Turpial 1.0: Klién Twitter didamel di Amérika Latin

Turpial nyaéta a klien alternatif pikeun jaringan Twitter, ditulis dina Python sareng tujuan na nyaéta pikeun janten aplikasi anu kirang nganggo sumberdaya sareng anu ngahiji sareng desktop pangguna tapi henteu nyerah fungsionalitas naon waé. Éta diideuan ku panganteur sareng fungsionalitas klien anu dikembangkeun di AdobeAIR, tapi nganggo sumber daya anu béda sareng téknologi open source sapertos GTK, Kairo sareng Webkit.

Turpial ayeuna resep kautamaan ieu:

Konsumsi sumberdaya rendah

Dimekarkeun dina diet anu ketat, tuang waé anu diperyogikeun. Éta ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun netbook sareng komputer kalayan sumber anu kawates.

Pangrojong API twitter anu lega

Balesan, retweet (anyar atanapi nganggo "RT" tradisional), nyebatkeun, pesen langsung, karesep, unfollow diantawis pilihan sanés.

Integrasi sareng desktop

Éta ngahiji sareng lingkungan desktop, anu ngamungkinkeun anjeun ningali bewara sareng program windows sareng téma anu anjeun pikaresep.

Ngajempékeun pangguna

Turpial ngagaduhan sikep. Éta sababna ngamungkinkeun anjeun samentawis "tiiseun" pangguna sahingga tweetna henteu muncul dina Kala waktos anjeun. Anjeun bahkan henteu kedah lirén nuturkeun aranjeunna sareng anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa ngalakukeun / ngabatalkeun tindakan ieu sakalian anu anjeun pikahoyong ... Teu aya anu bakal terang ;) .

Pondokkeun url sareng unggah gambar

Anjeun tiasa nyingkat url sareng unggah gambar nganggo jasa anu sanés.

Modeu diperpanjang

Atur Turpial pikeun ditampilkeun nganggo antar-3 kolom janten anjeun tiasa terang sadayana dina pandangan.

Kumaha carana masang

sudo add-apt-repository ppa: effie-jayx / turpial
sudo aptitude update
sudo aptitude masang turpial

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   guzman6001 (reprasol) cenahna

    Turpial parantos ningkat ... ^ __ ^ Sareng éta janji bakal tetep tumuh dina 😛

    http://reprasol.blogspot.com/2010/04/flisolve-ccs-2010-turpial-un-orgullo.html

  2.   alex hémbe cenahna

    Wah, hatur nuhun pisan katingalina pikaresepeun ... Kuring bakal nyobian ningali kumaha jalanna
    Kuring miharep éta téh klien anu ngatur murag asih.

  3.   alex hémbe cenahna

    Nya, kuring parantos nyobian di siang, sareng kuring kedah ngaku, éta anu paling mirip Tweetie pikeun Mac. Kuring resep pisan, sanaos henteu ningali dimana kuring tiasa milarian, sareng panginten éta moal dugi ka Tweetdeck ku cara kitu., tapi kuring resep pisan, sareng éta langkung hampang ... sagigireun éta dilakukeun di Amérika Latin! parantos janten palanggan karesep dugi ka ayeuna.

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Éta alus! Kuring resep éta digawé ogé pikeun anjeun. Ayeuna kuring nganggo Pino sareng Abdi hébat. Kuring henteu terang naha éta anu pangsaéna tapi éta cocog sareng kabutuhan kuring. Ug Peluk! Paul.