Tips: Kumaha ngarobih Agén Pamaké Chromium?

Kami parantos ningali kumaha ngarobihna Agén Pangguna Firefox y opera sareng ayeuna giliran kromium, anu kuring anggo rutin sabab Firefox 8 éta tuang RAM kuring.

Aya ekstensi anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun ieu, tapi kusabab larangan anu ditumpukeun ku anjeunna Google (indungna pisan) a Kuba Abdi henteu tiasa kéngingkeun aranjeunna janten kuring kedah ngalakukeun ieu ku cara tangan.

Pikeun ieu kami ngédit file /usr/share/applications/chromium.desktop sareng urang milarian garis anu nyebatkeun:

Exec=/usr/bin/chromium %U

Sareng urang nempatkeun sapertos kieu:

Exec=/usr/bin/chromium --user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Debian Chromium/14.0.835.202 Safari/535.1" %U

Upami urang muka tab sareng nempatkeun:

chrome://version/

Urang tiasa ningali Agén Pamaké anu sakirana kirang-langkung bisi kuring kedah sapertos kieu:

--user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/14.0.835.202 Safari/535.1"

Upami anjeun ngabandingkeun sareng garis anu kuring tinggaleun di luhur anjeun bakal ningali yén kuring nambihan Debian sareng kuring ngagentos Chrome ku kromium.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

117 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Naha anjeun terang naon penyuluhan Google, kuring satuju yén aranjeunna mangrupikeun anak indung anu goréng, pikeun nyederhanakeun padamelan, hahahaha, sareng dina distribusi naon anu anjeun parantos gaduh Firefox 8?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Ayeuna kuring henteu émut nami panyambungna. Sareng Firefox 8 teras di Debian, nganggo tar.gz

  2.   Tix cenahna

    Kalayan jalur éta (/usr/share/applications/chromium.desktop) Abdi henteu tiasa mendakan nanaon, sigana éta ngan ukur dianggo pikeun sebaran khusus, karya anu sami di LMDE di Mint 12 henteu sareng kuring anggap éta pikeun Ubuntu sareng Kubuntu ogé.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Mungkin di Ubuntu éta ngarobih nami .desktop, tapi umumna sadaya aplikasi anu muncul dina ménu aya. Milarian ogé, panginten éta disebat Chrome atanapi situ sapertos kitu.

      1.    Alf cenahna

        Dina ubuntu éta aya dina jalur anu ditetepkeun dina postingan, ngan anjeun pencét katuhu dina ikon sareng éta bakal dibuka ku kwrite (kasus kuring), sareng anjeun milarian garisna, kuring ngarobih na kromium dieureunkeun jalan, pikeun yén kuring balikkeun nilai-nilai sakumaha anu kuring dipikagaduh.

  3.   Tix cenahna

    Abdi dina Mint 12 RC.

    120MB plus 54,9mb plus 46mb plus 41mb plus 33mb ngajantenkeun total 294,9mb kalayan ngan 3 tab dibuka
    sareng naék numutkeun monitor sistem. Janten kuring ninggalkeun Chromium sareng badé nyobian browser anu sanésna kirang vampir.

    Kuring parantos katingali saé sareng henteu mendakan nanaon sapertos chromium.desktop, atoh nuhun.

    1.    Jamin samuel cenahna

      Abdi henteu mendakan nanaon .. Abdi dina Linux mint 12

  4.   Oscar cenahna

    Kromium langkung seueur nyéépkeun RAM tibatan Firefox?

    1.    hypersayan_x cenahna

      Aranjeunna meakeun hal anu sami sareng jumlah tab anu sami, ningali halaman anu sami, kalayan konfigurasi anu sami sareng plugins anu sami atanapi sahenteuna anu sami.

      1.    Oscar cenahna

        @hipersayan_x, hatur nuhun tip na.

      2.    Aliana cenahna

        Dina Kubuntu 11.10, sareng Firefox 14, sareng tab 74 (enya, tujuh puluh opat) dibuka, kuring nganggo RAM anu sami sareng Chromium ngan ukur 20-22 ... Sareng upami kuring muka langkung ti 25 Chromium éta bakal janten lambat pisan.

