna 😉

      Nya éta, anjeun carioskeun ka kami upami éta cocog pikeun anjeun atanapi henteu ... sareng leres, upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, tong hariwang, anjeun nyarios kitu sareng kuring bakal ngajantenkeun anjeun pidéo pidéo, éta leres-leres henteu ' t beuratkeun kuring atanapi ngaganggu kuring 😉

      Surak

      1.    Alba cenahna

        LOL ku hal anu mimiti xD

        Masalah kuring ieu

        Kusabab henteu terang ide mana nilai-nilai éta asalna atanapi naon waé pfffft (sareng kuring masih henteu terang ti mana asalna ti LOL) tapi teu nanaon, énjing kuring badé nempatkeun kana desktop (Abdi dina laptop): B Hatur nuhun pisan Gaara .w.

        Ayeuna ... hal anu kuring perhatoskeun nganggo laptop di luhur situs ... Sigana mah sapertos kieu http://i70.photobucket.com/albums/i90/LifeBinnacle/For%20webs/lol.png … Naha sabab kuring nganggo xubuntu dina pangkuan? (Kuring bakal nempatkeun LMDE di énjing, asa teu meunang touchpad orok, janten kuring nyaluyukeun sareng tutorial anu kuring tingali dina blog ~)

        Hatur nuhun pisan deui!

        1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

          Sabenerna aya masalah sareng cache browser lol, bersihkeun cache atanapi ngalakukeun [F5] dugi ka Firefox nganggo spanduk énggal sanés spanduk anu lami (anu mana anu ditingalikeun) 🙂

          1.    Alba cenahna

            Tingali naon anu kuring hasilkeun tina ngaréspon puncak wengi anu langkung saré tibatan hudang, Gaara anu alus mah xD henteu aya anu ningali kencan kuring LOL anu diperyogikeun pikeun disebatkeun nyaéta masalah kuring nyaéta kieu:

            Iceweasel / 5.0 (X11; Linux i686; rv: 8.0) Gecko / 20111108 Debian / 5.0

            Abdi parantos hilap HTML lol éta data anu kuring henteu terang asalna ti xD ​​Nuhun ogé: B

  15.   Perseus cenahna

    Nguji…

  16.   Alba cenahna

    Kuring nagging deui xD sareng dua mamang o3o

    1) Naha bakal aya dukungan kanggo LMDE salain ti logo Debian?

    2) Kumaha ngonpigurasikeun UserAgent di Midori? xD

    1.    Alba cenahna

      Kuring gaduh Xubuntu dina pangkonan xD Abdi hilap nyarios o3o dimana kuring nganggo Midori

  17.   David Segura M. cenahna

    Hayu urang tingali naha ayeuna robih janten mint sareng lirén nunjukkeun logo ubuntu

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Yup, éta robah 🙂

    2.    rayonan cenahna

      [b] uji coba [/ b]

  18.   TavK7 cenahna

    Nguji 1,2,3 Tés Cakra- tés Cakra….

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Dina koméntar éta moal robih, anjeun kedah tingali spanduk di luhur 😉

      1.    TavK7 cenahna

        Dina spanduk upami logo robih kana logo Cakra tapi dina ikon éta henteu (?)
        Nya kuring ngarepkeun aranjeunna nerapkeun ikon / logo Chakra xD anu kuat pisan

        Salam!

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          HAHA nya éta dina koméntar, supados logo na némbongan sareng sapertos kitu kami nganggo plugin ... tapi plugin na TEU didamel ku kami, kirang langkungna, kuring kedah parios naha légal pikeun ngarobih plugin ieu, kuring henteu terang perkawis ieu 🙂

          Wasalam

          1.    TavK7 cenahna

            Ahh teras tenang, kuring wareg ku Tux anu kuat, janten bakal tetep misteri naon distro anu kuring anggo hahaha

            Surak! 😀

  19.   moscosov cenahna

    1… 2… 3… tingali tés…

  20.   ren434 cenahna

    nguji tés

  21.   ren434 cenahna

    tina tés cakra

    1.    ren434 cenahna

      ti tés cakra 123

  22.   Christopher cenahna

    Nuhun, kuring parantos lebet Tina Linux sareng logo Debian nembongan: D ...

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hébat 😀

  23.   moony cenahna

    nguji, ngaluarkeun sami logo tina sistem kuring parantos muncul-

  24.   VisitntX cenahna

    nguji upami kuring ngagaduhan debian

  25.   ngepung84 cenahna

    Abdi gaduh sakedik masalah
    ku gaduh ieu dina agén pangguna:
    "Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64; rv: 7.0.1) Gecko / 20100101 openSUSE"
    ieu kajantenan di google:
    http://box.jisko.net/i/d771ca79.png

    Upami kuring ngan ukur nyésakeun openSUSE atanapi SUSE dina halaman éta nunjukkeun yén kuring nganggo openSUSE tapi ieu kajantenan di google:
    http://box.jisko.net/i/820a7bcd.png

    sareng upami kuring klik katuhu ngareset ranté agén pangguna ieu kajantenan:
    http://box.jisko.net/i/20da4ac6.png

    Janten, naon anu janten konfigurasi anu leres pikeun ngajaga google sapertos gambar terakhir?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Coba ieu:

      Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:9.0.1) Gecko/20100101 openSUSE Firefox/10.0.1

      1.    ngepung84 cenahna

        Abdi nyungkeun hapunten tina waktos reureuh ngajawab tapi kuring di dieu.
        hatur nuhun pisan! 🙂

  26.   anubis_linux cenahna

    nguji pangguna-agén sareng midori

  27.   anubis_linux cenahna

    Sigana mah kuring bingung heheej nyobian deui

  28.   diazepam cenahna

    ujian

    1.    diazepam cenahna

      tés2

  29.   mdrvro cenahna

    Hehe tés 1….

