GIMP: Tutorials janten Ahli

Upami anjeun resep ngédit poto sareng manipulasi gambar, anjeun panginten parantos nguping ngeunaan Program Manipulasi Gambar GNU, GIMP. Éditor gambar ieu parantos dijantenkeun salaku alternatif gratis pikeun Adobe Photoshop sareng, antara kami, éta henteu ngagaduhan nanaon pikeun ngirim anjeun; cukup kuat pikeun nyumponan sagala kabutuhan ngolah gambar anjeun.

Pikeun diajar kumaha ngagunakeun GIMP, sapertos Photoshop, aya seueur tutorial, buku sareng bahkan halaman wéb lengkep anu didaptarkeun pikeun subjek. Dina kasempetan ieu urang badé nyarios, tepatna, ngeunaan halaman wéb ieu anu ngamungkinkeun urang pikeun mendakan seueur pisan hal anu tiasa urang laksanakeun ku GIMP.

GimpUsers

GimpUsers éta ngagaduhan komunitas ageung anu ogé aktip pisan. Éta ngagaduhan forum, obrolan, daptar cara pintas GIMP, tutorial (kalayan poto dilebetkeun pikeun nungtun "pemula") komo tutorial video. Sadaya tutorial kalebet seueur inpormasi (tina dasar dugi ka téhnik sareng épék khusus). Pikeun ngaunduh pidéo éta, anjeun peryogi klien torrent.

GIMP

GIMP mangrupikeun halaman resmi program alit HEBAT ieu. Naha anjeun terang yén aya ogé anu bagian tutorial? Halaman ieu aya tautan kana tutorial "step by step" anu bakal ngabantosan anjeun sareng padamelan anu paling umum. Sadaya tutorial dipisahkeun ku kategori (pamula, panengah, ahli, éditan gambar, wéb, skrip, jst).

Tutorial anu ditulis kalayan saé pisan, éta ringkes pisan sareng ngahijikeun gambar sareng screenshot supados aranjeunna gampang pisan nuturkeun. Éta tempat anu saé pikeun ngamimitian diajar GIMP.

Gimp-Tutorials

Gimp-Tutorials Éta ngagaduhan tutorial, sapertos situs anu sateuacanna, tapi dina jumlah anu langkung ageung. Tutorial disusun kana kategori (épék, tékstur, manipulasi gambar, témplat wéb, sareng sajabana). Masing-masing dibagi kana léngkah anu gampang dituturkeun sareng kalebet gambar pikeun ngabimbing urang ngalangkungan prosés na.

GIMP-Tutorials

GIMP-Tutorials mangrupikeun situs sanés, kalayan nami anu sami pisan sareng anu sateuacanna, anu ngagaduhan seueur tutorial (ayeuna ngagaduhan sakitar 1.000 tutorial). Sadaya tutorial dikintunkeun ku pangguna sareng, ku ngaklik éta, kami dibawa ka halaman pangguna anu unggah tutorial. Kalayan kecap séjén, situs ieu bakal dianggo salaku mesin pencari tutorial anu saé.

Gimpologi

Gimpologi Éta ogé kumpulan tutorial anu ngagimbung wéb. Tutorial henteu disayogikeun dina situs ieu tapi pikeun panulis. Anu matak ngeunaan halaman ieu nyaéta anjeun tiasa nyirian tutorial anu anjeun paling resep salaku karesep, anjeun tiasa ngantunkeun koméntar, jst.

Kasimpulanana, aya sababaraha situs anu ngabantosan urang diajar sadaya trik sareng janten ahli GIMP. Halaman wéb anu didaptarkeun di luhur khusus pikeun GIMP, tapi teu aya katutup sadaya sumber anu sayogi pikeun anjeun. Seueur situs anu nawiskeun tutorials pikeun Photoshop ogé ngagaduhan Kaca GIMP.

Émut, Google mangrupikeun réréncangan anjeun.
Sakumaha biasa, kuring miharep anjeun mendakan sumber ieu aya gunana. Naha anjeun terang situs sanés anu sanés pikeun diajar GIMP? Upami kitu, tinggalkeun aranjeunna dina bentuk koméntar di handap, dibarengan ku pipikiran, ideu, sareng pandangan anjeun anu sanés!

Pxleyes

Situs ieu ngagaduhan bagian pidéo khusus pikeun GIMP, di mana anjeun tiasa mendakan koleksi éksténsif tutorial anu saé pisan.

Ditempo dina |  Makeusof


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   NC cenahna

    17-04-14 / Hatur nuhun parantos nampi koméntar ieu.
    Abdi peryogi tutorial tertulis - pikeun kera sapertos kuring - anu ngajelaskeun kuring saléngkah-saléngkah kumaha mupus latar tukang pepelakan dina poto anu tetep teu aya jalma anu buukna lega, ngagelebug dina angin.
    Abdi ngahargaan bantosan anjeun dina ngahontal tujuan kuring.
    Kuring gaduh Gimp 2.8 dipasang dina Windows sareng upami éta henteu seueur teuing naroskeun kuring naros: naha kuring peryogi plugins sareng anu mana sareng ti mana kuring kéngingkeunana?
    NC / Buenos Aires

  2.   celah cenahna

    Upami anjeun hoyong diajar éta kumaha kuring ngalereskeun konéksi alat audio Bluetooth dina Windows 10 éta leres-leres ngabantosan anjeun. Anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah.