TradingView Desktop: Kumaha carana masang aplikasi DeFi ieu dina GNU / Linux?

TradingView Desktop: Kumaha carana masang aplikasi DeFi ieu dina GNU / Linux?

TradingView Desktop: Kumaha carana masang aplikasi DeFi ieu dina GNU / Linux?

Sakumaha urang parantos tiasa ngaapresiasi, utamina taun kamari dina wéb, popularitas sareng Pangwangunan parangkat lunak keur Lisénsi / Linux Ubuntu éta Ruang lingkup DeFi. Hayu urang émut éta Defi o Keuangan desentralisasi aranjeunna a trend téknologi sumber kabuka, anu lumangsung di sakitar téknologi blok panganyarna dina dunya kauangan.

Tren ieu beuki kuat unggal dinten kusabab booming Cryptocurrency. Ogé, kusabab kabutuhan sistem pamayaran digital anu langkung dipercaya, gancang, aman sareng swasta sareng transaksi kauangan. Sareng alesan ieu, dinten ieu urang bakal ngajajah aplikasi anu menarik di daérah ieu anu disebat "Desktop TradingView". Mana anu idéal pikeun ngawaskeun status online tina cryptocurrency, Antara hirup lianna.

Cryptowatch Desktop: Aplikasi pikeun ngawas pasar crypto global

CryptoWatch Desktop: Aplikasi pikeun ngawas pasar crypto global

Sareng saprak, ieu Proyék aplikasi DeFi Hal ieu mirip pisan sareng anu sejen anu sami anu urang parantos nalungtik sareng dibagi sateuacanna, urang bakal langsung tinggalkeun tautan anu ceuk tulisan patali saméméhna sareng aranjeunna. Janten, upami perlu, aranjeunna tiasa gampil dibaca dina akhir bacaan tina ieu publikasi:

"Cryptowatch Desktop mangrupikeun aplikasi desktop multiplatform anu dikembangkeun pikeun ngamungkinkeun para pangguna, lokal tina komputerna, ngawangun dasbor pasarna sorangan, supados aranjeunna tiasa dianggo sacara real waktos sareng ngawaskeun pasar crypto global anu dipikaresep." Cryptowatch Desktop: Aplikasi pikeun ngawas pasar crypto global

Tulisan anu aya hubunganana:
Cryptowatch Desktop: Aplikasi pikeun ngawas pasar crypto global

Tulisan anu aya hubunganana:
Pasar sareng Cointop: 2 aplikasi GUI sareng CLI pikeun ngawas Cryptocurrencies
Tulisan anu aya hubunganana:
BINANCE: Kumaha cara masang Binance Desktop App dina Linux?
Tulisan anu aya hubunganana:
DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source

TradingView Desktop: Aplikasi pikeun padagang pasar crypto

TradingView Desktop: Aplikasi pikeun padagang pasar crypto

Naon halaman wéb TradingView?

Numutkeun ka dirina nyalira website resmi, dijelaskeun sapertos kieu:

"Kami jaringan sosial sareng 30 juta padagang sareng investor anu nganggo grafik pangalusna sareng alat analisis di dunya pikeun ngadeteksi kasempetan di pasar global. Entong sono kasempetan pikeun nuturkeun aset karesep anjeun, mendakan ide dagang, ngobrol sareng anu sanésna, nénjo tren sareng dagang langsung dina grafik kami." Ngeunaan TradingView

Naon aplikasi TradingView Desktop?

dumasar kana Bagian resmi TradingView Desktop, saur aplikasi sapertos kieu:

"Aplikasi desktop anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pangalaman pangguna anu sami pikeun halaman wéb TradingView langsung tina desktop komputer. Sareng dina sababaraha kasus, bahkan ngaraos kakuatan anu langkung ageung, gancang sareng kalenturan, sadayana kalayan UX terkenal anu sami. Sadayana ngagaduhan tujuan pikeun nyayogikeun dina hiji lingkungan rohangan anu pangsaéna pikeun ngawaskeun sareng nganalisis pasar anu aya hubunganana sareng cryptocurrency."

Unduh, pamasangan, panggunaan sareng screenshot

Sateuacan ngamimitian bagian ieu, perlu dicatet sakumaha biasana yén pikeun kasus praktis ieu kami bakal nganggo anu biasa Respin Linux disebut Kaajaiban GNU / Linux, anu dumasar kana MX Linux Ubuntu 19 (Debian 10). Anu parantos diwangun nuturkeun urang «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux».

Sanaos, naon waé GNU / Linux Distro anu ngadukung aplikasi dumasar kana snap. Anu mangrupikeun hiji-hijina format paket Linux anu ayeuna sayogi "Desktop TradingView".

Salaku tambahan, sareng saprak aplikasi "Desktop TradingView" Éta dumasar kana Format snap kahartos yén GNU / Linux Distro Anjeun kedah anggo Systemd. Kituna, urang bakal nganggo MX Linux dimimitian ti Sistem GRUB boot ku pilihan anjeun ku "Mimitian ku Systemd". Daripada pilihan standar na, anu tanpa Systemd atanapi rada sareng Systemd-shim.

Kanggo anjeun unduh, pamasangan sareng pamakean, sareng asumsina yén anjeun teu ngagaduhan format pakét Snap dipasang, ieu bakal janten paréntah paréntah ngaéksekusi dina terminal (konsol) Sistem Operasi anjeun:

sudo apt update
sudo apt install snapd
sudo snap install core
sudo snap install tradingview --beta

Saatos ieu, éta ngan ukur tetep dijalankeun "Desktop TradingView" tina menu aplikasi de la GNU / Linux Distro dipaké.

nyatet: Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan léngkah ieu masing-masing GNU / Linux Distro anjeun tiasa ngajajah ieu di handap linkpadahal, pikeun atanapi dumasar kana Debian Distros, anjeun tiasa langsung ngajajah ieu di handap link.

Poto layar

TradingView: Screenshot 1

TradingView: Screenshot 2

TradingView: Screenshot 3

TradingView: Screenshot 4

TradingView: Screenshot 5

TradingView: Screenshot 6

nyatet: Kieu aplikasi gratis sanés gratis atanapi henteu kabuka, Tapi éta tiasa mangpaat pisan pikeun anu resep Cryptocurrency, dina Sistem Operasi anu gratis sareng terbuka.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna "Desktop TradingView" nyaéta anu pikaresepeun sareng manpaat Aplikasi desktop (GUI) didamel pikeun pangguna anu gairah éta DeFi Dunya. Sareng khusus pikeun anu dinten-dinten tukang dagang (aranjeunna dagang) béda Cryptocurrency per bisnis sareng kedah ngawaskeun pasar crypto global sacara real time.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   CEO Paul Cormier Red Hat, Inc. cenahna

    Tulisan anu saé pikeun aranjeunna anu gumantung kana parangkat lunak pikeun ngarobih mata uang nagara nyalira
    Salam ti Kolombia

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Paul Cormier. Hatur nuhun kana koméntar anjeun. Leres, éta pasti aplikasi anu saé pikeun anu resep Cryptocurrency sareng anu nganggo GNU / Linux. Mudah-mudahan waé TradingView Desktop sareng CryptoWatch Desktop janten langkung seueur atanapi gratis sareng kabuka atanapi, gagal éta, anu sanésna bakal kaluar anu 100 gratis atanapi kabuka pikeun kapentingan sadayana.