  30.   mdrvro cenahna

    Hehe test # 2 hehe ayeuna sigana mah….

  31.   ajag cenahna

    Pesen tés # 1.

  32.   Marco cenahna

    pesen uji, ti OpenSuse

  33.   Bervariasi cenahna

    Éta bakal jalan…?

    1.    Marco cenahna

      siga kitu !!!!

    2.    Bervariasi cenahna

      Nguji deui ...

  34.   itrative cenahna

    Nguji agén pangguna henteu jalan ..

    ieu milik kuring:

    Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64; rv: 11.0) Gecko / 20100101 Firefox / 11.0 Iceweasel / 11.0

  35.   itrative cenahna

    éta parantos tiasa dianggo hahaha ..

  36.   Ganggang cenahna

    Nguji ... 🙂

  37.   Alberto cenahna

    Abdi ogé hoyong nyobian tina android kuring 😛

  38.   Roberto cenahna

    Nguji

  39.   Roberto cenahna

    Sareng nyobian deui 😀

  40.   Roberto cenahna

    Gaduh hroa ..

  41.   Miguel cenahna

    Nguji!

  42.   pikirkeun cenahna

    nguji Abdi hoyong ningali naha éta kaluar

  43.   pikirkeun cenahna

    ieu hébat hatur nuhun pisan !!!!!

  44.   Panggangan cenahna

    tés!

  45.   nxs.davis cenahna

    Abdi ngiringan tés

  46.   zypper cenahna

    Nguji tés….

  47.   zypper cenahna

    nyobian deui ...

  48.   zypper cenahna

    sakali deui..

  49.   Cina cenahna

    Abdi nyobian

  50.   Cina cenahna

    // buktina

  51.   Gustavo Castro cenahna

    * Nguji *
    Naha aya anu terang kumaha ngarobihna kana Epiphany / Wéb?
    Salam 😀

  52.   dmian6 cenahna

    Koméntar uji 🙂

  53.   dmian6 cenahna

    Ngan upami LMDE masih teu ngagaduhan dukungan?

  54.   ABAGAG cenahna

    Nguji !! ..

  55.   Ganggang cenahna

    Kuring gaduhna sapertos kieu> Mozilla / 5.0 (X11; Fedora / Linux i686; rv: 12.0) Gecko / 20100101 Firefox / 12.0

    Éta dianggo saé pikeun kuring 🙂

  56.   pandev92 cenahna

    Nguji agén pangguna 1 konfigurasi… .2… .3

  57.   Greenux cenahna

    tés

    1.    Greenux cenahna

      tés 2

      1.    Greenux cenahna

        tés 3

  58.   Jose cenahna

    OK

  59.   chrisnepite cenahna

    Rendam di Midori ~ (=

  60.   chrisnepite cenahna

    tés anu sanés ... sareng ku cara kuring ngantepkeun string Ubuntu 12.04 / Midori 0.4.3

    Mozilla / 5.0 (X11; Linux: Ubuntu 12.04; rv: 2.0b8pre) Gecko / 20101011 Midori / 0.4.3

  61.   Hyuuga_Neji cenahna

    tés Debian-GUTL (Reman Debian 6.0-LXDE)

  62.   david cenahna

    jalan?

  63.   david cenahna

    sareng ayeuna?

  64.   chrisnepite cenahna

    Nguji ti Crunchbang 11 =)

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hehehe… kumaha keren logo na kaluar? 😉

  65.   Baltazar Calderon cenahna

    Nuhun 😀

  66.   TUDz cenahna

    Nguji ti Arch Linux. Leres pak 🙂

  67.   Oberost cenahna

    ujian

    1.    Oberost cenahna

      sareng desktop

      1.    Daniel cenahna

        ujian

  68.   nashua cenahna

    uji

  69.   ujian cenahna

    tés +

    1.    Blazek cenahna

      Tungtungna kuring cicing dina ArchLinux.

  70.   henteu aya namina cenahna

    Nguji tés…

  71.   Don_Someone cenahna

    Nguji ... nguji ... nguji (pikeun kaopat kalina?)

  72.   Don_Someone cenahna

    Nguji Agén Pamaké (kanggo kaping 5)

  73.   entong saha cenahna

    Naha koméntar kuring henteu kaluar? aduh, .. Abdi nyobian sababaraha kali deui

    Nguji ... (kanggo kaping 6)

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Aranjeunna memang kaluar, ngan aranjeunna ngantosan moderasi.
      Nyaéta, nalika pangguna énggal komentar dina blog, salaku ukuran kaamanan aranjeunna angkat kana antrian moderasi, maka saatos 5 atanapi 10 koméntar anu dilakukeun ku pangguna, ieu (nyaéta koméntar) katingali tanpa kedah diliwatan ku moderat 🙂

  74.   Aaron Mendo cenahna

    Pangujian ti Fedora 17.

