Téma pikeun milih sistem operasi: Sinar Ubuntu

Ubuntu Radiance mangrupikeun téma pikeun BURG anu ngamungkinkeun kami milih sistem operasi anu kami hoyong boot ku cara anu langkung "pamer" sareng meriah dibanding GRUB tradisional.

Kusabab kuring henteu ngagaduhan pidéo sareng topik ieu, kuring ngantepkeun video BURG sareng topik Sonar supados anjeun gaduh ideu ngeunaan kamungkinan na:


Maénkeun sareng bootloader bahaya, janten saha waé anu badé nganggo metode ieu kedah dilakukeun ku résiko nyalira. Paréntah panginstalan sapertos kieu:

Catetan: pikeun ngagunakeun ieu, kuring ngingetan yén anjeun kedah ngagaduhan burg, pérsi grub 2 anu diperbarui.

* Masang BURG:

Tambihkeun ppa: bean123ch / burg kana sumber parangkat lunak.

Sareng Ngajalankeun: sudo apt-meunang install burg

* Pikeun nganggo téma ieu:

Ékstrak kana / boot / burg / téma sareng ngajalankeun: sudo update-burg

Nalika layar grub dimimitian, pencét tombol 't' sareng dina ménu pamilihan téma, pilih "Sinarangan".

link:
http://gnome-look.org/content/show.php/Ubuntu+Radience+for+Grub+2+[BURG]?content=121105


Ditingali dina: Kahirupan Ubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   bebek wlmc cenahna

    Hatur nuhun pisan éta katingalina saé, kuring ngalakukeun hal anu sami, tapi ngan ku gambar splash pikeun grub 2, abdi badé nyobian anu ieu katingalina saé.

    CHEERS !!