Pendapat anjeun diitung

Gambar dicandak tina Deviantart

Ti momen ieu urang bakal ngamimitian bagian anyar di <° Linux kalayan nami: Pendapat anjeun diitung.

Dina éta kami bakal nyebarkeun email anu sababaraha pangguna parantos ngintun ngajukeun topik anu dipikaresep ku formulir kontak, kalayan tujuan urang nyebarkeunana di dieu dina blog. Gagasan tina bagian ieu nyaéta pikeun nginpokeun ka publik yén urang mikir ngeunaan poko anu pangguna usulkeun ka kami sareng upami urang tiasa ngalaksanakeunana atanapi henteu.

Ieu henteu hartosna yén urang ngaréspon sadaya email anu dikirim, ogé henteu hartosna yén kami henteu nyebarkeun tulisan anu aya hubunganana sareng usulan dina email éta. Kumaha saur anjeun ngeunaan éta? Kami bakal resep nampi kritik atanapi saran pikeun bagian ieu ngalangkungan koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Naon anu kuring pikirkeun nyaéta lamun henteu nempatkeun sagala anu aranjeunna kirimkeun anjeun sababaraha ujung hahahahahahahaha

    1.    elav <° Linux cenahna

      Tapi cilaka naon anu kuring lakukeun ka dunya nalika anjeun némpél bal anjeun sepanjang waktos? ngabarakatak

      1.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

        Salami anjeun masihan kabagjaan pikeun ngadangukeun anjeunna sareng sigana ngaganggu anjeun, anjeun bakal ngalaksanakeun naon waé anu dipikahoyong ku sobat urang !!!!
        Ah hayu, anjeun pasti gaduh pangalaman ngungkulan troll, ngurus éta mangrupikeun hal anu paling saderhana di dunya HAHAHAHAHA.

        1.    kawani cenahna

          Cara kuring nguruskeun nyaéta nyakakak aranjeunna sakedik teras nyaram aranjeunna haha

  2.   Carlos cenahna

    Jigana ideu na hébat. Kuring ngaharepkeun nyandak sababaraha waktos pikeun ngunggah sababaraha patarosan atanapi masalah.

    Salam.

bool (leres)