Tips: Kumaha carana ngadamel Xfce katingal sami sareng KDE

Anu kami anggo Xfce urang tiasa gaduh penampilan KDE (oksigén) ku cara anu gampang pisan, sakumaha urang tiasa tingali dina gambar ieu:

Pikeun ngahontal ieu kami ngan kedah ngaunduh file ieu:

  • Pikeun jandéla (xfwm): File ieu. Urang unzip teras lebetkeun kana folder ~ / .tema o / usr / share / téma.
  • Pikeun topikna gtk: File ieu. Kuring henteu émut ti mana kuring unduh, kami unzip teras lebet kana polder~ / .tema o / usr / share / téma.
  • Pikeun ikon: Tautan ieu o ieu anu sanés. Urang unzip teras lebetkeun kana folder~ / .icons o / usr / bagi / ikon.

Dina Debian urang tiasa nempatkeun ikon kursor sareng kursor ku masang bungkus ieu:

$ sudo aptitude install oxygencursors oxygen-icon-theme

Ayeuna urang milih téma sareng ikon dina Menu »Setélan» Panémbong:

sarta di Menu »Setélan» Manajer Jandéla:

Siap, ku éta urang tiasa ngagaduhan naon anu dipikabutuh pikeun urang Xfce siga kitu KDE. Kuring nyésakeun screenshot tina desktop kuring:

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   roman77 cenahna

    Sae pisan ... Abdi kedah masihan kasempetan ka Xfce.
    Kusabab Gnome 3 kaluar kuring parantos hijrah ka KDE, tapi saé pikeun nyobaan hal anu sanés ...

    1.    elav <° Linux cenahna

      24 jam ka pengker kuring gaduh KDE, sareng ayeuna kuring nganggo Xfce (sanaos kuring dipasang Gnome-Shell). Tangtosna, tong ngarep-ngarep mendakan sadaya hal anu anjeun gaduh di KDE ..

  2.   oleksis cenahna

    Nyungkeun panyuhun! Nuhun sakali deui ... +1 kanggo postingan. Surak!

    1.    elav <° Linux cenahna

      Abdi resep éta parantos ngalayanan anjeun .. Abdi resep mangga hehehe

  3.   Perseus cenahna

    Pos anu saé, upami anjeun tiasa ngagedékeun pamasangan di LXDE atanapi Gnome bakal langkung saé.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Dina LXDE hal-hal henteu kedah béda pisan. Kalayan kecap séjén, téma Gtk anu sami kedahna dianggo, anjeun ngan ukur kedah milarian téma pikeun Window Manager (openbox). Kuring bakal ningali lamun kuring mendakan nanaon tentang éta.

      1.    mac_live cenahna

        Persis, éta henteu matak nimbulkeun masalah anu utami, nyatana téma pikeun openbox, éta henteu saé pisan kuring, aya sababaraha anu saé, sareng pikaresepeun anu teu sirik nanaon ka kde, sareng gnome, tangtosna éta henteu seueur pangaruhna , tapi katingalina geulis.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Persis ... Abdi nganggo Openbox lami sareng kuring resep ...

      2.    David DR cenahna

        Éta bakal pikaresepeun, kuring mikir ngeunaan nyobaan Lubuntu sabab kuring henteu kantos nguping langkung saé kumaha jalanna dina PC saderhana, tapi éta téma Openbox windows anu ngahalangan kuring

  4.   kawani cenahna

    Abdi teu resep imitasi tapi anu ieu rada ngagoda

    1.    elav <° Linux cenahna

      Sareng anjeun ngantosan? Luhur:

      pacman -S xfce

      ????

      1.    kawani cenahna

        Tuang langkung ti LXDE sakumaha Abdi ngartos

        1.    elav <° Linux cenahna

          Ayeuna nganggo Chromium + Pidgin + Slypheed + Terminal = 202Mb / 1024Mb…

          Kumaha upami éta?

  5.   Oscar cenahna

    Kuring salawasna nganggap XFCE pikaresepeun, ayeuna kuring nyobian Gnome Shell, kuring henteu resep, tapi… éta henteu kedah ngonpigurasikeun ampir nanaon tapi kuring hoyong nyobian bari, dina sisi sanésna kuring rencanakeun nyobian XFCE, naha anjeun ngagaduhan bimbingan pikeun ngonpigurasikeunana? Ayeuna. Kumaha cara kromium?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Memang leres yén Xfce sacara standar katingali rada awon, tapi ogé ngaropea éta kaéndahan. Salaku tambahan, éta ngagaduhan Window Window na sareng urang tiasa maénkeun pangaruh transparansi anu ngajantenkeun leres-leres éndah. Kuring bakal ningali upami kuring ngadamel tutorial ngeunaan kumaha ngaropea éta sacara tuntas. Sareng Chromium, muhun kuring langkung saé tibatan Firefox / Iceweasel 7 sareng 8. Utamana vérsi anu pangénggalna ieu énggal di konsumsi ... 🙁

      1.    Oscar cenahna

        Nuhun elav, kuring parantos ngaunduh Debian LCDE + XFCE, tés, tangtosna, kuring bakal ngantosan tutorialna.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Dinten ayeuna kuring ngalaman dinten anu sesah, tapi kuring ngarepkeun kuring gaduh waktos kanggo ngalakukeun naon 😀

  6.   gaBeweb cenahna

    Saé pisan, kuring resep! Salam 😀

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hatur nuhun pisan 😀

  7.   geronimo cenahna

    NAON ABSURDOOOOO, upami kuring gaduh XFCE, naha kuring hoyong kde ??? Kuring masang distro sareng kde. Bakal aya anu teu aya postingan hahahahaha

    1.    meriah cenahna

      Alesan anu sami yén seueur pangguna, naha éta Xfce, Gnome atanapi KDE, resep gaduh penampilan anu sami sareng OS X atanapi Windows.

  8.   Oscar cenahna

    Wah! pikaresepeun ... kuring resep pisan kana XFCE, éra yén tim kuring henteu angkat pisan…. pisan…. lincah. Thunar ngalakukeun hal anu anéh ka kuring sapertos nalika nyéred file tina jandéla mana waé ka desktop, anu nunjukkeun anjeun simbol "+" sapertos nalika anjeun badé nyalin sareng némpelkeun, tapi anu dilakukeun nyaéta motong sareng témpél ngaleupaskeun file éta tina folder sumber na .

    Hal séjén anu ngaganggu kuring nyaéta waktos anu anjeun luangkeun sakantenan ngantosan éta nunjukkeun ménu sareng program-programna, kantun waktos anu diperyogikeun pikeun nembongkeun ménu turun-turun nalika anjeun mencét kalayan tombol beurit katuhu dina naon waé ...

    Sacara umum kuring resep pisan kana filsafat XFCE minimalis, fungsional sareng desain ... tapi kuring damel unggal dinten sareng mendakan "kasalahan" ieu.

    Ku cara kuring nganggo Xubuntu 12.04 (sareng henteu, abdi moal ngomean ayeuna yén kuring nyandak waktos anu lami pikeun nyetél sareng ngantepkeun sapertos anu kuring resep ... sigana bakal kedah ngantosan sababaraha taun deui supados langkung digosok). Gening dina karya hébat anjeun!

  9.   Putra anjeunna cenahna

    Ayeuna kuring nganggo GNOME 3.2 henteu masihan kuring seueur masalah, tapi sateuacanna upami kuring parantos nganggo XCFE 4.10 sareng LXDE. Abdi resep nyobian LXQT tapi éta engké.

  10.   nelson cenahna

    Hatur nuhun pisanoooo !!!