Tips: Ngarobih ikon baki Deadbeef

Deadbeef éta mangrupikeun salah sahiji pamuter audio favorit kuring nalika di lingkungan GTK. Ikon Deadbeef Éta henteu tiasa langkung goréng, sahenteuna dina baki éta awon, awon, tapi awon. Idéna nyaéta pikeun nyangking ieu:

ieu (tingali di sisi kénca ikon Choqok):

Ngalakukeun éta saderhana. Urang kedah waé muka Sapi maot sareng angkat Edit »Preferensi» Plugins »Antarmuka pangguna GTK2» Konpigurasikeun »Ikon status khusus teras nempatkeun nami ikon anu urang pikahoyong, contona amarok anu mangrupakeun ikon anu anjeun tingali dina gambar.

Tangtosna, namina kedah tina ikon (tanpa penyuluhan) anu sayogi dina téma ikon anu kami anggo sacara standar. Ogé, sakumaha anu logis sareng upami anjeun pikaresep, nempatkeun ikon pikeun ngaidéntifikasi pamuter audio (cicih: amarok, rhythmbox, banshee, berani).

Leres kan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kénca-kénca cenahna

    amarokbeef? atanapi naha kuring sono kana naon?

  2.   Ganggang cenahna

    diganti ku ikon Amarok? xD

  3.   Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

    Pikaresepeun 🙂

  4.   ngepung84 cenahna

    Abdi gentos, tapi Faenza henteu goréng teuing.
    http://box.jisko.net/i/418b06d6.png

  5.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Kuring henteu ngartos naha anjeun nganggo aplikasi GTK nalika anjeun nganggo Qt O_O

    1.    elav cenahna

      Kuring henteu nganggo aplikasi Gtk dina Qt kecuali Pidgin, Firefox sareng Thunderbird. Ngan éta pikeun conto, kuring masang DeadBeef di KDE.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Ah! parantos parantos 😀
        Abdi goréng 🙂

    2.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

      Di QT ngan ukur GTK anu kuring anggo nyaéta Chrome VBA-M sareng Snes9X

      1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

        sareng upami aya mah nganggo Chrome sabab umumna nalika nganggo QT kuring nganggo Opera

  6.   Hyuuga_Neji cenahna

    Kuring nganggo Audelf dina LXDe tapi henteu ngaraos nyobian ..

bool (leres)