        Sarua dina Mint, Firefox ngéléhkeun Chromium.

        Dina hal kuring sahenteuna henteu leres yén aranjeunna nyéépkeun hal anu sami kalayan tab terbuka anu sami. Upami diperlukeun, kuring nyayogikeun gambar sareng data.

        Kalayan kecap séjén, kuring resep Firefox sareng sajumlah ekstensi na. Pikeun hal anu khusus kuring nganggo Chromium.

        Leres kuring browsing sacara paksa, kuring henteu terang saha waé anu muka seueur tab. Upami anjeun ngan ukur peryogi 3 atanapi 4 soca, panginten Chromium bakal ngajantenkeun anjeun.

        Tapi urang parantos ngabahas éta di tempat sanés.

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          74 tab, muhun.

          "Kuring henteu terang saha waé anu mukaan seueur tab"... hehehe, langkung saé kuring henteu nyarios nanaon, yakin elav (admin anu sanés anu nembé damel di perusahaan anu sami sareng kuring) bakal nyarios sapertos: «Leres! anu ieu (ngarujuk ka kuring) mukaan seueur pisan tab anu henteu ninggalkeun bandwidth pikeun kuring »… atanapi anu sapertos kitu HAHAHA.

          Henteu nanaon, kuring masih muka seueur tab, sabab nalika dibuka kuring maca sababaraha semi-terbuka parantos, sareng kuring nutupkeunana ... sedengkeun anu sanésna henteu acan réngsé loading.

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Ngomong-ngomong (kumaha kuring kurang ajar haha) ... wilujeng sumping di blog 🙂
          Kuring miharep anjeun mendakan hal-hal anu menarik di dieu ... sanaos, salaku pangguna KDE, kuring ngajamin yén anjeun bakal mendakan seueur hal anu anjeun pikahoyong 😉

          Wasalam

          1.    Aliana cenahna

            OKÉ, hatur nuhun.

            Tapi awas, kuring lalaki, aliana mangrupikeun akronim.
            (Biasana nalika kuring netelakeun ieu kuring henteu terang kunaon aranjeunna ngarobah nada ramah pikeun nétral anu sanés).

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Aduh hahahaha hapunten anu lepat ngartos hahahaha.
              Henteu kunanaon, ogé pikaresepeun aya di dieu sobat, sareng kuring ngulang naon anu kuring nyarios ... upami anjeun resep KDE, didieu anjeun bakal mendakan seueur hal anu pikaresepeun hahaha 🙂

              Salam sareng wilujeng sumping di blog 😉


  5.   KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

    elav anjeun masih ngan ukur gaduh Chromium v14 ... aéh…

    1.    elav <° Linux cenahna

      Leres, sareng? Éta tiasa dianggo pikeun Chromium v14 kuring. Nyatana, kuring henteu ningali bédana Chrome 15 kecuali tab bumi.

  6.   sdaf2 cenahna

    Upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, cobi robih agén pangguna dina krom / kromium kalayan padika gancang sareng gampang ieu. http://buildall.wordpress.com/2011/05/24/changing-google-chrome-user-agent-string-in-ubuntu-11-04/

    1.    Jamin samuel cenahna

      Verroo henteu tiasa dianggo pikeun kuring atanapi kuring henteu terang kumaha carana ngalakukeunana: S

      1.    Jamin samuel cenahna

        ...

  7.   Jamin samuel cenahna

    Naha ieu tiasa dianggo pikeun google Chrome ogé?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun 😀

      1.    Jamin samuel cenahna

        ahahaa abdi henteu pernah tiasa ngalakukeun xD

  8.   Cina cenahna

    Nguji 😀

  9.   Jamin samuel cenahna

    abdi tetep nyobian

    1.    Jamin samuel cenahna

      ....