  75.   Jovani cenahna

    ujian

  76.   Jovani cenahna

    tés2

  77.   Jovani cenahna

    Tés 3

  78.   Jovani cenahna

    tés4

  79.   Jovani cenahna

    tés5

  80.   Jovani cenahna

    Tés 6

    1.    Lex.RC1 cenahna

      tingali, sareng upami nalika anjeun nyobian tés anjeun ngarobih distro ??? ggg

  81.   Augusto cenahna

    Nguji

  82.   Angelo cenahna

    Nguji upami éta jalan

  83.   patodx cenahna

    Hatur nuhun!!! éta digawé dina touch ..

  84.   TUDz cenahna

    Nguji 😀

  85.   Oberost cenahna

    Langkung tés

  86.   Oberost cenahna

    nu lain

  87.   Abraham cenahna

    tés

  88.   Abraham cenahna

    ningali deui

  89.   Abraham cenahna

    xd terakhir

  90.   Abraham cenahna

    Saé pisan, hatur nuhun 😀

  91.   AMLO cenahna

    Nguji… ..

    1.    Manual Sumber cenahna

      WTF? Naon anu dilakukeun ku peramal anu jauh di arah ieu? o_O

  92.   B1tBlu3 cenahna

    Nguji…

  93.   B1tBlu3 cenahna

    tés kadua

  94.   B1tBlu3 cenahna

    Tes katilu sareng terakhir

  95.   Juan Carlos cenahna

    Henteu aya anu tiasa nyarios, ngan ukur nguji pangguna.

    1.    Juan Carlos cenahna

      Kaluar tina sapuluh ... Aduh

      1.    Juan Carlos cenahna

        ????

        1.    Juan Carlos cenahna

          Lapsus ... punten

  96.   Hyuuga_Neji cenahna

    nguji deui UserAgent anu sateuacanna mikawanoh debian sareng henteu deui

    1.    Manual Sumber cenahna

      Sakumaha anu kuring parantos bébéja ka anjeunSanés yén éta dianggo pikeun anjeun sateuacanna, éta kode éta salah sareng Debian mangrupikeun hiji-hiji distro anu ditingalikeun.

  97.   Hyuuga_Neji cenahna

    nice tux tapi abdi hoyong spiral kuring

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Naon UserAgent anjeun nempatkeun? … Kusabab bagian tina kode anu mikawanoh Debian henteu robih pisan O_O

  98.   Claudio cenahna

    Hayu urang tingali naon anu lumangsung sareng modifikasi pos ...

    1.    Claudio cenahna

      Suksés, hatur nuhun kana sumbangan Debian Testing Xfce \ m / xD

  99.   longinus cenahna

    Ti Arch LInux

    1.    longinus cenahna

      Hébat! hatur nuhun kanggo tulisanana.

  100.   henteu aya namina cenahna

    * Nguji agén pangguna kuring

    (Punten ngarépotkeun)

    1.    henteu aya namina cenahna

      (Nguji deui)

    2.    henteu aya namina cenahna

      (Nguji ku ngalirkeun Iceweasel ngalangkungan Firefox)

    3.    henteu aya namina cenahna

      Ayeuna enya (kuring miharep kuring henteu cai deui waktos ayeuna)

      Nguji…

      1.    henteu aya namina cenahna

        Nguji…

      2.    henteu aya namina cenahna

        Deui…

      3.    henteu aya namina cenahna

        Deui

      4.    henteu aya namina cenahna

        Ampir…

      5.    henteu aya namina cenahna

        Nya parantos.

      6.    henteu aya namina cenahna

        Anu terakhir haha

        1.    henteu aya namina cenahna

          Ayeuna enya anu terakhir haha

        2.    henteu aya namina cenahna

          Nguji ……

        3.    henteu aya namina cenahna

          Hiji deui….

          1.    henteu aya namina cenahna

            Nguji saatos lami

  101.   scaamanho cenahna

    uji

  102.   Mystog @ N cenahna

    Ieu parantos nempatkeun kuring kedah ... jenis naon anu kuring nganggo xubuntu

    1.    Mystog @ N cenahna

      Ah enya henteu 🙂

  103.   Anon cenahna

    tés ..

  104.   henteu aya namina cenahna

    Nguji

    1.    henteu aya namina cenahna

      Hapunten anu kasulitan (kuring sareng ékspérimén kuring).

      Salam.

    2.    henteu aya namina cenahna

      "Firefox Debian"? naon hal éta ???
      Ngan nalika kuring pikir kuring leres

      * Nguji…

    3.    henteu aya namina cenahna

      Kuring perhatoskeun nalika ngarobih agén pangguna sakapeung plugin wéb henteu tiasa leres leres.

    4.    henteu aya namina cenahna

      Siap, sadayana tiasa dianggo pikeun kuring.

