Tips: Ngalereskeun kasalahan sareng windows di Xfce4

Dinten ayeuna énjing-énjing, saatos ngamutahirkeun sistem kuring (Pangujian Debian) sareng balikan deui, nalika kuring lebet kana sési kuring Xfce Kuring reuwas ningali éta Manajer Jandéla (xfwm) Sanés panunjuk atanapi unsur panél anu ditingalikeun .. WTF?

handap pupus, simpen sareng balikeun setélan Anjeunna nekad masang deui, sabab anjeunna gaduh waktos sakedik sareng henteu terang paket naon anu parantos dipasangna anu tiasa nyababkeun karusuhan sapertos kitu. Tapi sateuacan éta, kuring mutuskeun tetep milarian sareng mendakan solusina. Anu kedah urang lakukeun nyaéta ngahapus folder:

rm -Rv ~/.cache/sessions/

Kuring ngamimitian deui sési kuring sareng voila !!!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

36 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   peuting cenahna

    Kasus anu luar biasa ieu, éta kumaha anu kajantenan kuring di Zenwalk .. sareng panginten bahkan skrip anu ngajantenkeun kuring supados nalika kuring ngamimitian sistem éta bakal mupus cache na.

    Wasalam

  2.   kawani cenahna

    Ieu mangrupikeun Debian super anu henteu pernah gagal

    1.    elav <° Linux cenahna

      Leres, Super Debian moal gagal .. 😛

      1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

        ¬¬ ... enya enya tangtu ...
        Arch sareng sadaya anu anjeun ngritik anjeunna, henteu gagal pikeun "cinta seni", nyaéta, upami sistemna runtuh éta ngan kusabab idiot anu ngendalikeunana (dina sababaraha kasus kuring sorangan HAHA) henteu ngalakukeun hal-hal anu kuduna.

        Padahal Debian anjeun anu seueur dipujaan, tinggal kaluar teras log in deui ngadat LOL !!!

    2.    Oscar cenahna

      Hiji patarosan: Naha anjeun nganggo Repository anu stabil atanapi uji coba dina Arch?

      1.    kawani cenahna

        Mantap, kuring henteu percanten ka uji coba

        1.    Oscar cenahna

          Kuring ngartos yén anjeun nganggo LXDE, upami kitu anjeun tiasa masihan kuring sababaraha rujukan ngeunaan panggunaan sareng kinerja? Kuring gaduh waktos nyobian mutuskeun pikeun nganggo, khususna ngémutan konsumsi anu luhur, sareng teras-terasan ningkat, tina Gnome3 sareng KDE. Kuring ngahargaan rekomendasi naon waé ngeunaan hal ieu.

          1.    kawani cenahna

            Kuring henteu ngagaduhan monitor pikeun mariksa sadayana éta tapi tingali gambar ieu tina desktop kuring:

            http://foro-elblogdejabba.foroactivo.com/t97-muestra-tu-escritorio-lxde

            Kotak kalayan grafik héjo dina juru katuhu nyaéta sapertos monitor anu saderhana pisan anu nunjukkeun konsumsi sumber daya.

            Kalayan Firefox kabuka, konsumsi ngan ukur minimal, boro-boro ninggalkeun minimum, kalayan YouTube paling anjeun tiasa dugi ka satengah atanapi langkung.

            Komputer anu kuring anggo ngagaduhan 512mb ram sareng 1.27 Ghz prosesor upami kuring émut leres.

            Hiji hal, éta téh lingkungan anu bulistir, bieu gaduh browser file, terminal sareng sakedik deui.

            Sedengkeun pikeun Openbox (kumargi mangrupikeun windows manager anu dianggo) éta rada éstétis, tapi urang tiasa ngaunduh téma.

            Pokokna, kuring teu resep distorsi pisan tapi hé, kuring teu tiasa ngahubungi ku cara naon waé, forum blog atanapi anu sapertos kitu bakal saé kalayan waktos

            1.    elav <° Linux cenahna

              Kuring nganggo OpenBox lami sareng upami anjeun ngagancangkeun, éta saéstuna saé. Kuring resep LXDE, tapi éta saderhana teuing pikeun rasa kuring, sareng percanten ka kuring, kuring parantos tiasa nyabit-nyabit sakedik. Mangrupikeun pilihan anu saé upami urang henteu nungtut pisan.


        2.    Jesus Ballesteros cenahna

          Ti iraha anjeun nganggo LXDE? Naha anjeun henteu kéngéng engké? 😀

          1.    kawani cenahna

            Kusabab KDE 4.7 kaluar, beurit macét sareng kuring nyarios "parantos réngsé"

            1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

              Naon anu anjeun hartosna "nyangkut"? Terangkeun sakedik langkung saé yén ayeuna kuring gaduh mamang hehe ...


          2.    kawani cenahna

            Siga dina gerak lambat, kuring mindahkeun beurit sareng pointer ngalih saatos waktos

            1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

              Henteu aya ideu, upami anjeun nganggo Ubuntu éta bakal nyaritakeun hal sapertos «robih distro» atanapi anu sapertos éta ... HAHAHAHA nah éta ngacapruk HAHA.