  10.   Jamin samuel cenahna

    Kuring henteu ngartos naon anu lumangsung Kuring nempatkeun ieu

    /opt/google/chrome/google-chrome %U Exec=/usr/bin/chromium --user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Linux Mint 12 Chrome/17.0.963.79 Safari/535.1" %U

    Punten lereskeun kuring upami aya anu lepat 🙁

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kalayan éta, anjeun bahkan henteu ningali logo Mint dina spanduk blog? (Pojok luhur katuhu)

      1.    Jamin samuel cenahna

        teu nanaon 🙁

      2.    Jamin samuel cenahna

        éta google Chrome anu kuring anggo .. abdi tiasa nganggo sakedik bantosan

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Uff, kuring nembé nyobian nganggo Chromium (kuring henteu ngagaduhan Chrome) sareng éta dianggo sapertos pesona O_O... hayu atuh urang nalungtik sakedik kanggo ningali naon anu kuring mendakan.

          1.    Jamin samuel cenahna

            sateuacan sateuacan disidik-sidik .. heula hayu urang bunuh mamang, supados henteu kuring ngalakukeun salah ..

            Dimana anjeun angkat pikeun ngonpigurasi éta? anjeun muka kromium teras naon anu anjeun lakukeun?

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Kuring muka terminal sareng nempatkeun ieu:
              chromium --user-agent="Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Linux Mint 12 Chrome/17.0.963.79 Safari/535.1" %U

              Teu aya sanés 🙂

              Coba éta tingali naon hasilna éta you


          2.    Jamin samuel cenahna

            nanaon kajadian .. Kuring nempatkeun éta dina terminal lajeng jandela Chrome Chrome anyar dibuka pikeun kuring .. tapi tetep henteu muncul dina agén pangguna

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Bangsat sareng ieu ti Google ... ¬_¬
              Kusabab kitu kuring henteu nganggo Chrome sareng kuring nganggo Chromium ...


          3.    Jamin samuel cenahna

            ajajaj anu anéh nyaéta kuring ngalakukeun parobahan firefox sakumaha conto tutorial anu sanés .. sareng katingalina saé, éta nunjukkeun kuring logo mint linux sareng sadayana tapi kromium sareng Chrome teu aya nanaon.

          4.    Jamin samuel cenahna

            hey abdi nempatkeun ieu dina terminal:

            chromium –user-agent = »Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit / 535.1 (KHTML, sapertos Gecko) Linux Mint 12 Chrome / 17.0.963.79 Safari / 535.1 ″% U

            Sareng anjeunna nyarios ka kuring:
            kromium: urutan henteu kapendak

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Daripada Kromium nempatkeun / usr / bin / kromium ... tah, éta Mint ¬_¬ ...


          5.    Jamin samuel cenahna

            ahahaha anjeun bakal seuri sakedik ... tingali naon anu anjeunna bejakeun ka kuring ayeuna:

            bash: / usr / bin / chromium: file atanapi diréktori henteu aya

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              WTF !!! … Coba / usr / bin / chromium-browser pikeun ningali


          6.    Jamin samuel cenahna

            Ok kuring nempatkeun sakumaha anu anjeun béjakeun ka kuring:

            / usr / bin / chromium-browser –user-agent = »Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit / 535.1 (KHTML, sapertos Gecko) Linux Mint 12 Chrome / 17.0.963.79 Safari / 535.1 ″%

            Sareng tingali kumaha agén pangguna kaluar

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Ubuntu O_O…. ayeuna kuring nyerah ...
              Abdi bahkan henteu terang naon anu anjeun nganggo distro ... HILANG !!
              Meureun anjeun tiasa nempatkeun kana / etc / chromium / default atanapi anu sapertos kitu ... Kuring nuju kaleungitan ide, dina Debian éta tiasa dianggo pikeun kuring 0_0


          7.    Jamin samuel cenahna

            HALELUJAH !! \ O / \ Ø / \ O / \ Ø / -> Abdi parantos ngahontal 😀 éta anu kuring salah éja kromium ejejeje HATUR NUHUN

          8.    Jamin samuel cenahna

            Ayeuna kuring ngan ukur kedah nempatkeun poto dina avatar .. ogé anu anjeun gaduh.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Bangsat tungtungna LOL !!!
              Pikeun poto avatar, naha anjeun parantos didaptarkeun di dieu dina situs?


