Tips kanggo Canaima GNU / Linux 5.0

Salam, pamiarsa siber.

Dina kasempetan anyar ieu kuring bakal mairan sababaraha tips téknis beredar anu bakal ngamungkinkeun anu ayeuna ngalakukeun tés dina Canaima GNU / Linux 5.0, la Venezuelan Distro dumasarkeun DEBIAN 8 (Mantap / Jessie).

Canaima GNU / LinuxMimiti, sareng ngemutan yén éta dumasar kana DEBIAN 8 (Ajeg / Jessie) Anjeun tiasa ngaoptimalkeunana ku nuturkeun léngkah-léngkah naon waé Pitunjuk Pasang Masang pikeun Distro, sapertos anu sayogi di dieu di FromLinux.Net:

Salaku tambahan, éta bakal aya gunana pikeun terang hal-hal ieu:

  • Repositori:

Aranjeunna henteu deui sumping sacara standar dina file files.list dina jalur / jsb / apt / . Upami henteu aranjeunna aya di jalan /etc/apt/source.list.d/ dina file anu misah anu disebat «official-package-repositories.list ». Kuring pribadi ngahapus eusi file panyimpenan khusus ieu tina Canaima GNU / Linux 5.0 sareng lebetkeun kana file standar kuring sources.list eusi ieu:


###################################################
# REPOSITORIOS OFICIALES DE CANAIMA GNU/LINUX 5.0
deb http://repositorio.canaima.softwarelibre.gob.ve chimanta usuarios
deb http://universo.canaima.softwarelibre.gob.ve jessie main contrib non-free
deb http://lmde.canaima.softwarelibre.gob.ve betsy main import upstream
deb http://seguridad.canaima.softwarelibre.gob.ve jessie/updates main contrib non-free
deb http://universo.canaima.softwarelibre.gob.ve jessie-updates main contrib non-free
# ###################################################

Éta dugi ka pangguna / téknisi nyobian nyampur atanapi henteu ieu repositori asli sareng aslina tina Linux Mint DEBIAN Edition - Betsy (LMDE Betsy), DEBIAN 8 (Jessie) atanapi anu sanés anu cocog. Upami éta masalahna, kuring ngantepkeun aranjeunna di handap pikeun sisipan (campuran):


#######################################################
# REPOSITORIOS OFICIALES DE LINUX DEBIAN 8 (JESSIE)
deb http://ftp.us.debian.org/debian/ jessie main contrib non-free
deb http://security.debian.org/ jessie/updates main contrib non-free
deb http://ftp.us.debian.org/debian/ jessie-updates main contrib non-free
# deb http://ftp.us.debian.org/debian/ jessie-proposed-updates main contrib non-free
# deb http://ftp.us.debian.org/debian/ jessie-backports main contrib non-free
# deb http://www.deb-multimedia.org jessie main non-free
# aptitude install deb-multimedia-keyring
# ####################################################

######################################################
# REPOSITORIOS OFICIALES DE LMDE BETSY
deb http://packages.linuxmint.com/ betsy main upstream import backport
# romeo deb http://extra.linuxmint.com betsy main
# aptitude install linuxmint-keyring
# ####################################################

Naon waé anu cocog dumasar kana DEBIAN 8 (Jessie) bisa jadi éta tina Kali Linux 2.0 Distro:


#####################################################
# REPOSITORIOS OFICIALES DE KALI LINUX 2.0
deb http://http.kali.org/kali sana main non-free contrib
deb http://security.kali.org/kali-security sana/updates main contrib non-free
# aptitude install kali-archive-keyring
# ###################################################

Tungtungna, urang tiasa nambihan sababaraha aplikasi anu penting sareng mangpaat sapertos:


####################################################
# REPOSITORIOS OFICIALES PARA VIRTUALBOX
deb http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian jessie contrib
# wget -q https://www.virtualbox.org/download/oracle_vbox.asc -O- | sudo apt-key add -
# ##################################################

#####################################################
# REPOSITORIOS OFICIALES PARA FIREFOX EN DEBIAN 8
# deb http://mozilla.debian.net/ jessie-backports iceweasel-release
deb http://mozilla.debian.net/ jessie-backports firefox-release
# aptitude install pkg-mozilla-archive-keyring
#
#####################################################
 
####################################################
# REPOSITORIOS PPA DE CONKY MANAGER BASADO EN UBUNTU TRUSTY
deb http://ppa.launchpad.net/teejee2008/ppa/ubuntu utopic main
# apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys B5B116B72D0F61F0
# ##################################################

