Tips pikeun ngaoptimalkeun Firefox

Sanaos sababaraha kali pangotéktak nyandak setélan anu diperlukeun pikeun operasi anu saé sacara standar, leres yén sababaraha hal tambahan tiasa dilakukeun pikeun kéngingkeun atanapi ngaleungitkeun pungsionalitas anu tangtu.

Sadaya setelan ieu kedah dilakukeun ku résiko anjeun nyalira. Urang muka tab sareng nyerat ngeunaan: config, urang janji moal nempatkeun leungeun kami (hal anu moal leres) sareng nada Firefox.

1.- Ngurangan konsumsi Firefox nalika diminimalkeun:

anyar » Logis » config.trim_on_minimize = bener.

 2.- Pareuman Kadali Kasaluyuan Extension

extensions.checkCompatibility = palsu
extensions.checkUpdateSecurity = palsu

 3.- Nonaktipkeun Ikon (Favicon) tina Halaman

browser.chrome.site_icons = palsu

 4.- Pareuman Prefetch

network.prefetch-salajengna = palsu

 5.- Pareuman Téks Flashing

browser.blink_allowed = palsu

 6.- Ngagancangkeun / Ningkatkeun kagancangan Unduhan

network.http.pipelining = bener
network.http.pipelining.maxrequests8 (Default nyaéta 30) Firefox 7 mawa 4 standar.
network.http.max-konéksi = 96 (Default nyaéta 30) Firefox 7 mawa 256 standar.
network.http.max-konéksi-per-sérver = 32 (Default nyaéta 15) Firefox 7 mawa 15 standar.
network.http.max-gigih-konéksi-per-sérver = 8 (Default nyaéta 6)
network.http.pipelining.ssl = leres
network.http.proxy.pipelining = leres
network.dns.disableIPv6 = bener

anyar » Sapinuhna » nglayout.initialpaint.delay = 0
anyar
» Logis » network.http.pipelining.firstrequest = bener

 7.- Nonaktipkeun waktos reureuh salami pamasangan Add-ons

kaamanan.dialog_enable_delay = 0 Firefox 7 mawa 2000 standar.

 8.- Ngidinan jumlah tab anu langkung ageung per jandéla

browser.tabs.tabMinWidth = 75

 9.- Muat halaman panjang langkung gancang

anyar » Sapinuhna » eusi.notify.interval = 500000
anyar » Logis » eusi.notify.ontimer = bener

 10.- Malire gangguan sateuacan muka halaman

anyar » Sapinuhna » eusi.switch. Threshold = 250000
anyar » Logis » eusi.ngaganggu.parsing = palsu

 11.- Kontrol animasi

image.animation_mode = Teu aya

 12.- Pikeun ngaktipkeun / nganonaktifkeun "1 klik tunggal pilih URL" dina palang alamat

browser.urlbar.clickSelectsAll = Leres
browser.urlbar.clickSelectsAll = Salah

 13.- Autocomplete URL dina palang alamat

browser.urlbar.autoFill = Leres

 14.- Batesan jumlah parantosan otomatis URL dina palang alamat

browser.urlbar.maxRichResults = 20 (Default nyaéta 12)

 15.- Pareuman tip tina tulbar

browser.chrome.toolbar_tips = Salah

 16.- Pikeun nempelkeun eusi anu disalin ku ngaklik ku tombol mouse tengah

middlemouse.paste = Leres

 17.- Pikeun nyiptakeun tombol nutup hiji kanggo sadaya tab kabuka

browser.tabs.close Buttons = 3

 18.- Ningkatkeun jumlah tab anu nembe ditutup

browser.sessionstore.max_tabs_undo = 15

 19.- Pencét katuhu Tempo kode dina éditor favorit anjeun

view_source.editor.external = Leres
view_source.editor.path = Path editor tiasa dieksekusi

 20.- Aktipkeun saklar gancang antara tab

toolkit.scrollbox.scrollIncrement = 75

 21.- Aktipkeun mariksa éja dina kolom téks

layout.spellcheckDefault = 2

22.- Aktipkeun awalan http: //

browser.urlbar.trimURLs = palsu

23.- Entong nyorot domain dina URL.

browser.urlbar.formatting.enabled = palsu

Gumantung kana versi Firefox anu dianggo, sababaraha pilihan ieu tiasa atanapi henteu nembongan.

 

Tulisan aslina: Manusa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   dirtyboss cenahna

    Worale, katingalina tarik pisan heee ... éta ngajadikeun kuring seuri ngeunaan apel! haha

    hatur nuhun

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hahaha Abdi siga anu gélo milari anu nyarios apel dina tulisan ieu, sareng kuring mendakan saatos anjeun hartosna "panangan ageung" hahaha ..

      Nuhun parantos mampir

  2.   agul malaikat cenahna

    Ngan ukur dina Windows anu dianggo trik 1

    1.    elav <° Linux cenahna

      Serius? Abdi parantos terang bilih aya anu lepat hahaha

  3.   Javier cenahna

    Hai babaturan. Pos anu saé pisan, kuring ngan ukur gaduh hiji patarosan: naon jinis animasi anu anjeun hartosna ku titik N ° 11? Animasi flash?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Patarosan anu saé. Sigana mah anjeunna ngarujuk kana gambar animasi, gif atanapi hal-hal sapertos kitu .. 😕

  4.   Jorge cenahna

    Hatur nuhun pisan, kuring nambahan kagancangan unduh pisan ku tips anjeun 😉. anjeun gaduh langkung seueur tutorial di luar sana? Abdi ngamimitian milarian hehe

    Aguente Linux !!! naon distro 😉

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Pikaresepeun pikeun terang yén éta parantos ngabantuan 🙂
      Anjeun tiasa milarian dina kategori kami tina Tutorials, aya sababaraha tutorial / manual / tips anu pantes diparios 😉
      Salam sareng wilujeng sumping di situs 😀

    2.    elav <° Linux cenahna

      😀 Naon anu katingalina kami kalebet, tong hariwang.