  11.   Jamin samuel cenahna

    antosan kuring sakedik .. Kuring kéngingkeun linux mint tapi nalika kuring nutup terminal éta kéngingkeun deui kuring siga anu ubuntu: O

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Tangtosna, tong ngajalankeun éta dina terminal tapi ngajalankeunana nganggo [Alt] + [F2] sareng éta 🙂

    2.    Jamin samuel cenahna

      tingali; (tutup terminal teras lebetkeun ubuntu .. sareng kuring nganggo linux mint

  12.   Jamin samuel cenahna

    [Alt] + [F2] teras kuring nempatkeun ieu:

    / usr / bin / chromium-browser –user-agent = »Mozilla / 5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit / 535.1 (KHTML, sapertos Gecko) Linux Mint 12 Chromium / 17.0.963.79 Safari / 535.1 ″%

    éta muka jandela kromium anyar kanggo kuring .. Kuring muka tab sareng nempatkeun ieu
    Chrome: // versi /

    sareng nunjukkeun na nyaéta ubuntu tibatan linux mint AJAJAJAJA .. panyungsi kuring kasurupan ku canonical xD

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Tutup sadayana Chromium anjeun parantos kabuka teras laksanakeun hal F2 deui

      1.    Jamin samuel cenahna

        hal anu sami teras-terasan kajadian .. éta muka kuring ku logo linux mint .. tapi nalika kuring nutupkeun sareng muka deui, éta némbongan deui nganggo logo ubuntu

      2.    Jamin samuel cenahna

        Naon anu kuring kedah lakukeun pikeun ngalereskeun agén pangguna? Kusabab upami kuring mukakeunana ngalangkungan F2 atanapi ngalangkungan terminal éta nunjukkeun kuring sistem anu kuring anggo tapi nalika kuring nutup peramban sareng muka éta deui éta nunjukkeun kuring ubuntu

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Nya kuring nebak pikeun ngédit file:
          /usr/share/applications/chromium.desktop

          1.    Jamin samuel cenahna

            ok kumaha kuring ngédit na .. Kusabab éta henteu ngalakukeun nanaon pikeun terminal, éta henteu ngalakukeun nanaon pikeun F2

  13.   Ganggang cenahna

    Tungtungna kuring tiasa ngerjakeun éta kalayan bantuan Jhalss sareng ku bantosan Agén pangguna 🙂

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Uff… bangsat di tungtungna, kumaha anjeun tumaros dina tungtungna?

      1.    Ganggang cenahna

        Gampang pisan dina terminal anu kuring pasang:

        [quote] milarian chrome.desktop [/ quote]
        sareng edit ieu di handap.
        [quote] sudo nano /usr/local/share/applications/google-chrome.desktop[/quote]
        Pilari garis "Exec = / opt / google / chrome / google-chrome" sareng tinggalkeun sapertos kieu.
        [quote] Exec = / opt / google / chrome / google-chrome –user-agent = »Mozilla / 5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit / 536.5 (KHTML, sapertos Gecko) Fedora Chrome / 19.0.1084.52 Safari / 536.5 ″% U [/ cutatan]
        Balikan deui Chrome sareng Agén Pamaké jalan 🙂

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          AAHH !! ok ok hatur nuhun pisan 😀
          Abdi nuju ngintun ayeuna-ayeuna hahahaha.

  14.   Greenux cenahna

    tés

  15.   Greenux cenahna

    Abdi nyobian deui

  16.   Claudio cenahna

    Hai, kuring ngagaduhan Debian LXDE sareng distro henteu mikawanoh kuring. Kuring maca koméntar sateuacana tapi kuring henteu tiasa ngonpigurasikeunana! Dina terminal sudo nano /usr/local/share/applications/google-chrome.desktop éta kosong sareng kuring henteu terang kumaha netepkeunana. Hiji atanapi dua bantosan?

  17.   a cenahna

    agén pangguna tés

  18.   Pavloco cenahna

    Nguji

    1.    Pavloco cenahna

      Kuring parantos tiasa, tapi kuring ngajadikeun anjeunna béda.

      1.    Pavloco cenahna

        Bangsat kénéh goréng, kuring nganggo Chromium

  19.   Alexander mora cenahna

    Nguji… ..

    Hatur nuhun pisan!

  20.   Daniel Rojas cenahna

    Nguji…

  21.   Aliana cenahna

    Nguji…

  22.   Aliana cenahna

    Hello.

