Tutorial: Diajar Véktorisasi sareng Inkscape

Véktor ... naon ari vektorna? ... vektor, atanapi gambar vektor, mangrupikeun (dipedar ku cara saderhana) tiasa digedéan SADAYANA anu anjeun pikahoyong, sareng henteu distorsi sakedik, henteu kaleungitan kualitas, sareng heran beuratna langkung saé (KB) tibatan sami sareng dina format anu sanés.

Abdi hoyong bagikeun tutorial (PDF) anu kuring kantos mendakan di Forum MCAnime, anu ngajelaskeun sacara rinci naon éta vektor, kaunggulanana, sareng kumaha ngarobih gambar normal janten vektor, ngahémat seueur rohangan sareng kéngingkeun seueur segi kualitas.

Éta atos dianggo Inkscape, éta ngagaduhan seueur gambar sareng sadayana dijelaskeun ku cara anu saderhana 😀

Diajar ngagambar sareng vektor (tutorial ku Kurobyte)

Nikmatna, abdi kedah diajar ngavokalisir sababaraha gambar hahahaha ... avatar kuring contona 😀

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

45 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tavo cenahna

    Turun, hayu urang tingali naha ieu ningkatkeun kamampuan inkscape kuring. Nuhun pikeun ngabagi!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Pikeun nanaon 😀

  2.   rockandroleo cenahna

    Dina pandangan heula sigana mah éta rada saé sareng didaktis. Ayeuna, kuring moal tiasa maliré yén nyeratna uih. Upami kuring kumaha waé tiasa ngarobih pdf, kuring bakal resep ngalereskeun ieu dina dokumén. Kuring nyatakeun éta salaku garis besar hungkul, sabab, sateuacan ieu, kuring pisan ngahargaan tutorial ieu.
    Salam.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kajadian éta PDF henteu didamel ku kuring, anjeun tiasa ngaunduh sareng ngabenerkeunana nganggo alat éditan, atanapi anu sapertos kitu ... Hapunten kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun pisan, upami kuring parantos ngadamel PDF éta bakal masihan anjeun ODT tanpa masalah, tapi sanés masalahna 🙁

    2.    AurosZx cenahna

      Anjeun tiasa ngalaksanakeunana nganggo pdfedit 😛 Abdi émut ningali dina Synaptic ti baheula ...

  3.   nu manah cenahna

    Tingali liga ieu http://screencasters.heathenx.org/, ngabantosan kuring ngartos poténsial Inkscape.

  4.   elip89 cenahna

    Tutorial anu saé kanggo ngamimitian sareng Inkscape KZKG ^ Gaara

    Wasalam

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun kana komentarna 🙂

  5.   pandev92 cenahna

    Abdi badé nyobian, kuring rada resep.

  6.   pandev92 cenahna

    Inkscape ogé nganggo x11 dina osx sareng katingalina uih, kuring kedah nganggo corel draw sareng inkscape nalika dina linux

    1.    kawani cenahna

      Eureun omong kosong anu kuring nganggo Inkscape dina Mac tanpa masalah, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta henteu mikirkeun hal-hal éta.

      1.    pandev92 cenahna

        Penampilan mangrupikeun hal anu paling penting pikeun kuring, janten anu awon moal lebet kana pc XD kuring

        1.    kawani cenahna

          Hayu, anjeun langkung resep program anu ngabandungan anu anjeun sial tapi éta sapertos budak awéwé panas (selera anjeun teu diperhatoskeun di dieu) kana prorgam anu super fungsional sareng kuat anu langkung goréng tibatan anu gemuk anu karesep ku carcamal sirahna botak.

          1.    elav <° Linux cenahna

            prorgama superfuncionay

            Sareng ieu hartosna? 😀

            1.    kawani cenahna

            2.    elav <° Linux cenahna

              Ya .. Sareng naon anu buru-buru nalika nyerat?


            3.    kawani cenahna

              Henteu, upami anjeun hoyong mah kuring nyerat dina tabél per menit, teraskeun ... ¬¬


          2.    pandev92 cenahna

            Upami kuring ngagaduhan program anu goréng tapi éta 10, kuring henteu nganggo éta, upami kuring gaduh program anu saé tapi éta 8, maka kuring bakal tetep nuturkeun éta. Conto anu anjeun tetepkeun beurat teuing.