  105.   Diego cenahna

    Lalajo éta kaluar

  106.   jotaele cenahna

    Ngarobih 🙂

  107.   henteu aya namina cenahna

    Nguji […]

  108.   test_user cenahna

    Nguji…

  109.   elendilnarsil cenahna

    Nguji…

  110.   Alex cenahna

    Teu tiasa nganggo 'general.useragent.vendor'?

  111.   INDX cenahna

    Nguji ti Xubuntu sareng Firefox ...

    1.    INDX cenahna

      Tes kadua…

      1.    INDX cenahna

        Kasempetan terakhir.

  112.   eleefece cenahna

    Nguji tés ... suse, 1 2, 3

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Sareng jalan 😀

  113.   lolopolooza cenahna

    hayu urang tingali naha distro kuring kaluar

  114.   lolopolooza cenahna

    Sigana mah upami hehehe

  115.   lolopolooza cenahna

    Hayu urang tingali naha éta lancar!

  116.   Kakarot cenahna

    .. tés

    1.    Kakarot cenahna

      Oh muhun!

      1.    Kakarot cenahna

        Terakhir !!

  117.   Dahar sareng cenahna

    Hatur nuhun pisan!
    Ayeuna sadayana bakal terang distro mana anu kuring anggo 😛
    Kuring parantos nganggona:
    Mozilla / 5.0 (X11; Linux: Kubuntu i686; rv: 9.0a2) Gecko / 20111108 Firefox / 16.0.1

    1.    Dahar sareng cenahna

      Hayu urang tingali naha éta langkung saé ayeuna ...

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun parantos kabagi 😀

  118.   helena_ryuu cenahna

    hayu urang tingali kumaha rupana

  119.   Dahar sareng cenahna

    Boo! ..
    OpenSUSE, abdi bogoh ka anjeun!

    1.    Dahar sareng cenahna

      Hapunten OpenSUSE, kuring nipu anjeun sareng Fedora.

      1.    Dahar sareng cenahna

        Hapunten Fedora, kuring nipu anjeun sareng Arch!

  120.   Dahar sareng cenahna

    nguji

    1.    Dahar sareng cenahna

      Ieu conto sindrom distro hopper xD

  121.   TUDz cenahna

    Hapunten kuring henteu tiasa kéngingkeun logo Linux Mint pikeun némbongan ku ngaganti Agén pangguna. Batur tiasa ngabantosan abdi? Linux mint 14 - Firefox 17

    1.    rayonan cenahna

      Anggo ieu
      Mozilla / 5.0 (X11; Linux Mint 14; Linux i686; rv: 17.0) Gecko / 20100101 Firefox / 17.0

  122.   Pareuman cenahna

    tés

  123.   Oberost cenahna

    Tés 4

  124.   TUDz cenahna

    tés

  125.   iCOMECON cenahna

    bo

  126.   diazepam cenahna

    Tés 1

  127.   Christopher castro cenahna

    Tes: D ...

    Abdi tiasa ngabayangkeun koropak anu nyerat éntri: \

  128.   Leo cenahna

    Mangpaat pisan !!!!

  129.   Leo cenahna

    Nyobian deui !!
    (Hayu urang eusian ieu ku tés 🙂)

  130.   Blazek cenahna

    tés

  131.   Blazek cenahna

    nyobian deui

  132.   aleexfrost cenahna

    Sigana mah blog henteu ngagaduhan ikon pikeun os os

  133.   kronos cenahna

    Sanés kanggo Manjaro ogé 😉

  134.   kronos cenahna

    Panasaran, di dieu kuring kéngingkeun Manjaro, tapi dina panel di bagian luhur Debian: /

  135.   kronos cenahna

    Tapi kuring henteu sareng Iceweasel: /

  136.   abdi cenahna

    Nguji…

  137.   Oberost cenahna

    lalala

  138.   Kaku cenahna

    Nguji: 3

  139.   andrx cenahna

    Nguji ... ^^

  140.   Marcelo cenahna

    tés

  141.   Bervariasi cenahna

    Hayu tingali naon anu kuring kénging ...

  142.   Blaire pascal cenahna

    Nguji pangguna.

  143.   dmourgueth cenahna

    tés….

    1.    dmourgueth cenahna

      ujian

  144.   Ale cenahna

    tés

  145.   Ale cenahna

    di Pulo Jawa

  146.   Ale cenahna

    yyyy

  147.   Ale cenahna

    Abdi henteu ngartos
    Abdi ngalakukeun anu lepat
    Boh kuring kéngingkeun google Chrome atanapi kuring kéngingkeun safari
    sareng kuring henteu terang kumaha nempatkeun méja
    Batur anu tiasa ngajelaskeun kuring punten
    ari anu kuring pasang ieu

    Mozilla / 5.0 (X11; U; Linux i686; en-US) AppleWebKit / 534.16 (KHTML, sapertos Gecko) Linux Mint / 13 Firefox / 19.0 Safari / 534.16

  148.   Ale cenahna

    zzzz

  149.   Ale cenahna

    cccc

  150.   Ale cenahna

    zzz

  151.   Ale cenahna

    Direngsekeun
    Gracias

  152.   Root87 cenahna

    ujian

  153.   pixie cenahna

    ????

