Trik, Panasaran sareng pikaresepeun di Terminal anjeun.

Kuring mikir ngeunaan tulisan ieu kusabab dina hiji dinten ngobrol sareng rerencangan Geeks kuring, kami masihan koméntar kana sababaraha kapanasaran anu aya di terminal Lisénsi / Linux Ubuntu sareng kumaha pikaresepeunana. Janten kuring mimiti milari langkung seueur kapanasaran sareng di dieu kuring nyandak anjeun anu menurut kuring anu pangsaéna.

Paréntah SUSU.

# apt-get moo

Sapi? WTF.

# sudo apt-get install cowsay Pasang sapi

# cowsay loquequieras Ngadamel sapi omongan.

#sudo apt-get install oneko

#oneko

Ucing ngudag beurit kuring. ngabarakatak

# oneko -sakura Budak awéwé 'Manga'.

#oneko -tomoyo Lain.

# oneko -dog Pikeun jalma anu resep anjing.

# pom Kumaha purnama?

#morse palabra Tarjamahkeun kecap kana morse

# rain Aya anu anéh

# worms Hal anu leuwih anéh.

GAME CONSOLE

# sudo apt-get install bsdgames

# tetris-bsd Teu aya panjelasan anu diperyogikeun.

# snake Kaulinan oray.

# hangman Hangman.

# atc Naha anjeun hoyong janten pengendali lalu lintas udara?

# robots Anjeun ngudag.

Star Wars ASCII Edition (via telnet)

Anjeun tiasa nonton épisode Star Wars di ASCII via Telnet…. Tapi .. WTF? Leres. anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun ieu.

# telnet towel.blinkenlights.nl

Upami anjeun nyerat

# telnet towel.blinkenlights.nl 666

Anjeun kéngingkeun frasa ti BOFH

CATETAN: Anjeun ogé kedah terang yén upami anjeun tiasa nyambung ngalangkungan IPv6, pilem na gaduh adegan tambahan y dukungan warna.

Balik deui ka #sudo Agresif.

Pilihan ieu opsional (Dahh) dina paréntah sudo pikeun ngabalesna ku cara anu kurang sopan nalika urang salah éja kecap akses saatos nyerat sudol ... Pikeun ngahontal ieu kami édit / jsb / sudoersnyerat kana tungtung file.

Defaults env_reset, insults

(Anjeun kedah terang basa Inggris)

Grub ku sora.

Mangrupikeun fitur anu saé pisan anu ngamungkinkeun urang ngupingkeun mélodi sapertos super mario antara anu sanés nalika urang aya dina grub.

# echo "GRUB_INIT_TUNE=\"480 440 4 440 4 440 4 349 3 523 1 440 4 349 3 523 1 440 8 659 4 659 4 659 4 698 3 523 1 415 4 349 3 523 1 440 8\"" | sudo tee -a /etc/default/grub > /dev/null && sudo update-grub

Maén Skiar dina konsol.

 

Urang ngan kedah masangna

# sudo apt-get install asciijump

Maéhan prosés DOOM

Ogé. Kaulinan ieu teu aya hubunganana sareng terminal tapi éta rada panasaran sareng pikaresepeun. Kaulinan diwangun ku maéhan prosés kalayan cara didaktis dina gaya doom pangsaéna. Dimana unggal prosés nunjukkeun PID na

undeuran éta

CATETAN: Teras kuring masang gaya ieu.

Mplayer dina terminal

Ogé. Pamuter pidéo Mplayer ngamungkinkeun urang ngagunakeun éta ngaliwatan konsol ku cara anu gampang pisan.

# mplayer -vo caca video.avi

CATETAN: Anjeun kedah gaduh mplayer dipasang (Jelas) sareng perpustakaan libcaca0

Konci sistem Anjeun.

Pilihan ieu sakedik langkung troll. Disebut Bomba Fork sareng naon anu dilakukeun nyaéta prosés clone tanpa wates dugi ka sistem na runtuh

# :(){ :|:& };:

CATETAN: Anggo ku résiko sorangan.

Konsol anjeun sapertos dina MATRIX

 

Teu seueur nyarios ngeunaan ieu. Anjeun ngan tiasa ngaunduhna ti dieu.

CMatrix

Nyan dina konsol anjeun.

Ieu dilakukeun ngalangkungan telnet sapertos kieu.

telnet miku.acm.uiuc.edu

Kanggo ayeuna ieu mangrupikeun hal anu kuring mendakan dina kasempetan anu sanés, panginten kuring bakal nunjukkeun anjeun langkung seueur. Dugi waktos salajengna sareng salam hormat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Riven taker cenahna

    Ex-ce-len-te 😉

  2.   Hugo cenahna

    Ieu ngingetan kuring yén kamampuan ogé ngagaduhan anu panasaran, cobian paréntah ieu hiji-hiji:


    aptitude moo
    aptitude moo -v
    aptitude moo -vv
    aptitude moo -vvv
    aptitude moo -vvvv
    aptitude moo -vvvvv
    aptitude moo -vvvvvv

  3.   Josh cenahna

    Saé pisan hatur nuhun.

  4.   rayonan cenahna

    Kuring ditiup ku pamandangan ASCII Star Wars anu endah!

  5.   hexborg cenahna

    Cooljagojump. Abdi henteu terang anjeunna. Dina archlinux aya dina AUR:

    yaourt -S asciijump

    Anu tiis deui pikeun nginget jaman baheula nyaéta pacman4console. Éta ogé dina AUR. 🙂

  6.   ermimetal cenahna

    hahahaha cara hébat miceunan waktos
    kontribusi anu saé

  7.   kik1n cenahna

    Ahhhh sing sakura lumayan 😀 Akang nyandak anu hiji; D

  8.   ChepeV cenahna

    PISAN PISAN: D!

  9.   auroszx cenahna

    Hehe, abdi kedah nyobian ieu :)

    1.    auroszx cenahna

      Diusahakeun, kuring resep Oneko ^^

  10.   w4r3d cenahna

    Sobat aya pikeun jalma anu nganggo yum?, Hatur nuhun pisan kosong, ngaraos henteu nganggo debian sareng turunan.

  11.   dalmir cenahna

    Halo, abdi hoyong masang grub ku sora, saleresna kuring ngahaja ningali éta sareng kuring henteu mendakan cara pikeun mupus, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring?

  12.   blitzkrieg cenahna

    Lucu pisan

  13.   marcelo cenahna

    Kuring dipasang sora kana grub tapi ayeuna kuring hoyong miceun, kumaha kuring ngalakukeun éta?

  14.   Jose Maria cenahna

    Lucu pisan.

  15.   acevalgar cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeun sora Grub deui ka anu aslina ... Nuhun

  16.   david cenahna

    Kuring gaduh ubunt 14.04 paréntah anu kuring lebetkeun kana konsol tapi éta henteu muncul,