            1.    kawani cenahna

              Abdi kepala logam, janten éta sababna kuring masihan anjeun conto éta, upami éta, anjeun terang saha anu bakal masihan anjeun rada jahat hahahaha.


  7.   kennatj cenahna

    Abdi hoyong anu kanggo Karbon 🙂

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Uff, kuring bakal ningali upami kuring mendakan haha, tapi kuring henteu tiasa ngajamin anjeun ... Inkscape langkung dikenal tibatan Karbon, janten sesah milarian tutorial kanggo sadetik ieu.

  8.   Hyoga Pastikeun cenahna

    Hatur nuhun pikeun ngabagi tutorial ieu.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      A pelesir ^ _ ^

  9.   Marco cenahna

    inkscape parah teuing henteu sayogi kanggo Cakra ...

    1.    kawani cenahna

      Éta henteu tiasa, cobian:

      pacman -S inkscape

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      WTF !! henteu ieu? O_O ... henteu di repo resmi, bahkan di AUR atanapi sapertos kitu?

      1.    kawani cenahna

        Éta henteu tiasa, éta aya dina Arch and di paling distros

      2.    ngepung84 cenahna

        Éta aya dina bundles sareng ccr chakra-project.org/packages/index.php?act=search&subdir=&sortby=date&order=ascending&searchpattern=inkscape*.cb
        Sapertos gimp, firefox, chromium.
        Éta henteu aya di repos resmi kusabab éta gtk +

    3.    Mdrvro cenahna

      Kuring kedah nyebatkeun yén langkung saé masang éta ccr sabab éta langkung saé pikeun kuring. Kuring terang yén disebatkeun yén bundel sami dina pagelaran tapi dina tés kuring kuring parantos nyatet pagelaran na langkung saé langkung hadé sareng nalika kuring ngamimitian program dina program anu disusun sanaos henteu paséa sareng iket.

      Nya hatur nuhun kanggo tuto anu saé KZKG ^ Gaara sareng anjeun kedah ngarayakeun sabab Madrid meunang hahaha sareng kuring deui maén bal dina halaman komputer ... tah, henteu sadayana dina kahirupan ieu mangrupikeun pc hahaha Salam.

      1.    Mdrvro cenahna

        Nya, hapunten ogé kana windows na anu samentawis, alhamdulillah parantos ngiringan haha

      2.    KZKG ^ Gaara cenahna

        hahahaha enya, rada gumbira meunangna hehehehehehe. Ayeuna dinten Salasa ningali naon kajadian sareng Barca-Chelsea, teras dinten Rebo Madrid-Bayern 😀

  10.   kawani cenahna

    http://espanol.answers.yahoo.com/question/index?qid=20091026184932AALfdJI

    ¬¬

    Duka teuing kuring masihan Corel Draw di SMA sareng kuring terang kumaha ngagunakeun Inkscape.

  11.   AurosZx cenahna

    Kuring nembé masang Inkscape sareng badé milari sababaraha tutorial 🙂 Ieu bakal sampurna pikeun ngamimitian, hatur nuhun pisan kana anu ngabagi

    1.    kawani cenahna

      Nya, éta dialungkeun, sareng upami kuring, anu kanggo anjeun mangrupikeun carcamal, kuring tiasa nangan, maka tingali

  12.   Hairosv cenahna

    Dimana kuring kéngingkeun gambar latar anu aya dina judul tulisan?

    1.    kawani cenahna
      1.    Hairosv cenahna

        Link kawani rusak

        1.    kawani cenahna

          Hahaha éta jelema lulucon hahahaha.

          1.    Hairosv cenahna

            Kuring terang, éta naha kuring ngajawab anjeun

  13.   Alba cenahna

    YAY ~ Kuring parantos konsultasi sareng kuring bakal ngerjakeun naon anu kuring ngahutang ku anjeun; w;

    1.    kawani cenahna

      Waktosna carcamal, éta keusik karaos nyalira

      1.    Alba cenahna

        Sareng pasihan anjeunna sami ... Anjeun sareng kahoyong anjeun pikeun ngaitkeun Gaara sareng kuring xD

        1.    kawani cenahna

          Anjeun ngan hiji-hijina umur anjeun di dieu hahaha

  14.   metode cenahna

    Naha aya anu ngajelaskeun ka kuring kumaha kuring nyetak gradién dina inkscape, ??. Kuring nganggo Linux Mint, sareng dina layar kuring ningali gradiénna ogé tapi nalika nyetak, kelirna boro kaluar gradién.