  154.   dae cenahna

    🙁

  155.   dae cenahna

    mmm

  156.   Pareuman cenahna

    wartos

  157.   Pareuman cenahna

    ujian

  158.   Pareuman cenahna

    Hiji deui

  159.   José cenahna

    Tés LMDE

  160.   José cenahna

    Kumaha damang

  161.   José cenahna

    Deui: - [

  162.   José cenahna

    De nuevo

  163.   TheDary cenahna

    ARCH LINUX <3

    1.    TheDary cenahna

      Teu hasil 🙁

      1.    TheDary cenahna

        Ayeuna upami 😀

  164.   Lord cenahna

    tés

    1.    Lord cenahna

      deui

  165.   Greenux cenahna

    urang tingali

  166.   gerker cenahna

    nguji…

  167.   gerker cenahna

    sigana henteu 🙁

  168.   ChristianBPA cenahna

    Pikaresepeun, tés

  169.   Nestor cenahna

    Nguji…

  170.   Nestor cenahna

    Cobaan ka 2 ...

  171.   dmourgueth cenahna

    szgzdg

    1.    dmourgueth cenahna

      ???

  172.   elMor3no cenahna

    Nguji pangguna-agén

  173.   andrx cenahna

    Nguji pangguna ...

  174.   TUDz cenahna

    ujian

  175.   itachi cenahna

    heuheuheuheu

  176.   TUDz cenahna

    méong

  177.   TUDz cenahna

    ssvdsvsd

  178.   troli cenahna

    Tralala

  179.   itachi cenahna

    woooooooooooooooo

  180.   mcbanana cenahna

    Nguji pangguna ...

    1.    mcbanana cenahna

      Goréng teuing kuring henteu ngartos anu saé, kuring nempatkeun salaku "Heboh / 3.4.6"
      salam! lawangna saé pisan

  181.   Oscar cenahna

    Hatur nuhun pisan! Abdi nembe nyobian ...

  182.   Snock cenahna

    tés

  183.   mcbanana cenahna

    hmm

  184.   itachi cenahna

    tina tés

  185.   Andrex cenahna

    Urang tingali…

    1.    izzyvp cenahna

      hayu tingali naon kuring meunang

      1.    izzyvp cenahna

        kayu manis henteu kaluar 🙁

        1.    ucing cenahna

          tambahkeun lingkunganana kana tungtung agén pangguna anjeun

  186.   Juan cenahna

    Nguji…

  187.   itachi cenahna

    weeeeeeeeeeeeeee

  188.   itachi cenahna

    ayeuna ??

  189.   itachi cenahna

    ver a

  190.   itachi cenahna

    ummm

  191.   yesus israel perales martinez cenahna

    ieu ngan ukur pikeun nguji upami anjeunna nyengkram fedora kuring 😀

  192.   kennatj cenahna

    Saatos ngalakukeun ieu nalika kuring hoyong asupkeun google plus éta ngawartoskeun kuring Paramban anjeun henteu didukung deui.
    Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64; rv: 20.0) openSUSE razorqt Gecko / 20100101 Firefox / 20.0

    Langkung saé nganggo penyuluhan xD

  193.   Pareuman cenahna

    Nguji sareng Debian.

  194.   Jembar cenahna

    Hayu urang coba

  195.   Jembar cenahna

    Kusabab kuring males pisan, kuring parantos ngarobih ti User Agent Switcher, papanjangan pikeun firefox anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun éta:

    https://addons.mozilla.org/es/firefox/addon/user-agent-switcher/?src=ss

    Anjeun tiasa gaduh sababaraha propil upami anjeun hoyong sareng ngarobihna atanapi ngarobih ku jalan, kalayan diklik saderhana

  196.   Jonathan cenahna

    Abdi badé nyobian….

  197.   Jonathan cenahna

    ....

  198.   Jonathan cenahna

    mmm

  199.   Jonathan cenahna

    Abdi parantos tiasa .. hehe

  200.   Tong sampah cenahna

    tés ti rhel

  201.   Pareuman cenahna

    Nguji sareng Firefox.

    1.    Pareuman cenahna

      deui

  202.   Pareuman cenahna

    Kalayan lingkungan ayeuna

  203.   Hyuuga_Neji cenahna

    Kuring nganggo pangotéktak anyar janten didieu kuring nyobian ti Debian + LXDE + Firefox 20.0.1

    1.    Hyuuga_Neji cenahna

      éta pasti henteu jalan nempatkeun:

      Mozilla / 5.0 (X11; Linux i686; rv: 7.0.1) Gecko / 20100101 Debian Firefox / 20.0.1

      Teras abdi badé ngintunkeun anjeun LXDE .svg sahingga anjeun tiasa ngalebetkeunana dina wp-user-agent

  204.   Sys cenahna

    Nguji ti Kubuntu ...

  205.   Sys cenahna

    OKÉ !!

  206.   Dante Mdz. cenahna

    Hapunten ngagunakeun blog salaku tempat uji coba.

    1.    Dante Mdz. cenahna

      Ku jalan kitu, naha aya anu tiasa nyebatkeun nami plugin anu dianggo WordPress pikeun nunjukkeun OS sareng panyungsi koméntar (anu tiasa urang tingali di dieu)?