    Nulis ti Konqueror, Kubuntu 11.10.

    Saatos nuturkeun trik ieu Chromium 18.0.1025.168 kuring henteu jalan, éta ngawartosan:

    "KDEInit teu tiasa ngajalankeun" usr / bin / chromium ".

    Upami kuring kedah ngédit file ieu

    /usr/share/applications/chromium-browser.desktop

    nuturkeun trik.

    Kuring henteu terang naha kuring kedah ngarobih hiji hal salian ti "/ usr / bin / chromium-browser".

    Sareng sanaos kuring parantos ngabéréskeun trikna, kuring masih henteu ngagaduhan Chromium.

    Kuring miharep kuring henteu kedah install deui, supados henteu kaleungitan sési anu kuring simpen ...

    Aya pitulung pikeun ngahanca Kromium?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Halo 🙂
      Upami anjeun tiasa nempatkeun eusi file anu anjeun modifikasi di dieu - » http://paste.desdelinux.net
      Pikeun tiasa marios deui langkung saé.

      Kuring bakal ngabandingkeun éta sareng kuring di dieu, sareng urang bakal ningali naon anu salahna.
      Wasalam ^ - ^

  23.   Aliana cenahna

    Kuring badé ngajukeun éta, yén aranjeunna bagikeun file kanggo ningali ...

    Milik kuring ayeuna (poho kana judulna):

    http://paste.desdelinux.net/4518

    Tapi kuring pikir kuring parantos ngalereskeunana.

    Kuring ngarobih versi Chromium trik (Chromium / 14.0.835.202) pikeun milik kuring (Chromium / 18.0.1025.168), alhamdulillah kuring parantos ati-ati nyerat vérsi kuring sateuacanna ... Sareng sigana kuring parantos gaduh Chromium deui. .. Sigana ... kuring ngarepkeun nalika muka deui, éta bakal terus jalan ...

    Tapi trikna henteu tiasa dianggo pikeun kuring, éta tetep ngawartosan di luhur yén kuring gaduh Ubuntu, sapertos sateuacan nuturkeun trik éta.

    Kuring ngan ukur ngantepkeun, supados henteu ngaco deui.

    Naséhat ka kubunteros, ulah noél nanaon.

    Nuhun parantos sumping ka kuring, nami admin anu anéh

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      HAHAHAHAHAHA kumaha kuring seuri ku tungtung «ngaran aneh admin»…. NGABARAKATAK!!!!
      Kusabab kanyataanna landihan kuring sanés saderhana panginten haha… wilujeng pendak sareng anjeun, nami abdi Alejandro 🙂

      Saleresna, nalika tulisan ieu ditulis, Chromium henteu masihan masalah pikeun nunjukkeun yén éta mangrupikeun vérsi anu sanés, henteu aya ideu naha ayeuna ngagaduhan detil éta. O_O ...

      Naha anjeun nempatkeun Kubuntu dina UserAgent sareng anjeun nyarios yén anjeun nganggo Ubuntu? Pariksa éta, upami kitu kuring bakal parios kode deui pikeun ningali bug naon waé anu kuring lasut.

      Wasalam

      1.    Aliana cenahna

        Maksadna robih "Debian Chromium /" janten "Kubuntu Chromium /"?

        Kuring bakal nyobian, tapi kuring sieun yén ngabalikan deui Chromium bakal ngaco deui.

        Sareng sakumaha Abdi nyarios di luhur, kuring lalaki, ngaran kuring ogé dimimitian ku A ...

      2.    elav <° Linux cenahna

        HAHAHAHAHAHA kumaha kuring seuri sareng akhir tina "nami aneh admin"…. NGABARAKATAK!!!!
        Kusabab kanyataanna landihan kuring sanés saderhana panginten haha ​​... Senang pendak sareng anjeun, nami abdi Alejandro

        Ninggalkeun "saos" éta Aliana nyaéta lalaki xD xD

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          HAHAHA anjeun terang yén kuring ngubaran saréréa ogé haha

  24.   Aliana cenahna

    Kuring nyarankeun: meureun anjeun kedah nambihan trik yén aranjeunna ngarobah v. Kromium kode anu parantos dipasangna ...

