Tips pikeun ngaoptimalkeun Firefox

Sanaos sababaraha kali pangotéktak nyandak setélan anu diperlukeun pikeun operasi anu saé sacara standar, leres aya sababaraha anu tiasa dilakukeun hal leutik tambahan keur meunang atanapi miceun fitur-fitur tertentu.


Sadaya setelan ieu kedah dilakukeun ku résiko anjeun nyalira. Kami muka tab sareng nyerat ngeunaan: config, kami janji moal nempatkeun panangan kami (hal anu moal leres) sareng ngadaptarkeun Firefox.

1.- Ngurangan konsumsi Firefox nalika diminimalkeun:

Anyar »Logis» config.trim_on_minimize = leres.

2.- Pareuman Kadali Kasaluyuan Extension

extensions.checkCompatibility = Salah
extensions.checkUpdateSecurity = Salah

3.- Nonaktipkeun Ikon (Favicon) tina Halaman

browser.chrome.site_icons = Salah

4.- Pareuman Prefetch

network.prefetch-next = Salah

5.- Pareuman Téks Flashing

browser.blink_allowed = Salah

6.- Ngagancangkeun / Ningkatkeun kagancangan Unduhan

network.http.pipelining = leres
network.http.pipelining.maxrequests = 8 (Default nyaéta 30) Firefox 7 mawa 4 sacara standar.
network.http.max-konéksi = 96 (Default nyaéta 30) Firefox 7 nyangking 256 sacara standar.
network.http.max-koneksi-per-server = 32 (Sacara standar éta 15) Firefox 7 nganteurkeun 15 sacara standar.
network.http.max-gigih-sambungan-per-server = 8 (Default nyaéta 6)
network.http.pipelining.ssl = leres
network.http.proxy.pipelining = leres
network.dns.disableIPv6 = leres

Anyar »Integer» nglayout.initialpaint.delay = 0
Anyar »Logika» network.http.pipelining.firstrequest = leres

7.- Nonaktipkeun waktos reureuh salami pamasangan Add-ons

security.dialog_enable_delay = 0 Firefox 7 nganteurkeun 2000 sacara standar.

8.- Ngidinan jumlah tab anu langkung ageung per jandéla

browser.tabs.tabMinWidth = 75

9.- Muat halaman panjang langkung gancang

Anyar »Integer» content.notify.interval = 500000
Anyar »Logika» content.notify.ontimer = leres

10.- Malire gangguan sateuacan muka halaman

Anyar »Integer» content.switch.threshold = 250000
Anyar »Logika» content.interrupt.parsing = false

11.- Kontrol animasi

image.animation_mode = Teu aya

12.- Pikeun ngaktipkeun / nganonaktifkeun "1 klik tunggal pilih URL" dina palang alamat

browser.urlbar.clickSelectsAll = Leres
browser.urlbar.clickSelectsAll = Salah

13.- Autocomplete URL dina palang alamat

browser.urlbar.autoFill = Leres

14.- Batesan jumlah parantosan otomatis URL dina palang alamat

browser.urlbar.maxRichResults = 20 (Default nyaéta 12)

15.- Pareuman tip tina tulbar

browser.chrome.toolbar_tips = Salah

16.- Pikeun nempelkeun eusi anu disalin ku ngaklik ku tombol mouse tengah

middlemouse.paste = Leres

17.- Pikeun nyiptakeun tombol nutup hiji kanggo sadaya tab kabuka

browser.tabs.close Buttons = 3

18.- Ningkatkeun jumlah tab anu nembe ditutup

browser.sessionstore.max_tabs_undo = 15

19.- Pencét katuhu Tempo kode dina éditor favorit anjeun

view_source.editor.external = Leres
view_source.editor.path = Path tina éditor laksana

20.- Aktipkeun saklar gancang antara tab

toolkit.scrollbox.scrollIncrement = 75

21.- Aktipkeun mariksa éja dina kolom téks

layout.spellcheckDefault = 2

22.- Aktipkeun awalan http: //

browser.urlbar.trimURLs = palsu

23.- Entong nyorot domain dina URL.

browser.urlbar.formatting.enabled = palsu

Gumantung kana versi Firefox anu dianggo, sababaraha pilihan ieu tiasa atanapi henteu nembongan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chidimma Agunwamba cenahna

    hébat! parios universitas Nigeria dina tautan ieu http://www.unn.edu.ng

  2.   kuya cenahna

    éta ngarecah, éta ngalereskeun. henteu leumpang? balikan deui sareng voila. Atanapi élmu anu hébat! heh

  3.   kawani cenahna

    Haha éta anu goréng, éta sakedik hal pikeun ngarobih setélan éta

  4.   Shupacabra cenahna

    hehe pikaresepeun pikeun megatkeun FF XD, abdi henteu badé nempatkeun tapi ngeunaan: config hatur nuhun kana data na

  5.   Christopher Vidal cenahna

    xD. tips anu saé pisan, kuring bakal ngumpulkeun sababaraha kanggo ngalamar .. hatur nuhun