    2.    Dante Mdz. cenahna

      Kumaha carana aranjeunna tiasa nempatkeun lingkungan desktop di Agén pangguna (mis. KDE, Unity)?
      Salaku tambahan halaman anu ngadeteksi Anggota-Agén (éta henteu mikawanoh sadayana OS)
      http://www.useragentstring.com/

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Kami ngarobih UserAgent tina peramban anu nunjukkeun lingkungan anu kami anggo, dina gilirannana kuring ngadamel program plugin blog supados mikawanoh lingkungan sareng nunjukkeun logo na, baca langkung lengkep di dieu: https://blog.desdelinux.net/desdelinux-tambien-te-muestra-el-entorno-de-escritorio-que-usas-en-tus-comentarios/

  207.   Blazek cenahna

    tés ……….

  208.   Blazek cenahna

    tés 2 ………

  209.   tés cenahna

    Éta buktina

  210.   Juan Camilo cenahna

    Nguji

  211.   xan cenahna

    ujian

  212.   xan cenahna

    nu lain

  213.   itachi cenahna

    pssssssss

    1.    itachi cenahna

      ayeuna langkung saé sareng kde

  214.   Pablo cenahna

    Hayu urang tingali naha éta hasil Kuring keur nguji

  215.   Pablo cenahna

    Sigana mah éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, punten bantosan kuring gaduh Pir linux 7 atanapi pear os

    1.    Dante Mdz. cenahna

      Kuring ngagaduhan Debian 7 sareng Gnome, sareng kuring nganggo firefox salaku panyungsi, anjeun tiasa nganggo ieu pikeun rujukan:
      Mozilla / 5.0 (Gnome; Linux i686; rv: 21.0) Gecko / 20100101 Debian / 7.0 Firefox / 21.0

      ó

      Mozilla / 5.0 (Gnome; Linux: Debian i686; rv: 21.0) Gecko / 20100101 Firefox / 21.0

  216.   Zironida cenahna

    tés…

    1.    Zironida cenahna

      2 ...

  217.   Wisp cenahna

    1

  218.   Wisp cenahna

    2

  219.   Zironida cenahna

    ujian

  220.   Wisp cenahna

    3

  221.   Leo cenahna

    Hiji komentar deui !!!

  222.   itachi cenahna

    ea

  223.   Blazek cenahna

    nguji…

  224.   Blazek cenahna

    tés …………… ..

  225.   Blazek cenahna

    final

    1.    John cenahna

      ver a

  226.   Israél cenahna

    nguji

  227.   Israél cenahna

    :O

  228.   MorOdox cenahna

    ...

  229.   Pavloco cenahna

    Nyobaan deui, kuring gering meunang ubuntu.

  230.   Manuel R. cenahna

    Nguji…

  231.   3r3n0 cenahna

    Pikeun anu hoyong terang, di http://www.whatsmyuseragent.com/ Aranjeunna tiasa kéngingkeun tali idéntifikasi lengkep pikeun Agén Pengguna masing-masing.

  232.   3r3n0 cenahna

    Ku margi kuring ngadamel parobihan, dina koméntar kuring di luhur senar kuring nyaéta:
    Mozilla / 5.0 (X11; Linux i686; rv: 21.0) Gecko / 20100101 Firefox / 21.0

    Tapi éta tetep henteu nunjukkeun logo CrunchBang ka kuring! Janten kuring mutuskeun pikeun ngaganti kana ieu:
    Mozilla / 5.0 (X11; CrunchBang! I686; rv: 21.0) Gecko / 20100101 Firefox / 21.0

    Dina akhir koméntar ieu kuring bakal terang naha éta hasil atanapi henteu 😉

    1.    3r3n0 cenahna

      Rengse, éta hasil!

      1.    3r3n0 cenahna

        Sareng ayeuna kuring nempatkeun Window Manager (OpenBox)

      2.    3r3n0 cenahna

        Sareng sareng Firefox?

  233.   ZaZz cenahna

    Hayu urang tingali naha éta jalan ...

  234.   ZaZz cenahna

    Kumaha carana kde pikeun némbongan dina kasus kuring?

  235.   ZaZz cenahna

    Abdi henteu nyarios nanaon. Aya 😀

  236.   Diego cenahna

    Tutorial alus teuing! Hatur nuhun kana pangageungna

    Surak (:

  237.   Blazek cenahna

    Gawe !!

  238.   Dragnell cenahna

    Nguji

    1.    Dragnell cenahna

      ujian

  239.   Wisp cenahna

    4

  240.   ChepeV cenahna

    ujian

    1.    ChepeV cenahna

      test2

  241.   Bapak linux cenahna

    Hatur nuhun kana naséhatna

  242.   Jérman cenahna

    Nguji ... 🙂

    1.    Jérman cenahna

      Deui ... 😛

  243.   DMoZ cenahna

    Urang tingali …

  244.   helena_ryuu cenahna

    deui ngédit agén pangguna kuring

    1.    helena_ryuu cenahna

      sareng DE kuring?

      1.    helena_ryuu cenahna

        wéw !!! aya!! = ^. ^ = beurit éta jadi kawaii -w-

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          NGABARAKATAK!!!

  245.   Edan pisan cenahna

    !, », # Nguji….

