Tips: Ganti panel dina Gnome2

Este tip kedah dianggo pikeun vérsi naon waé Gnome 2.xx jalma-jalma anu ayeuna dianggo.

Tujuanana nyaéta miceun dasbor Gnome ngagunakeun anu sanés atanapi dok (fbpanel, kelir2, A.W.N.) .. Anu kedah urang lakukeun nyaéta masang panel anu dipikahoyong (sebutkeun contona tint2) terus ngarobih parameter ngagunakeun Editor Konfigurasi (aka Gconf-Éditor). Kumaha?

1- Alt + F2 sareng urang nyerat gconf-éditor.
2- Hayu desktop »gnome» sési »required_components» panel sareng urang ngarobih nilaina "gnome-panel"ku"warna2”(Tanpa tanda petik, tangtosna).
3- Urang muka terminal sareng nyerat:

killall gnome-panel

atanapi urang kaluar ti sési teras lebet deui ..

Ieu kedahna cekap. Upami urang hoyong uih deui ka Gnome, anjeun tiasa ngalakukeun prosés tibalik sareng nempatkeun:

desktop »gnome» sési »required_components» panel sareng urang robih nilai pikeun "gnome-panel"

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.