Rem tangan: Rip, video transcoder sareng sababaraha hal sanés

erem leungen Éta salah sahiji anu pang populerna transcoder video multiplatform gratis sareng sumber terbuka, dina lisénsi GNU GPLv2 +. Dimimitian salaku program pikeun ngarobih cakram DVD atanapi Bluray kana format média digital, sapertos MP4, MKV atanapi MPEG-4, tapi teras ngalegaan fungsina pikeun unggal vérsi anyar parangkat lunak.

Salah sahiji kaistimewaan Handbrake nyaéta pangrojongna pikeun alat portabel. Rem tangan nawiskeun profil énkode khusus pikeun tiap alat, sapertos ipod, iphone, Ipad, Android, Android tablet, sareng anu sanésna. Kalayan rem tangan ieu tina profil anu parantos ditetepkeun, sacara otomatis ngonpigurasi konvérsi sareng kualitas video pikeun unggal alat khususna.

erem leungen ngadukung konversi pormat ieu:

  • Input pidéo: VIDEO_TS, Matroska (MKV), gambar ISO (ISO), Obyek Video (VOB), Audio Video Interleave (AVI), MPEG-4 (MP4).
  • Kaluaran pidéo: MPEG-4 (MP4), iTunes Video (M4V), Matroska (MKV).
  • Kaluaran audio: Advanced Audio Coding (AAC), MPEG-1 atanapi MPEG-2 Audio Layer III (MP3), Dolby Digital (AC-3), DTS (DTS).

HB2
Salaku tambahan, Handbrake ngagaduhan fungsi anu kapaké pisan:

  • Judul / bab atanapi Pilihan rentang
  • Scanning file batch sareng nyiptakeun antrian antrian
  • Spidol bab
  • Daptar tarjamahan
  • Saringan Pidéo: Deinterlace, Cut, Scaling, Colour, Noise Removal.
  • Sawangan video langsung.

Rem tangan sayogi Vérsi Grafik (GTK) pikeun sistem operasi Windows, OS X, sareng Ubuntu-Linux dina halaman wéb resmi na. Ogé, pikeun Ubuntu dimungkinkeun pikeun ngajalankeun Handbrake ti terminal ngaliwatan jalur paréntah (CLI)

Pamasangan di Ubuntu henteu rumit, kantun nambihan Handbrake PPA kana Repository sareng ngapdet.

Kami ngaéksekusi:

sudo add-apt-repository ppa: stebbins / handbrake-ngaleupaskeun sudo apt-get update sudo apt-get install handbrake-gtk

HB

Pikeun masang rem kanggo garis paréntah (CLI) anjeun kedah nambihan hal-hal ieu kana paréntah sateuacanna:

sudo apt-get install handbrake-sij

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Rem tangan anu saé pisan, kuring nganggo témpél tarjamahan pikeun pilem torrent anu diunduh sareng ngarobih kana format mkv. Program anu saé pisan.

  2.   Miguel Nanas cenahna

    Pos anu saé pisan, tapi kuring gaduh patarosan. Kumaha kuring ngadamel .mp4? Aplikasi na ngan ukur nyandak .m4v sareng .mkv, sanaos codec internalna nyaéta x264, extension ieu anu ngandung .m4v henteu dirojong ku sadaya pemaén média (tivi, HDD_media_player… .. sareng anu sanésna). Abdi ogé hoyong terang dimana kuring tiasa mendakan prasetél pikeun ngadamel xVid atanapi anu sanés ... atanapi ogé kumaha carana ngadamel anu pas sareng anu kuring pikahoyong. hatur nuhun