  246.   Edan pisan cenahna

    !, », # Nguji… .2

  247.   Héléna cenahna

    sakali deui xD

    1.    Héléna cenahna

      sareng deui -_-

  248.   Lalaki kolot cenahna

    tés

  249.   Lalaki kolot cenahna

    otra vez

  250.   Wisp cenahna

    5

  251.   Wisp cenahna

    6

  252.   Androbit cenahna

    Nguji

  253.   Javier Orozco cenahna

    Hahahaha, kuring parantos lami sareng ieu akhirna saur kuring "nyerah", kuring bahkan masang ekstensi "User Agent Switcher" di Iceweasel tapi teu aya kasus, kuring gaduh tingkat brutalitas leutik dinten ieu atanapi henteu obsesi kusabab kuring henteu ngartos. Anggo: Parabola GNU / Linux-libre, kalayan Iceweasel 23.0.1, sareng lingkungan desktop LXDE, tapi Debian kaluar, sigana mah tina peramban: p (Abdi hoyong ngantunkeun 2 propil pikeun ngarobih, hiji sareng Arch + Iceweasel + LXDE , sabab Parabola Éta henteu dirojong saur kuring, sareng anu sanésna sareng Safari + Trisquel + Aero salaku ironi trolling, hahaha).

    1.    Javier Orozco cenahna

      Nguji ... xD!

    2.    Javier Orozco cenahna

      Oh, sahenteuna anjeun tiasa ningali sebaranana, kalayan éta kuring wareg: p

  254.   itachi cenahna

    hayu urang tingali naha openbox anyar kuring kaluar

  255.   itachi cenahna

    ayeuna?

  256.   itachi cenahna

    Ummu

  257.   Wisp cenahna

    8

  258.   patodx cenahna

    nguji…

  259.   patodx cenahna

    Tés 2.0

  260.   patodx cenahna

    dina waktos anu sanés

  261.   edgar.kchaz cenahna

    Nguji, hapunten abdi ...

    1.    edgar.kchaz cenahna

      Pos ieu kedahna ngagaduhan fungsi sareng judul sapertos «Nguji Agén pangguna anjeun didieu» XD ...

  262.   Juan Camilo cenahna

    Nguji…

  263.   Manuel Solis-Zavala cenahna

    Hayu urang tingali naha éta jalan ...

  264.   Manuel Solis-Zavala cenahna

    Ayeuna?

  265.   Manuel Solis-Zavala cenahna

    !!

  266.   Blaire pascal cenahna

    nguji

  267.   Wisp cenahna

    9

  268.   Wisp cenahna

    10

  269.   Ivan Molina cenahna

    Sampurna *. *

    ñ.ñ

  270.   naon ari anjeun inpota cenahna

    Nguji *. *

    1.    naon ari anjeun inpota cenahna

      dsd

  271.   Tesla cenahna

    Nguji agén pangguna énggal kuring! 😉

  272.   edgar.kchaz cenahna

    Nguji deui ...

    1.    edgar.kchaz cenahna

      Ok, ^ _ ^ ...

  273.   Wisp cenahna

    mariksa

  274.   Wisp cenahna

    otra vez

  275.   Wisp cenahna

    deui 2

  276.   patodx cenahna

    tés1

  277.   patodx cenahna

    Tés 2

  278.   1 cenahna

    rrtt

  279.   O_Pixote_O cenahna

    tés

    1.    O_Pixote_O cenahna

      nyobian deui

      1.    O_Pixote_O cenahna

        panungtungan waktos

  280.   patodx cenahna

    balik deui ka Debian ti Arch sareng uji xd

  281.   patodx cenahna

    otra vez

  282.   patodx cenahna

    deui

  283.   patodx cenahna

    anjeunaa

  284.   patodx cenahna

    mariksa ...

  285.   Tong sampah cenahna

    tés

  286.   Angel_Le_Blanc cenahna

    Nguji

  287.   clow_eriol cenahna

    Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64; rv: 7.0.1) Gecko / 20100101 Linux Mint / 16 firefox / 26.0

  288.   clow_eriol cenahna

    Nguji

  289.   nguji cenahna

    Ngan pikeun nguji agén pangguna kuring

    1.    nguji cenahna

      otra vez

      1.    nguji cenahna

        panungtungan kuring miharep

        1.    nguji cenahna

          deui

          1.    nguji cenahna

            sabab anjeunna hate pisan ka kuring

  290.   nguji cenahna

    Sareng di luhur ngalakukeun spam

    1.    nguji cenahna

      panungtungan

  291.   Pablo cenahna

    Nyobaan deui

  292.   David Lozano Campillo cenahna

    Nguji agén pangguna

  293.   David Lozano Campillo cenahna

    Tés anu sanés

  294.   cookie cenahna

    Nguji…

    1.    cookie cenahna

      Deui…

      1.    cookie cenahna

        Urang tingali…

  295.   cookie cenahna

    nguji ...

    1.    cookie cenahna

      ...

      1.    cookie cenahna

        ...

        1.    cookie cenahna

          ...

          1.    DaCooks cenahna

            nguji OS dasar

          2.    DaCooks cenahna

            ...

  296.   edgar.kchaz cenahna

    Pariksa deui ...

