Tip: Unduh FromLinux RSS dina terminal

Aya cara anu saderhana pikeun maca RSS de Tina linux ngaliwatan terminal kami. Urang kedah ngajalankeun paréntah ieu:

Pikeun tulisan.
wget -q -O- "https://blog.desdelinux.net/feed/"

Kanggo koméntar.
wget -q -O- "https://blog.desdelinux.net/comments/feed/"

Tapi kuring hoyong langkung jauh, sareng éta sababna kuring mimiti ngembangkeun kalayan sakedik kanyaho kuring dina program, skrip bash (anu tiasa mendakan di dieu) anu bakal ngabantosan kuring pikeun ngaunduh RSS tina kalungguhan jeung comments. Abdi henteu gaduh seueur waktos (sareng elmu) pikeun ngembangkeun éta, janten naon waé bantosan anu anjeun hoyong pasihkeun, kuring bakal langkung nganuhunkeun.

Ide na nyaéta ngaunduh file nganggo RSS tina tulisan sareng koméntar. Sakali diunduh, ngalangkungan béwara (kalayan beja-bin kedah dianggo sigana mah) pikeun nuduhkeun kuring judul tulisan anyar. File na disimpen kanggo engké dibaca (sok ti konsol)Tapi dina waktos anu sasarengan, kedah aya cara pikeun mariksa barang énggal ti waktos ka waktos.

Kalayan kecap séjén, anu kuring hoyong ngahontal nyaéta ieu:

Anu kuring hoyong ngahontal nyaéta ieu:

  1. Unduh file na .xml tina jalur anu saacanna mah dipasihkeun ka anjeunna.
  2. Sakali anjeun ngaunduh file, simpen sareng bejaan kuring ku ngabéjaan-bin contona, judul tulisan anyar.
  3. Kapikiran kuring yén kuring kedah nyimpen file kalayan sadaya éntri anu kakumpul (kanggo maca engké upami kuring hoyong) sareng anu sanés anu ngan ukur nunjukkeun anu anyar, nalika aranjeunna sumping, sareng ngalayanan sistem béwara.
  4. Anjeun kedah gaduh pilihan kanggo maca tulisanana, atanapi koméntarna.

Pokokna, upami aya anu ngagaduhan ide anu langkung saé, wilujeng sumping.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

    Sabenerna paréntahna ngabéjaan-kirim, enya, anjeun sayogi nalika anjeun pasang béja-bin

    1.    elav <° Linux cenahna

      ¬¬ Dupi anjeun ngawartosan dimana kuring nyarioskeun paréntah éta ngabéjaan-bin? Kuring nyarioskeun paket anu nanganan béwara, sanés paréntah ngagunakeunana.

      1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

        Tenang mitra, kuring henteu ngalakukeun éta ku niat troll jauh ti éta 😉

  2.   kawani cenahna

    Ngeunaan elav <° Linux
    Pecinta musik, élmuwan komputer sareng pameget GNU / Linux, Software sareng Téknologi Gratis sacara umum. Jaringan Administrator ku profési, Blogger sareng Desainer ku hobi.

    Naha éta sakedik kanyaho pamrograman?

    1.    elav <° Linux cenahna

      Leres .. Saeutik pisan élmu pamrograman. 😛