Tryton - Sistem Perencanaan Sumber Daya Perusahaan Open Source

tryton_update_notification

Saatos genep bulan pangwangunan versi anyar tina Tryton parantos dileupaskeun ngahontal versi na Tryton 4.8. Tryton nyaéta perangkat lunak manajemén terpadu (ogé katelah PGI atanapi ERP) nyaéta platform komputasi tingkat luhur umum dina tilu lapisan sareng tujuan umum pikeun solusi bisnis (ERP) dikembangkeun ngalangkungan modul Tryton.

aplikasi ieu ditulis utamina dina bahasa pemrograman Python sareng ogé diwangun ku sababaraha JavaScript, Tryton mangrupikeun platform lintas-platform sareng disalabarkeun dina Lisénsi Publik GNU Umum (GPL) V3.

Platform anu Tryton diayakeun dina arsitektur tilu lapisan, anu disusun sapertos kieu:

  • Desktop - The Tryton Klién
  • Wéb - Server Tryton
  • Skrip - Basis data anu tiasa utamina PostgreSQL atanapi SQLite.

Aplikasi ieu disertakeun sareng sakitar langkung ti saratus modul anu ngaliput rupa-rupa kabutuhan bisnis (pameseran, penjualan, akuntansi, saham, sareng sajabana).

Tryton nanganan ieu di handap ku cara modular:

  • Akuntansi sareng akuntansi analitik
  • Administrasi penjualan
  • Mésér administrasi
  • Manajemén inventaris
  • Proyék sareng manajemén waktos
  • Manajemén almenak

Naon anu énggal dina Tryton 4.8

Kalayan datangna vérsi anyar ieu, ieu bakal janten anu terakhir ti Tryton nganggo Python 2, kusabab vérsi salajengna bakal ditulis dina Python 3, janten upami anjeun nganggo aplikasi ieu anjeun kedah ngamimitian nyiapkeun hijrah.

Prosés migrasi ieu tina versi sateuacanna tina tryton cocog sareng versi anyar ieu, janten pembaruan henteu kedah ngagambarkeun masalah.

Salaku tambahan, dina versi ieu Tryton celah fungsionalitas antara klien asli sareng klien wéb salajengna dikirangan. Anu terakhir nampi perhatian khusus pikeun ngabenerkeun seueur detil alit.

Pangurus ayeuna anjeun tiasa ngareset kecap akses pangguna nganggo hiji kali klik. Server ngahasilkeun kecap konci samentawis anu sah pikeun hiji dinten sacara standar sareng ngirimkeunana ku email ka pangguna. Sandi samentawis dinonaktipkeun nalika pangguna ngadaptarkeun kecap akses anyar.

Éta ogé dimungkinkeun pikeun nganggo fungsi ieu pikeun pangguna pangurus ngalangkungan paréntah trytond-admin.

tryton_mnemonic

Sajaba perlindungan anu aya ngalawan serangan kakuatan kasar, server ogé ngabatesan jumlah usaha per jaringan IP. Ukuran jaringan tiasa dikonfigurasi.

oge nambihan cara anyar pikeun ngarancang hubungan dinamis. Dina waktos ayeuna, ngan ukur modulna anu nguntungkeun, tapi vérsi salajengna kedahna ningali generalisasi metoda ieu.

Wéb sareng sérver server parantos diénggalan

Sakumaha sering kajadianana, pangguna masang klien sacara manual tanpa ngalangkungan manajer paket (setelan dina Windows atanapi paket dina macOS). Aranjeunna condong henteu ngamutahirkeun anu ieu nalika perbaikan bug dileupaskeun. Versi anyar ieu kalebet pilihan (diaktipkeun sacara standar) éta périodik mariksa naha vérsi pangénggalna dianggo. Sareng upami ieu sanés, tautan ditampilkeun pikeun ngaunduh.

Palanggan wéb

Nilai numerik ayeuna diformat nganggo basa pangguna, tapi unsur input dianggo pikeun ngédit (anu dina sababaraha panyungsi panginten henteu tiasa diformat leres). Tujuanana nyaéta gaduh keyboard digital virtual dina telepon sélulér.

Cmantra-diparios ampos aranjeunna ayeuna parantos ngalereskeun peramban.

Tombol Widget henteu lebet deui ngalebetkeun pad navigasi. Kalakuanna sadayana sayogi ngalangkungan pintasan keyboard.

Anu Mdaptar éditan odo parantos diropea deui, ayeuna sadaya garis anu kapilih tiasa diédit. Fokusna teras waé, salami éta henteu leres. Ngédit ogé bérés nalika pangguna ngeklik teu katingali.

Kumaha cara masang Tryton 4.8 dina Linux?

Aplikasina aya dina Repository kaseueuran sebaran LinuxSanaos hiji-hijina detailna nyaéta henteu sadayana aplikasi parantos diénggalan kana vérsi pangénggalna.

Upami anjeun hoyong ngalangkungan prosés instalasi, anjeun tiasa nganggo pusat perangkat lunak anjeun pikeun milarian aplikasi éta.

Anjeun tiasa nganjang ka link salajengna dimana anjeun tiasa kéngingkeun dokuméntasi sareng klien pikeun sistem operasi sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   HO2Gi cenahna

    Naon warta hébat kuring kedah nyobian sateuacanna dina vbox.

bool (leres)