####################################################
# REPOSITORIOS OFICIALES DE MEGA
deb http://mega.nz/linux/MEGAsync/Debian_8.0/ ./
# aptitude install megasync megatools
# ##################################################
 
####################################################
# REPOSITORIOS OFICIALES DE DROPBOX
deb http://linux.dropbox.com/debian jessie main
# wget -O - http://linux.dropbox.com/fedora/rpm-public-key.asc | apt-key add -
# apt-key adv --keyserver pgp.mit.edu --recv-keys FC918B335044912E
# ##################################################
  • Parsél pribadi:

Upami anjeun masang bungkus Distro anjeun CANAIMA GNU / LINUX 5.0 (Chimanta) sangsara Masalah paket, lingkungan desktop atanapi sakumpulan paket penting janten teu stabil atanapi dicabut anjeun tiasa nyobian ngarengsekeun masalah ku masang deui bungkusan nuturkeun numutkeun lingkungan desktop dipake


ENTORNO DE ESCRITORIO CANAIMA GNU/LINUX 5.0 CINNAMON:
aptitude install canaima-ayuda canaima-base canaima-bienvenido canaima-cinnamon canaima-cinnamon-pp canaima-controladores canaima-desktop-base canaima-espanol canaima-icon-theme canaima-info canaima-lanzadores canaima-llaves canaima-mdm-themes canaima-navegador canaima-multimedia canaima-oficina

ENTORNO DE ESCRITORIO CANAIMA GNU/LINUX 5.0 MATE:

aptitude install canaima-ayuda canaima-base canaima-bienvenido canaima-mate canaima-mate-pp canaima-controladores canaima-desktop-base canaima-espanol canaima-icon-theme canaima-info canaima-lanzadores canaima-llaves canaima-mdm-themes canaima-navegador canaima-multimedia canaima-oficina

META-PAQUETE DE APLICACIONES DE USUARIO PARA CANAIMA GNU/LINUX PODER PUBLICO:

aptitude install canaima-multimedia-pp canaima-oficina-pp

ENTORNO DE ESCRITORIO CANAIMA GNU/LINUX 5.0 EDUCATIVO - CINNAMON:

aptitude install canaima-control-parental canaima-cinnamon-edu canaima-cinnamon-restringido

ENTORNO DE ESCRITORIO CANAIMA GNU/LINUX 5.0 EDUCATIVO - MATE:

aptitude install canaima-control-parental canaima-mate-edu canaima-mate-restringido

Recuerda que CANAIMA GNU / LINUX mangrupakeun Kabupatén Vénézuél didamel dina dorongan a proyék sosial-téknologi-produktif kabuka, sareng sasarengan sareng kolaborasi ku seueur jalma Karakter sareng lembaga Vénézuéla, terpusat dina usaha tina Badan pangurus dina bidang Élmu sareng Téknologi (Kamentrian Pendidikan Universitas, Élmu sareng Téknologi - Pusat Nasional pikeun Émbaran Téknologi) anu ngumpulkeun ideu, konsepsi, tés, sareng unsur sanés téknologi, komunitas sareng tatanan strategis, anu ngahirupkeun Distro ieu khususna ditujukeun ka lembaga anu béda-béda masarakat, masarakat sareng pendidikan di nagara éta.

Pikeun anu salah paham CANAIMA GNU / LINUX Mangrupikeun Distro anu parantos lami parantos mekar sareng ayeuna dina versi na 5.0 (dina Béta 3) parantos dugi ka anjeun tiasa ningali dina gambar ieu:

Canaima GNU / LINUX ngaleupaskeun Sareng panggunaan CANAIMA GNU / LINUX di Vénézuéla éta sering pisan di Sakola umum Venezuelan sareng SMAkitu ogé Pusat Bolivarian pikeun Informatika sareng Telematika (Cbit), Jeung Infocentres. Salaku tambahan, laptop tina Proyék Pendidikan Canaima sareng Komputer anu dihasilkeun ku Perusahaan Publik Venezuelan Industri Téknologi (VIT) aranjeunna dianggo handapeun ieu Sistem Operasi GNU / Linux dumasar kana DEBIAN 6 sareng 7, sareng teu lami ayeuna lebet DEBIAN 8.

Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan Distrik Vénézuél CANAIMA GNU / LINUX dina halaman wéb resmi na Parangkat Lunak Gratis Canaima, Diajar langkung seueur ngeunaan varian na dina bagian na rasa, sareng unduh ISO anu sayogi dina bagian anjeun descargas.

Upami anjeun hoyong terang sakedik deui ngeunaan kumaha Canaima GNU / Linux 5.0 ayeuna, kuring ngajak anjeun nonton video YouTube ieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alexander TorMar cenahna

    Sadayana sampurna dugi ka lebet hubungan sareng pamaréntahan Vénézuéla….

  2.   Jose Albert cenahna

    Kusabab ieu situs pembelajaran profesional dina Sistem Operasi Gratis, réspon anu paling tulus, profesional sareng étika pikeun koméntar anjeun nyaéta tiiseun anu wijaksana. Malah henteu kusabab kuring jarak jauh pikeun atanapi ngalawan naon anu anjeun pikirkeun kuring bakal tiasa ngajawab patarosan pribadi ngalangkungan saluran propésional. Allah ngaberkahan anjeun!

  3.   Miguel cenahna

    Tulisan anu saé pisan, kusabab sambungan internét kuring teu tiasa ningali pidéo na, desktop mana anu anjeun anggo sacara standar?

  4.   Jose Albert cenahna

    Kali Linux sareng Gnome!

  5.   Melvin cenahna

    Hatur nuhun José Albert sareng anu hormat kana koméntar Alejandro TorMar, éra yén anjeun pikir kitu, Pamaréntah Vénézuéla, kusabab bangga janten kitu, kuring bébéja yén pamaréntah ngalakukeun hal-hal anu saé pisan anu henteu pernah katingali ti payun, sareng éta perang ékonomi, sareng sagala karusakan dina kampanye smear ngaracun sareng misahkeun jalma tapi kuring yakin dina Vénézuéla kuring bet di nagara kuring, dina perangkat lunak gratis sareng khususna di canaima.

  6.   mantisfistjabn cenahna

    Ka !!!! Aranjeunna nambihan Repository sareng bungkus ti LMDE Betsy (distro anu ayeuna kuring anggo). Hiji patarosan, naha anjeun gaduh Kayu manis anu sayogi?
    Sareng mikir yén lamun anjeunna henteu dipindahkeun ayeuna anjeunna bakal damel di CANTV de Los Cortijos dina server Linux / Unix

  7.   Jose Albert cenahna

    5.0 bakal sumping sareng Mate sareng Kayu manis.

    Dina pendapat pribadi kuring hoyong ningali Distro ieu sareng LibreOffice 5.1, Firefox 45, Kernel 4.4 sareng henteu bungkus pribadi anu kaiket kana kagumantungan asli.

    Sésana nyaéta

  8.   Jose Albert cenahna

    Kuring miharep 6.0 dumasarkeun kana DEBIAN Testing sahingga anjeun tiasa nganggo sadayana modéren plus KDE dina versi na anu pang anyarna!

  9.   Jose Alberto Gonzalez cenahna

    LibreOffice 5.1 henteu ditampilkeun leres dina netbook atanapi komputer kalayan layar 1024 × 600, sedengkeun LibreOffice henteu.

  10.   Ruben Flores cenahna

    Halo José Albert. Hiji patarosan: Naha mungkin pikeun ningkatkeun langsung tina vérsi 4.1 "Kukenan" kana vérsi ieu atanapi ngan tiasa dilakukeun pamasangan anu bersih?. hatur nuhun

  11.   Jose Albert cenahna

    Kuring moal nyarankeun éta, tapi mungkin ku ngarobah Repository sareng ngapdetkeun Sistem Operasi bakal salamet sareng ngajalankeun garis anu disarankeun di luhur sareng anu diperlukeun anjeun bakal ngahontal tujuan!

  12.   Jose Albert cenahna

    Ngeunaan LibreOffice 5.1 Kuring henteu merhatoskeun, dina laptop sareng pc kuring adaptasi normal!

  13.   Inukaze cenahna

    Jalma anu saé, hatur nuhun kana tulisan éta, kuring ngan ukur gaduh hiji patarosan, naha "Stabil" versi Canaima 5 parantos siap?