  3.   oleksis cenahna

    Nya, kuring parantos ngawartosan anjeun ngeunaan kasalahan ieu, sareng éta kajantenan kuring kamari 😀 sareng solusi gancang nyaéta ngahapus pangguna, ngahapus bumi pangguna kuring sareng ngarang deui, rada kagok tapi fungsina sareng gancang

    Kuring bakal nyobian tip ieu nalika kuring kehabisan Window Manager (xfwm) deui

    Wasalam

    PS: kasalahan anu pakait sareng xfwm masihan kuring nyarios sapertos kieu:

    (xfwm4: 2996): xfwm4-KRITIS **: Xfconf henteu tiasa diinisialisasi

    (xfwm4: 2996): xfwm4-PERHATOSAN **: Leungit data tina file standar

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nya, mupus sadayana pangguna mangrupikeun hal anu saeutik hahaha. Anjeun parantos terang kumaha ngadamelna langkung gampil .. 😀

  4.   Oscar cenahna

    Nuhun Wani, desktop anjeun katingalina saé pisan, kuring kagoda pikeun nyobaan, sigana pikaresepeun pisan.

  5.   Carlos-Xfce cenahna

    Hai Ngomongkeun pembaruan sareng LMDE, kuring gaduh masalah: Kuring gaduh Firefox 7 tapi éta henteu ngamutahirkeun kuring janten 8. Kuring mutuskeun mupus na teras pasang deui (ngarepkeun éta bakal hasil, jelas), tapi anu matak héran: éta balik kana vérsi 5! Abdi henteu terang kumaha ngamutahirkeunana. Terakhir waktos kuring nuturkeun tutorial (tina blog sanés) ngaunduh file .tar sareng ngaco sareng folder / opt, kuring ngacapruk (lepat) sareng ngaco Firefox. Kuring kedah ngainstall deui sadayana OS pikeun ngalereskeun bug (upami éta leres). Aya ideu pikeun ngalereskeun masalah ieu?

    1.    elav <° Linux cenahna

      0_o Naha anjeun kedah nga-instal deui hiji OS pikeun Firefox dina versi na anu pang anyarna? Tapi upami henteu diperyogikeun. Sakumaha anjeun nyarios leres, cukup ngagentos polder na / milih / firefox sareng anu asalna dina tar.gz. Kieu carana kumaha.

      1.    Carlos-Xfce cenahna

        Leres, éta langkung ti sabulan katukang. Carita lengkep. Hatur nuhun. 😉

  6.   Sergio cenahna

    Hatur nuhun pisan kana solusina, hal anu sami kajadian ka kuring; jandéla éta tanpa palang judul atanapi tombol pikeun ngaleutikan, maksimalkeun pungsi, jst. Éta ogé némbongan katuhu di belah kénca luhur, dina panel, sareng éta henteu némbongan ku transparansi anu kuring pasang. Kiruh naon sareng naon leyuran saderhana. Sambutan!

  7.   ajag cenahna

    Nuhun, pikeun kami anu mimiti ngalih tina windows, kontribusi ieu ngabantosan pisan kami.

    Wasalam

  8.   Alberxan cenahna

    hatur nuhun

  9.   Miguel cenahna

    SPEKTAKULER !!!!!!! HATUR NUHUN, LOCOO !!

    1.    meriah cenahna

      ????

  10.   tulisan cimata cenahna

    Anjeun nyalametkeun kuring !!!! Abdi ngahutang bir, hatur nuhun pisan !!! 😀

  11.   inuman cenahna

    Kontribusi anu saé pisan, kuring parantos masang méja anu sanés, sabab panginten kuring parantos nga-Xquce ...
    Hatur nuhun pisan…

  12.   Raul cenahna

    Total bos anu anjeun nyegah kuring uninstall atanapi anu langkung parah, anjeun leres-leres pantes hadiah haha ​​tuan !!!

  13.   Gilberto GV cenahna

    Hatur nuhun!! Éta dianggo sampurna pikeun kuring, bener pisan.

  14.   facundo cenahna

    Hatur nuhun pisan. Anjeun parantos nyandak nyeri sirah anu saé

  15.   Julián Ramírez cenahna

    Hebat !!!!. Hatur nuhun pisan lalaki. Abdi nuju ngarobih gambar. Kuring nganggo Xubuntu 14.04 sareng tina hiji momen ka salajengna maksimalkeun pungsi, ngaleutikan sareng tombol tutup parantos ngaleungit, ogé bilah di luhur jandéla. Kuring henteu tiasa ngawadul kusabab kuring nganggo parangkat lunak gratis, tapi kadang anjeun ngaraos resep anjeun mayar pilihan anu henteu nyéépkeun kahirupan anjeun pikeun hal-hal ieu, utamina pangguna biasa sapertos kuring.

    Hatur nuhun pisan, masalah kuring direngsekeun.

  16.   harriot cenahna

    Pisan fungsional kuring ngagaduhan masalah éta dina lengkungan sareng éta sampurna 😉

  17.   Cristian cenahna

    hatur nuhun
    Éta ngagaduhan lingkungan grafis anu super gélo dina mint Xfce.
    Nanaon digarap tanpa paréntah xD

  18.   Iñaki cenahna

    Hatur nuhun pisan, éta hasil hébat. Jessie debian kuring kaleungitan pigura jandela sareng aranjeunna pulih nganggo paréntah éta sareng balikeun deui :)

  19.   aranjeunna cenahna

    Nuhun parantos hasil

  20.   elagabalus cenahna

    Diapresiasi pisan, naha kasalahan ieu?