Red Hat nawiskeun langganan gratis pikeun pangembang

Sebaran anu kawéntar beureum Hat, dipikaterang salaku sistem operasi anu padet sareng aman dina tingkat bisnis sareng sumber terbuka, nyandak kami berita énggal pikeun kapentingan pengembang pikeun kasempetan ieu; pikeun Red Hat Enterprise Linux langganan anu dipénta ku pangembang moal nampilkeun biaya. Ieu, pikeun ngamajukeun padamelan pamekar anu béda anu damel dina kaayaan sumber terbuka, sareng dina gilirannana, sabab Red Hat Enterprise Developer Suite nawiskeun platform anu langkung mantep sareng stabil pikeun pamekaran perpanjangan pikeun tujuan bisnis. Sadayana ku dukungan awan, wadah sareng prasarana virtual.

1

Ngeunaan kasadiaan, urang gaduh Red Hat Enterprise Linux sareng Red Hat JBoss Middleware pikeun langganan pamekar gratis. Pamakéna bakal ngagaduhan téknologi ieu salaku pakakas pikeun pamekaran proyék anu sanés, mimitian ti tés dugi ka milarian solusi pikeun skénario anu béda anu diproyokeun ku pamekar. Sadayana kalayan kaamanan sareng dukungan anu ditawarkeun ku masing-masing alat distribusi.

Red Hat dina sistem perusahaan anu didasarkeun kana nyiptakeun lingkungan damel anu langkung aman, aksés saderhana kana eusi, langkung seueur sumber daya sareng alat-alat anu teras-teras ngempelkeun katalog bahan gawé Red Hat anu énggal sareng dioptimalkeun. Ayeuna éta kalebet kana katalog ieu aksés ka Red Hat Enterprise Linux Developer Suite plus Red Hat JBoss Middleware. Sakumaha urang nyarioskeun sateuacanna, aranjeunna sayogi pikeun akuisisi gratis ku pangembang. Perlu diémutan yén pakakas ieu ngan ukur nutupan nyiptakeun aplikasi bisnis asli tanpa nawiskeun dukungan khusus sareng kaayaan ngagunakeunana sacara éksklusif di lingkungan pamekaran (éta henteu tiasa dianggo salaku lingkungan produksi), panggunaanana pikeun tujuan anu sanés bakal didirikeun upami anjeun ngalaksanakeun pamayaran langganan.

Versi panganyarna tina Red Hat Enterprise Linux Server nawiskeun pamekaran aplikasi sareng alat téknologi pang anyarna, sareng anu dikokolakeun dina dukungan ti awan hibrid. Lingkungan anu langkung saderhana dianggo didirikan, berkat kanyataan yén platform ningkat kasaluyuanna sareng panggunaan téknologi sapertos CI / CD sareng DevOps pikeun tim IT.

3

Diantara alat-alat anu kalebet pikeun pangembang, urang gaduh alat pikeun nyiptakeun jasa mikro sareng aplikasi dina awan, éta mimitian ti aksés ka Wadah Pangembangan Red Hat Wadah (CDK); dimana pangguna bakal tiasa ngakses sérver Red Hat Enterprise Linux ditambah rohangan dina desktop lokal tina OpenShift Enterprise, anu nawiskeun kamungkinan konfigurasi canggih, pikeun nyiptakeun aplikasi basis wadah. Salian ti ngagunakeun sumber pikeun pangwangunan kontainer sareng alat Red Hat.

Langkung khususna, Red Hat Developer Service nawiskeun sababaraha jinis komponén anu bakal ngadukung pangguna dina tugasna nyiptakeun aplikasi. Dimimitian ku alat pamekaran anu ngagaduhan dukungan jangka panjang; Alat-alat ieu mangrupikeun a dukungan pikeun 10 taun, anu kajadian dina cara nu sami sareng Ruby, Python sareng OpenJDK 8. Aya ogé sering ngapdet kana alat pamekaran; Alat-alat ieu kalebet prosés pembaruan taunan, mimitian ti basis data, béda babasan program, dugi ka server wéb. Salawasna mutahir sareng versi Red Hat anu pang anyarna sareng paling stabil. Salaku kauntungan pikeun panggunaan platform, Red Hat Enterprise Linux Server jelas ogé kalebet kana hak-hak pangguna, sadayana ngagaduhan dasar, tapi tujuan penting pikeun promosikeun komunitas pamekar.

2

Henteu ngan ukur Red Hat ngadorong éksplorasi téknologi na, éta ogé ngabantosan aranjeunna anu nyiptakeun sareng milari solusi multi-proyék anu damel sareng salah sahiji sistem bisnis anu paling aman. Upami anjeun pangembang maju, sareng cobian alternatif ieu.

Visita developer.redhat.com para empezar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Reyes cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan, nuturkeun tautan, kuring mendakan langkung seueur inpormasi sareng kontén, disarankeun pisan !!.