    Nya, kuring parantos ngadamel pedoman pikeun Debian Stable (Jessie) ti saprak kuring ngagaduhanana, dimana kuring henteu kantos nganggo Repository ti pihak katilu (dina jangka panjang éta selalu méré kuring masalah, sareng éta tungtungna aya dina konflik antara versi libc, xorg, sareng bungkusan anu sanés. parangkat lunak anu penting), cara kuring nyaéta ngaunduh sareng nyusun sadayana tambahan anu teu aya dina Repository sacara manual sareng nalika nyusun butuh naon anu dideteksi dipasang dina distro abdi tina bungkus anu diperyogikeun tina Repository resmi na, enya, upami éta ngatur pikeun nyusun hébat éta bakal stabil pisan 😀

    PS -> Kuring nganggo distro GNU / Linux ti saprak 1998, sareng ti saprak 2002 kuring nganggo éta pikeun maénkeun XD

  14.   Jose Albert cenahna

    Dear, waktos tanpa nyarios!

    Nalika anjeun leres leres, upami aya anu terang kumaha nyusunna, langkung saé pikeun nyusun. Sanaos seueur anu henteu terang sareng éta sababna langkung saé nganggo Repository resmi Distros anu cocog. Sareng merhatoskeun pisan pesen resolusi konflik kagumantungan pakét terminal.

    Sareng henteu, versi 5.0 teu acan dileupaskeun sakumaha stabil.

    Pasihan kami aksés (link) kana pituduh anjeun sareng langkung saé upami anjeun nyerat dina Blog anu bergengsi ieu. Dupi anjeun kersa?

  15.   John cenahna

    wilujeng siang abdi peryogi bimbingan ... kumargi kuring sanés ahli dina perkawis ieu ,,,, Abdi gaduh canaima anu dipasihkeun ka pamajikan kuring taun kamari .. kajadian éta nalika ngotéktak setup pikeun ningali spésifikasi .. sareng kuring henteu terang naha éta ngaktipkeun boot aman sareng ayeuna yén canaima henteu ngamimitian pisan ... bantosan atuh

  16.   Jesus Alejandro cenahna

    Wilujeng énjing, kuring nembé ngaunduh vérsi kayu manis kuring ngaduruk dvd tapi nalika kuring ngamimitian éta nanyakeun kecap akses pangguna, anu anéh pisan kusabab kuring badé dipasang sareng ti dinya kuring teu tiasa lulus, kuring ngaduruk DVD anu sanés panginten éta kasalahan tapi hal anu sami kajadian ka kuring. Versi anu diunduh nyaéta Cinnamon ISO Image pikeun arsitéktur 686-pae.
    Hatur nuhun sateuacanna

  17.   Samuel Gomez cenahna

    Wilujeng Wengi Yesus Alejandro kuncina nyaéta Canaima

  18.   Jesus Alejandro cenahna

    Wilujeng énjing, enya, hatur nuhun, éta waé. Kabeneran, di nagara kuring, kuring kantos nganjang ti Eng. Carlos Escobar "OBI WAN" anu aya dina kiridit sareng anjeunna tiasa mamatahan kuring ngeunaan hal éta. Kami bahkan masang paket Canaima Forense anjeun dina versi Canaima ieu sareng éta tiasa dianggo pisan!
    Ngahaturkeun nuhun kana pitulungna.

  19.   Jesus Alejandro cenahna

    Pak Juan: pikeun ngaraosan canaima "maot" anjeun upami parantos 5 anjeun kedah pasang deui atanapi flash bios na. aya forum dimana aranjeunna ngajelaskeun kumaha. Kuring henteu weruh naha anjeun tiasa nempatkeun tautan di dieu, tapi google anjeun kéngingkeunana.

  20.   malaikat cenahna

    Kuring masang sistem tapi nalika ngahurungkeun canaima kuring henteu ngagaduhan menu grub

  21.   Juan Carlos Soto Perez cenahna

    Wilujeng siang, tulisan na kumplit pisan, kuring tiasa masang kana laptop kuring bari teu aya kasusahan, hatur nuhun pisan, tapi nyobian masang versi énggal ieu dina talang sakedik kuring mendakan detil anu kuring henteu acan pernah tiasa nyingkahan: Layar leutik dibandingkeun sareng laptop sanésna, nalika ngamimitian program pamasangan, anu basa na dipilih, kotak dialog henteu katingali lengkep, sareng teu mungkin pikeun ngaksés bagian handapna pikeun masihan pilihan " payun "sareng sanés kuring tiasa mindahkeun kotak anu disebatkeun, sahingga teu mungkin pikeun kuring neraskeun prosés instalasi. Hatur nuhun pisan kana tip naon dina hal ieu.