    1.    edgar.kchaz cenahna

      Deui…

      1.    edgar.kchaz cenahna

        Wow…

      2.    edgar.kchaz cenahna

        Deui geez ...

      3.    edgar.kchaz cenahna

        Urang tingali…

    2.    edgar.kchaz cenahna

      Abdi leuleus: (...

      1.    edgar.kchaz cenahna

        AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ...

  297.   JK cenahna

    Tés ka-1

    1.    JK cenahna

      Saé pisan, CrunchBang tercinta kuring nembongan
      Tés ka-2 (ngareset nilai ranté sareng mastikeun yén sacara standar éta henteu grab)

      1.    JK cenahna

        Tés ka-4
        Kuring balik kana vérsi anu munggaran

        Hatur nuhun 3rn3st0, tanpa koméntar kuring kuring moal sanggup ngalakukeunana, saha anu bakal ngabayangkeun tanda seru di gigireun CrunchBang

  298.   JK cenahna

    Tés ka-3
    Éta ogé tiasa sapertos kieu

  299.   rainerhg cenahna

    Nguji…

  300.   3r3n0 cenahna

    Éta bakal jalan?

    1.    3r3n0 cenahna

      Hayu urang tingali naha tés ieu jalan

    2.    3r3n0 cenahna

      Henteu aya kajadian anu samemehna. Hayu urang tingali anu ieu.

    3.    3r3n0 cenahna

      Mudah-mudahan ieu bakal dibéréskeun sakali sareng sadayana.

  301.   3r3n0 cenahna

    Sareng ieu?

  302.   @dunya cenahna

    Hiji dua tilu, uji coba, muhun hehehehe

  303.   @dunya cenahna

    123 kanggo ningali naha marka kde anjeunna

  304.   Edgar J. Portillo cenahna

    Nguji sakali deui….

    1.    Edgar J. Portillo cenahna

      Deui…

      1.    Edgar J. Portillo cenahna

        Deui ...

        1.    Edgar J. Portillo cenahna

          Deui…

          1.    Edgar J. Portillo cenahna

            Ahhh oh hayu ...

          2.    Edgar J. Portillo cenahna

            Waktos Penultimate ...

  305.   jimat_linux cenahna

    Halaman resmi tés XD

  306.   wada cenahna

    Agén pangguna 01 tés

    1.    wada cenahna

      Sampurna 🙂

  307.   Janik Ramirez cenahna

    Nguji

    1.    Janik Ramirez cenahna

      Hiji deui

  308.   Janik Ramirez cenahna

    nu lain

  309.   Janik Ramirez cenahna

    nguji

    1.    Janik Ramirez cenahna

      Urang tingali

      1.    Janik Ramirez cenahna

        Lain ku lubuntu

  310.   Federico cenahna

    tés

  311.   5ul1v4n cenahna

    Nguji ... 😀

  312.   5ul1v4n cenahna

    Tés 2

  313.   5ul1v4n cenahna

    Tés kromium: v 3

  314.   Federico cenahna

    tés fedora

  315.   mat1986 cenahna

    Nguji…

  316.   NGABARAKATAK cenahna

    ....

  317.   sésaan72 cenahna

    Tes anu sanés….

  318.   sésaan72 cenahna

    Tés anu sanés

  319.   sésaan72 cenahna

    Tés ..

  320.   sésaan72 cenahna

    nguji

    1.    sésaan72 cenahna

      Hiji deui

      1.    sésaan72 cenahna

        Pikeun ningali ieu

  321.   sésaan72 cenahna

    .

    1.    sésaan72 cenahna

      ?

  322.   jimat_linux cenahna

    Sigana mah ieu janten halaman tés

  323.   jimat_linux cenahna

    emm. Halo

  324.   jimat_linux cenahna

    hiji dua

  325.   jimat_linux cenahna

    Abdi henteu tiasa kaluar

  326.   jimat_linux cenahna

    uji

  327.   Santiago cenahna

    uji

  328.   Santiago cenahna

    tes 2

  329.   Santiago cenahna

    tés anu sanés

  330.   Santiago cenahna

    .

  331.   Santiago cenahna

    Anjeunna henteu hoyong mikawanoh kuring manjaro 🙁

  332.   Santiago cenahna

    ..

  333.   Santiago cenahna

    fg

  334.   Santiago cenahna

    ogé kuring bakal nyarios yén kuring gaduh lengkungan

  335.   Irvandoval cenahna

    Nguji agén pangguna 😛

  336.   Irvandoval cenahna

    Nguji agén pangguna anu sanés (tés terakhir anu kuring janji) xD

  337.   clow_eriol cenahna

    tés, 1 2 3

  338.   Wisp cenahna

    tés uji coba 2

    1.    Wisp cenahna

      tés uji coba 3

      1.    Wisp cenahna

        nguji pamaké agén 4

  339.   2006Pamaké cenahna

    tés ..

    tés ..

    ping(?

    1.    hertz cenahna

      yfyfyf

      test2

  340.   mat1986 cenahna

    Nguji dina Palemoon 🙂

    1.    mat1986 cenahna

      Nyobian deui dina manjaro

  341.   Blazek cenahna

    Nguji pikeun ningali naha éta hasil