  25.   Aliana cenahna

    Ngarobih "Debian Chromium /" janten "Kubuntu Chromium /", sareng henteu nanaon. Éta terus ngawartosan yén kuring aya di Ubuntu.

    Dipiceun lengkep tina "Debian Chromium /" sareng "Kubuntu Chromium /". Teu nanaon.

    Ayeuna kuring ngan ukur tiasa muka Chromium tina konsol, sanaos masalah Kubuntu / KDE anu bakal kuring bérés nalika kuring resep.

    Sahenteuna anjeun terang éta Chromium, aya naon-naon.

    Urang ngantepkeun ayeuna, urang moal gélo sakedik detailna ogé.

  26.   bitblu3 cenahna

    mmmm, Abdi pangguna anu hadé pikeun firefox, tapi kuring masihan kromium kasempetan, sareng anu leres mah kuring kantos perhatoskeun yén éta nguntungkeun nouveau langkung saé tibatan firefox. Surak

  27.   Fega cenahna

    tés ku cakra

  28.   Fega cenahna

    Kuring gaduh Cakra dipasang sareng Google Chrome sareng kuring henteu tiasa ngajantenkeun Agén Pangguna pikeun dianggo, naha aya anu parantos ngalaksanakeun éta punten ngabantosan kuring? Bersyukur ti ayeuna

  29.   Hyuuga_Neji cenahna

    nguji Debian + Google Chrome 15

    1.    Hyuuga_Neji cenahna

      dina / usr / bagikeun / aplikasi teu aya google-chrome.desktop
      saleresna file éta aya dina /opt/google/chrome/google-chrome.desktop

      1.    Hyuuga_Neji cenahna

        masalahna kuring nyaéta nempatkeun garis anu ngarah ka Debian ti saprak http://www.useragentstring.com/pages/Chrome/ ukur garis pikeun Ubuntu, Windows sareng Macosx anu nembongan

  30.   ngepung84 cenahna

    tés.

    1.    ngepung84 cenahna

      ogé, dina openSUSE éta tiasa dianggo henteu ngalih kana naon-naon, tapi kuring henteu nganggo Chrome, éta kromium

  31.   Daniel cenahna

    ujian

  32.   benang cenahna

    alus

  33.   izzyvp cenahna

    alus

  34.   Tong sampah cenahna

    tés

  35.   Tong sampah cenahna

    Tés 2

  36.   Dcoy cenahna

    ujian

  37.   Dcoy cenahna

    Test2

  38.   x11 tete11x cenahna

    ujian

  39.   Wisp cenahna

    karya

  40.   Wisp cenahna

    ver a

  41.   Wisp cenahna

    nonton

  42.   José cenahna

    Nguji Maxton

  43.   Wisp cenahna

    qqw

  44.   Wisp cenahna

    nnmnm

  45.   Wisp cenahna

    mgn mh

  46.   mat1986 cenahna

    Nguji agén pangguna ...

  47.   mat1986 cenahna

    Hayu urang tingali naha ayeuna xD

  48.   mat1986 cenahna

    Rencana uji coba B ...

  49.   mat1986 cenahna

    Rencana uji C, upami éta ngakuan LXQt

  50.   mat1986 cenahna

    Nguji agén pangguna sareng maxthon ...

  51.   mat1986 cenahna

    Saatos pembaruan kromium, pangguna khusus parantos dirobih, janten kuring nyobian deui ...

  52.   5ul1v4n cenahna

    Nguji saatos pembaruan

    1.    5ul1v4n cenahna

      Tés 2: v

      1.    5ul1v4n cenahna

        tés anu sanés

  53.   mat1986 cenahna

    Nguji agén pangguna di qupzilla

    1.    mat1986 cenahna

      sareng ayeuna?

      1.    mat1986 cenahna

        Sareng ayeuna leres?

  54.   mat1986 cenahna

    Pariksa panggunaan apdet di qupzilla

  55.   brutal cenahna

    Kasempetan terakhir

  56.   Wisp cenahna

    uji coba agén pangguna

  57.   Wisp cenahna

    Tés Uji Tés tés tés

  58.   Wisp cenahna

    tés agén pangguna ka-n