    1.    jonathan ruiz cenahna

      Halo Juan Carlos Soto Peréz. Anjeun kedah nempatkeun pointer mouse dina tab kotak dialog, klik dua kali sareng tanpa ngaleupaskeun tombol mouse, pencét tombol Alt sakaligus sareng ngalihkeun mouse ka tempat anu anjeun badé mindahkeun kotak dialog sareng éta bakal ngalih dugi ka nunjukkeun anjeun kancing anu handap katuhu

  22.   henteu aya namina cenahna

    Hai, kuring nembé ngagaduhan Canaima 5.0, kuring parantos nganggo na éta dina kaayaan anu saé, ayeuna kuring badé ngahurungkeun sareng tombol kakuatanna biru tapi ngagantung kuring nalika kuring nyobian ngahurungkeun, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, layar na hideung. Punten bantosan kuring ku paréntah keyboard

  23.   batu cenahna

    Wilujeng énjing saur éta saé pisan, kumaha kuring ngala deui atanapi masang eusi atikan dasar dina vérsi ieu

  24.   Jose Bravo cenahna

    Wilujeng siang rerencangan, kabagjaan kanggo nyambut anjeun, abdi parantos nyobian masang sistem Canaima 5.0 dina Canaimita tapi nalika réngsé dipasang teu aya beban deui dina menu booat, naha aya solusina? Nuhun sateuacanna. Kuring parantos milarian YouTube sareng sadayana wéb tanpa tiasa mendakan solusi anu tiasa dianggo pikeun kuring.

  25.   henteu aya namina cenahna

    Kuring milari tautan tina halaman resmi pikeun diunduh sareng éta nyababkeun kuring kasalahan, anjeun henteu ngagaduhan tempat anu sanés?

  26.   ALBERTO BLADIMIR NAVAS HERNANDEZ cenahna

    SELEPÉ SÉWÉÉNA SANGSA NGAÉSÉS AUTOCAD 2017 JEUNG LULOWIND, MAPREX DI GNU LINUX CANAIMA LAMUN Kuring MIKIRKEUN disk anu aya aplikasi anu tiasa ngagunakeun lingkungan anu rendah. Nuhun

  27.   Álvaro cenahna

    Wilujeng wengi, abdi hoyong masang Canaima 5, sasarengan sareng Windows 10. Dupi anjeun masihan kuring léngkah-léngkah pikeun prosés instalasi. Kuring parantos nyobian sababaraha versi sareng teu aya anu ngamimitian kuring dina jandéla. ogé nganggo virtualbox sareng teu nanaon.

  28.   ELMALAMEN cenahna

    Kanca-kanca anu leueur siang kuring parantos masang CANAIMA 5.0, ayeuna kuring gaduh masalah pikeun ngapdet kuring gaduh program anu masang, handapeun salah sahiji laporan laporan anu kaluar tina "UPDATE MANAGER REPORT"
    ++ Ngaluncurkeun mintUpdate
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Sistem mutahir
    ++ Refresh réngsé
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan
    ++ MintUpdate aya dina modeu baki, ngalakukeun panyegaran otomatis
    ++ Timer panyegerkeun otomatis badé bobo salami 15 menit, 0 jam sareng 0 dinten
    ++ Dimimitian nyegerkeun
    - Kasalahan dina checkAPT.py, teu tiasa nga-refresh daptar pembaruan.
    _ CARA NGARereskeun ieu ._

  29.   Jose Albert cenahna

    Sajauh anu kuring ngartos, sigana Repository Canaima 5.X ayeuna henteu aya jasa!

    Tambihkeun diri kana Grup Telegram ieu sareng naroskeun perkawis éta atanapi naon waé:

    https://t.me/CanaimaGNULinux

  30.   Ali adraz cenahna

    Wilujeng sonten, kuring gaduh canaima EF10MI2 sareng kuring nyobian masang canaima 5.0, tapi dina bagian tina partisi disk nyarios ka kuring yén partisi efi henteu tiasa di-boot, éta mangga parios labél partisi, kuring angkat ka Gparted kuring mariksa partisi, kuring mastikeun yén labél na nyarios bootable, tapi tetep masihan kuring kasalahan sareng henteu teras sareng pamasangan, naon anu kuring tiasa lakukeun? Nuhun sateuacanna.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Tanya di grup telegram ieu pikeun ningali: https://web.telegram.org/#/im?p=@CanaimaGNULinux

bool (leres)